İtekleyerek bugüne gelen evlilik hayatım

Neden bekliyorsun kuzum o zaman???

Niye istemeyeceksiniz?
Araba sadece esinizin değil zaten.
Ortada muhtaçlik değil, alınması gereken haklar var.
Dayak, her türlü kötü muameleye rağmen evlilği sürdürüp, çocuk yapip, boşanmaya gelince ben onun birşeyin istemiyorum demekte yersiz kusura bakmayın. Bu tavri ilk şiddette gösterecektiniz.
Şimdi küçük çocukla, ne alabiliyorsanız almanız lazım. Gurur yapacak zamanda değilsiniz.

Kendimize neden bu eziyeti ediyoruz. Hakaret küfür dayak ?? Sen bu adamla dogmadin. Değerini kıymetini bilmiyor. Üstelik ona zamanını enerjini psikolojini harcatiyorsun. Kim ki?? Kimsenin kimseyi harcamaya hakkı yok. Seni degersizlestiren aile olmayı bilmeyen kadına çocuğunun annesine kıymet vermeyen bu adamı çekmek zorunda değilsin arkadaşım. Bebeğin de gelecekte mutsuz olur. Cesur ol. Bittiğinde kendine kizacaksin. Neden daha evvel yapmadım diye. Psikolojini özgüvenini özsaygini toparlar yeni yolda daha saglikli ilişki kuracağını eminim...

Sakın sakın öyle deme. Alabildiğin her şeyi al. Tabi ki alacaksın maaşını altınını vermeseydin de alacaksın. Evladınız var. Sana yaşattıklarına saysın kaybettiklerini. Yarın öbürünü boşanırsın, boşanmanın travmasını atlatırsın bu seferde almadıkların dert olur içine. Keşke alsaydım diyip yersin kendini ki kendimden biliyorum. Böyle adamlar arkandan ah ne gururlu kadınmış hiç minneti yok demiyor maalesef. Derin bi oh çekip salak diye dalga geçiyor. Bak ben boşanırken benim altınlarımla alınmış arabayı istemedim. Kumar borcu vardı dedim sat borcunu öde yeter ki boşan. Bir teşekkür etmedi bir helallik almadı. Aksine evden eşyalarımı toplamaya giderken avukatı atayıp uyarı da bulundu bana ait olan eşyalara zarar gelirse hesap sorarım diye. Ama eğer çocuğum olsaydı ben elimden geleni ardıma koymazdım. Benim çocuğum yok süreçte uzamasın diye istemedim. Ama sen asla bırakma.

Hayir cok yanlis dusunuyrosun simdi sinirle soyluyorsun ama emeklerin onlar senin gerekirse donuna kadar al

Çocuğunu görmek isteyeceğini hiç sanmıyorum aynı evin içinde bakmıyor ki o zaman baksın
Yok valla öyle olmuyor çocuk o zaman sizin sinir sisteminizi bozmak için koz oluyor. Evdeyken bir kaşık yemek yedirmemiş, parka götürmemiş adam tutturuyor çocukta çocuk diye.

Meşhur yorum. Gözüm ilk sıralarda bu yorumu aradı. Yaniltmadin.
Bi zahmet akıllansın o zaman insanlar. Keşke meşhur bir yorum olmasaydı. Sevgisiz bi baba, gidecek yeri olmayan “senin için katlanıyorum” diyen bir anne, düşük maddi gelir seviyesi, huzursuz bir aile ortamı .. Bir insanın hayatını mahvetmek için daha ne gerekebilir ? Evde demlenen çay bile kavga sebebi.O çocuk ne kadar sağlıklı olabilir ?

Ben de vicdansız bi koca olsam boşamazdım sizi. Yemeğim önüme geliyo işlerim görülüyo. Maddi manevi sömürüyorum. Aşağılayarak ego mu da tatmin ediyorum. Manuple etmek için acıdığımı boşamadığımı da söylüyorum. Daha ne olsun..
Eğer boşandığınızda maddi anlamda bir kaygınız olmayacaksa hemen davayı açın. Bir avukatla görüşün.
Manevi yönüne gelirsek; bunca psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kalıp hala ayaktaysanız boşandıktan sonra da mutlak daha güçlü olacaksınız.
Rabbim yardımcınız olsun.
Tölerans töleransı doğuruyor ve bir müddet sonra karşı taraf bunu olağan görüyor. Sanki görevmiş gibi algılıyor.

Saçmalama ya ne onun parası? Essek gibi o arabanın yarısını kurulu düzeni sana bırakıp defolup gidecek ve istesede istemesede her ay nafakani ödeyecek.
Çocuğuna akraban bakmaya devam edecek sende çalışacaksın . Kendin için pişirip yiyeceksin, cocuğunla huzurla mutlulukla ilgileneceksin , seni sindirmis dövmüş sövmüs yetmemiş şimdi susturuyor ve buna müsaade ediyorsun niçin ? Çocuğuna iyilik yaptığını düşünüyorsan eğer büyüdüğünde senin gibi bir hayat kurması için ona örnek olduğunu bilerek sürdür bu hayatı .
Onun böyle bir hayatı olsun ister misin? Ya böyle ya daha kötüsü oluyor emin ol, ne görürsek o kodlarla yetişip kendimize onu çekiyoruz..
Umarım doğru kararı verirsin.. boşa o adamı!

Ekonomik özgürlüğünü var niçin çekiyorsunuz bu adamı ömür gecermi böyle size destek olacak kimseniz yokmu eşiniz saygisiz biri ömrümüzü heba etmeyin

Tabi ki akıllansınlar. Mutsuz evliliğe çocuk yapmasınlar. Emin olmadan evlenmesinler bile. Kimse bu duruma düşmesin. Ama şimdi kadın bu haldeyken bu yorum hangi yarasına merhem olacak? Madem bir hata yaptı iğnele daha beter üz gitsin mi diyorsunuz?

Boşanmamak elde değil buna katlanılır mı çalışıyosunuz ayaklarınızın üstünde duruyosunuz neden katlanıyosunuz

Ayrica sen ona muhtacsin şuan görmüyor musun? Boşa, al hakkını bak gör o zaman nasıl bir özgürlük seni bekliyor .
Bu ' ona muhtaç olmam taş yerim' hikayeleri Türk filmlerinden alıntı gibi kusura bakma. Hayat o değil , sığınacak kimsem yok ne demek? çık bu kafadan. Sen annesin cocuğunla y ni bir hayat kurmak için kimseye sığınmana gerek yok , hakkını al yoluna devam et arabistanda yaşamıyoruz kanunlar var haklar ve özgürlükler bizden yana.
Sana bunu yapmasına izin verme.

Asla yapmam ikinciyi çocuğumuz olmuyordu infertilitesi vardı ben nasıl hamile kaldım bilmiyorum 4 yıldır olmuyordu

Birde hatalı olan hep benmişim gibi davranıyor ama ne yapıyorum bilmiyorum hiç mi ağzımı açmayım iyi bişey de söylesem lafı ağzıma tıkıyor hayatımda hiç duymadığım küfürler duyuyorum boşanmaya kalksam yine beni suçlu çıkaracak

İkinci çocuğu yapma önlemini kendin al kenara köşeye bir lira da olsa at aldirabildigin kadar altın hediye aldır kendine yolabildigin kadar yol para biriktir sakın çalışmayı bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…