İtekleyerek bugüne gelen evlilik hayatım

Bosan demek kolay değil ama sen bu adamı boşa donuna kadar da al seninki de ne canmis be dayanilir mi böyle adama

Üç kurusuna kalmam diyeceginize "donuna kadar alırım hadi bosanalim diyin..ne münasebet almayacakmisim... Böyle sindirilmeyi haketmiyor hiçbir kadin

Napıcamı bilmiyorum boşansam nereye gidicem nasıl yaşıcam hiç bir fikrim yok evladımı düşünüyorum bir yandan öyle zor ki kendimi çok çaresiz hissediyorum
Çalışıyorsunuz, birikim yapın. Malak gibi yan gelip yatan kişide bi zahmet ilgilensin ailesiyle. İstediği kadar söylensin, yapmayın. Ev pis mi diyo, bırakın öyle kalsın. Kendinizi yıprattığınızla kalıyorsunuz. Zararın neresinden dönerseniz kâr. Allah yardımcınız olsun

Üç kurusuna kalmam diyeceginize "donuna kadar alırım hadi bosanalim diyin..ne münasebet almayacakmisim... Böyle sindirilmeyi haketmiyor hiçbir kadin
Evet, katılıyorum arkadaşa. sakın haklarınızdan vazgeçmeyin. Nafaka, arabadaki payınız, altınlarınız... Ne var ne yok ortak. Ve ayrılmaya karar verirseniz, bunu eşinize açıklamadan önce mutlaka ev üzerine şerh, araba üzerine tedbir koydurun. Mal kaçırır, Sonra pişman olursunuz

Napıcamı bilmiyorum boşansam nereye gidicem nasıl yaşıcam hiç bir fikrim yok evladımı düşünüyorum bir yandan öyle zor ki kendimi çok çaresiz hissediyorum
Tatlım sen her şeyi tek başına yapıyorsun, üstüne de adam kahrı çekiyorsun. Ne iş yaptığını bilmiyorum ama genelde şehre uzak çiftliklerin veya fabrikaların uygun lojmanları oluyor. Bazı fabrikaların kreşleri de var. Ama her şeyden önce şiddet gören kadınlara destek veren derneklerle iletişime geçip, nasıl destekler olduğu hakkında bilgi edinmeni öneririm.

Bir tavsiyem yoksa konudan çıkıyorum çünkü ben. Igneleyip konu sahibine kendini daha da kötü hissettirecek şeyler söylemiyorum.
Yoooo konudan çıkmıyorsunuz. Yorumcuların yorumlarına yorum yapıp polemik yaratıyorsunuz görüldüğü üzere. Keşke çıksanız...

Bildirim gelince okuyorum tabi konuya üzüldüm.
Polemik yaratmıyorum siz buna çekmeye çalışıyorsunuz.
Tabi yorumum hakkında yorum yapmak polemiğe davetiye değil çok haklısınız.

Size yeterince vakit ayırdım, yorumlarım rahatsız ediyorsa gözardı ediniz. Haydi selametle...

Evi derle topla temizle yemek yap
Çocuk yap her şeyiyle ilgilen büyüt
Dışarda çalış para getir yarısını ver
Altınlarını ver araba alınsın kullanama
Adamın hakaretlerine maruz kal

Bosanirsaniz lütfen gurur yapmayın calisiyormussunuz zaten para katmişsiniz o arabada evde sizin de hakkınız var alın hakkınızı. Cocuga da nafaka alın onun çocuğu da sonucta. Kendinize almazsınız nafaka.

Ben cocuk parkında sigara icen insanlarla kavga ediyorum sürekli,burda bu iicilir mi? Cocuklar görüyor diye.
Madem bukadar kötüydü evlilik neden cocuk ya?O cocuk o siddetin arasında büyüyor,bu lafları duyuyor.
Cidden bazen biz mi cok hassas büyütüyoruz cocukları diyorum.
İns bosanabilirsiniz ne diyelim.

çok zor bir hayat ya. Kendimi sizin yerinize koyuyorum. Kiralar almış başını gitmiş. Asgari ücret ortada. Çocuk var. Çocuğa baktırmak gerek. Evin geçimi. Adam 3 kuruş nafaka verecek.

Diyeceğim biraz sabredin para biriktirmeye çalışın. Çünkü ilk etapta paraya ihtiyacınız olacak. Elinize geçeni dolar yapın. Bugüne kadar birikim yapmamanız hata zaten. Arabayı alırsınız mahkemede. Ama avukata ihtiyacınız olacak. Yine para lazım. Vs vs.

Biraz dayanın. Her şeyi ince ince planlayın. Çocuk da kreş yaşına falan gelse bu arada. Tadından yenmez.

Siz önce kendinize acımayı bırakıp, kendinize değer vermeye başlayın. Yani itelemeyin.

Kızım için diyorsunuz; sonra kızımla boşansak ilgilenmez, aynı evde ilgilenmiyor diyorsunuz. Kendinize de evladınıza da reva görebileceğiniz bir güzellik göremedim anlattıklarınızda.

Adam bile farkında sizin boşanacak biri olmadığınızı o yüzden her şeyi yapıyor söylüyor. Zaten çalışıyormuşsun boşan gitsin böyle biriyle hayat mı geçer ne çekiyorsun.

Kesinlikle YANLIŞ düşünüyorsun!

Sizde boşanacak cesaret yok da inşallah toparlanıp boşanmaya karar verirseniz sakın ola haklarınızdan vazgeçmeyin. Siz yalnız değilsiniz çocuğunuz var eşşekkk gibi karşılayacak o çocuğun ihtiyaçlarını. Altınları vermişsiniz ne demek muhtaç olmam istemem. Zaten sizin olabı istememek ne demek! Üstüne dayağını bile yemişsiniz. Hadi siz taş yediniz açta açıkta kaldınız ya çocuk? Onun günahı ne? Hakkınız olan her şeyi fazlasıyla alın. Üstüne size ettiği hakaretleri belgelemeye bakın mesaj yazıyorsa yazmasını sağlayın. Adam alışmış olur da dövsrse zaman kaybetmeden gidin darp raporu alın.

Yapışın yapışın böyle kocalara aman ipini salmayın :) sıkı sıkı tut bağını yoksa bu mağara ayısını başkası kapar mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…