itek care kadin siginma

pudra sekeri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
53
49
3
32
Kızlar eski actigim konuya bbakarsanız neden gitmek istediğimi anlarsnz eşimin yalanları aldatmalari boğazıma kadar tasirdi beni kizimla kadın sığınmaya gidcem ailemin yanına gidemem çünkü kızımı benden alıp babasına verirler tek carem kadın sığınma ama çok endiseliyim nasıl bir yer ne kadar kalabilirim orda kizim için nasıl olur bilmiyorum bu arada diyarbakır da yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirm

öncelikle hemen aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne yada kolluk kuvvetine başvurun. kadın sığınma evinde ilk sefer de 6 ay kalınır, gerekli görülürse süre uzatılır. seni oradan önce bir ilk adım merkezine götürecekler. orada da bir kaç hafta kalırsın işlemler tamamlanana kadar. eğer kararlı isen korkma, hemen git. ama affedeceksen, geri dönme ihtiamlin varsa sakın deneme. bana istediğini sorabilirsin süreç ve sığınma evi hakkında

Kızın kaç yaşında canım? Küçük mü?
Yaşı küçükse etkilenmez. Yeterki sen pozitif ve iyimser ol.
İnşallah sizin için iyi olur.

Merhaba
Yeni uye oldugum icin yeni konu acamiyorum bir kizim var esimle ayrildik kizim 7 aylikti ve bir anda isten geldi ben bosanmak istiyorum dedi neyse biz bosandik 2 yil oldu ailemle yasiyoruz. Kizimin velayeti bende ben evliyken de bosandigimda da calisyordum gecen yil isten de cikisim oldu issiz kaldim 5-6 ay kizima kendim baktim bende ruhen ve bedenen bir dinlenmis oldum.
Esas sorun ailemle babam annem ben ne desem bana karsilar onlarin gozunde hep ben hatali suclu oluyorum

Ailen bebeğini neden esıne verırler ki

Merhaba
Yeni uye oldugum icin yeni konu acamiyorum bir kizim var esimle ayrildik kizim 7 aylikti ve bir anda isten geldi ben bosanmak istiyorum dedi neyse biz bosandik 2 yil oldu ailemle yasiyoruz. Kizimin velayeti bende ben evliyken de bosandigimda da calisyordum gecen yil isten de cikisim oldu issiz kaldim 5-6 ay kizima kendim baktim bende ruhen ve bedenen bir dinlenmis oldum.
Esas sorun ailemle babam annem ben ne desem bana karsilar onlarin gozunde hep ben hatali suclu oluyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bir-derdim-var.154/create-thread

konunu buradan açabilirsin.

Merhaba

Sol üstte yeni konu aç butonu yokmu canım. Bir derdim var forumuna baktığında.

Yeni uye olunca konu acamiyoruz diye biliyordum onceden 100 mesaj yazmadan acilmiyordu degisti mi acaba

183ü ara durumuna 24 saat içinde müdahale edilir ve çözüme kavuşturulur nekadar kalırsın bilmiyorum ama

Back
X