Aramak sizin en doğal hakkınız bence ise ilgili olduğunuzda göstermiş olursunuzKızlar iş değişikliği yapmak istiyorum da. Olabilitesi yüksek bi yer bana "15 gün bizden haber bekle" dedi. 15 gün geçen çarşamba doldu. Şu anki işyerimde de zor duruyorum, bi an evvel gitmek istedikçe, süreç de uzayınca duramıyorum ve sabırsızlanıyorum. Açıkçası görüştüğüm kişiyi de aramaya çok çekiniyorum. Eşim de arama diyorNe yapsam...
Aramak sizin en doğal hakkınız bence ise ilgili olduğunuzda göstermiş olursunuz
Malesef öyle insanlarda var ama ya arayacaksınız yada strese gireceksiniz ben olsaydım arardım sizin kararinizYa öyle sabırsızlanıyorum ki bazen. Aramayı düşününce de heyecan yapıyorum. Bir de çok istekli görününce gözlerinde değerim düşer mi? En korktuğumda bu. Malum günümüz patronları onlara ihtiyacı olanları sömürülecek kişi görüyor.
Malesef öyle insanlarda var ama ya arayacaksınız yada strese gireceksiniz ben olsaydım arardım sizin karariniz
Arayın bence. Nedir ne değildir açığa çıkmış olur. Gerçekten sizi istiyorlarsa öğrenmiş olursunuz bir an önce.
arayıp durumla ilgili bilgi almak istediğinizi söyleyin bence.Kızlar iş değişikliği yapmak istiyorum da. Olabilitesi yüksek bi yer bana "15 gün bizden haber bekle" dedi. 15 gün geçen çarşamba doldu. Şu anki işyerimde de zor duruyorum, bi an evvel gitmek istedikçe, süreç de uzayınca duramıyorum ve sabırsızlanıyorum. Açıkçası görüştüğüm kişiyi de aramaya çok çekiniyorum. Eşim de arama diyorNe yapsam...
Konu sahibi avatar resminiz momo ya çok benziyor ve rahasız edici. Keşke kullanmasanız
Konu sahibi avatar resminiz momo ya çok benziyor ve rahasız edici. Keşke kullanmasanız
Hani haberlerde çıktı ya gençleri intihara sürükleyen mavi balina benzeri bir uygulama imiş bende ona benzettim insanın içine işliyor bakışlarıMomo kim ki?
yeni çıktı bu da.çocukların youtube videolarında birden bire videonun herhangi bir yerinde çıkıp çocuklara mesela "bıçak evde şurada bulunur eğer hemen gidip almazsan seni bu gece yarısı gelip parçalıycam" tarzıda şeyler söylüyor ve inanılmaz korkunç.ben izledim ben korktum sabaha kadar adam yanımda her kımıldadığında sıçrayıp uyandım.Momo kim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?