Sen de tamam mı diyorsun. Allah mi bu adam sözünü bu kadar dinliyorsun. Döverek alacak değil ya. Dövdü diyelim ki darp raporu al hemen süründür köpeği.Vermezsem çalışma işi bırak diyor
Bosan demek kolay değil ama sen bu adamı boşa donuna kadar da al seninki de ne canmis be dayanilir mi böyle adamaMerhaba hanımlar öyle çıkmazdayım ki sizden duyacağım herşey bana ilaç gibi gelecek biliyorum. 1 yaşında bebeğim var 5 yıllık evliyim gerçekten susarak sineye çekerek hep sensin diyerek dayağını küfürünü hakaretini yutarak bugüne geldim bugün ki kavgamızda kalbim ağzımda attı elim ayağım boşaldı çok kötü oldum. İlk zamanlar bana ev işlerinde yardımcı olurdu sonra sonra yapmamaya yapmadığı gibi de pissin dağınıksın demeye başladı yaptığım herşeyi eleştirir oldu haftasonu kendisi malak gibi yatıp elinde telefon sigara oyun oynar uyur bi laf söylesem kalk çocuğa bak desem bana sataşma diye beni suçlu çıkarır onun görevi çocuk bakmak değilmiş asgari ücret bir işte çalışıyorum sabah 8 akşam 6 evde oluyorum bebeğime bir akrabamız bakıyor sabah 6da uyanıp kahvaltısını yaptırıyorum çocuğun giydir yedir 8 de evden çıkıyorum 6 da gelip akşam yemeğini çocuğun yemeğini yapıyorum sonra çocuğu uyutayım mutfağı toplayım derken saat 22.00 dan önce asla oturamıyorum yorgunluktan pertim çıkıyor haftasonu da biraz destek ol diyorum ama nerde.
çalışmayacakmışım işi bırakıp evime bakıp temizliğimi yemeğini yapacakmışım çocuğa bakacakmışım evime sahip çıkacakmışım zihniyet bu ne yazık ki akşam yine yemek koyucam bu ne biçim yemek şu çayı adam gibi demle misafir gelince güzel demliyosun başka zaman içilmiyor çayın daha neler neler
Dayanacak gücüm kalmadı sahip çıkacak kimsem yok öyle çaresizim ki bide diyor ki seni boşayacağım ama kıyamıyorum sana bana kıyamıyormuş düşünebiliyor musunuz
Devlet benden yanaymış nafaka alırmışım arabasını alırmışım senin üç kuruşuna kalmadım ben dedim taş yerim yinede sana muhtaç olmam
Benim altınlarımla araba aldı daha bir kere sürdürmedi bana zar zor kavga döğüş ehliyet aldım Ama asla kullandırmıyor kendimi öyle değersiz hissediyorum ki anlatamam çok çaresizim
Üç kurusuna kalmam diyeceginize "donuna kadar alırım hadi bosanalim diyin..ne münasebet almayacakmisim... Böyle sindirilmeyi haketmiyor hiçbir kadinMerhaba hanımlar öyle çıkmazdayım ki sizden duyacağım herşey bana ilaç gibi gelecek biliyorum. 1 yaşında bebeğim var 5 yıllık evliyim gerçekten susarak sineye çekerek hep sensin diyerek dayağını küfürünü hakaretini yutarak bugüne geldim bugün ki kavgamızda kalbim ağzımda attı elim ayağım boşaldı çok kötü oldum. İlk zamanlar bana ev işlerinde yardımcı olurdu sonra sonra yapmamaya yapmadığı gibi de pissin dağınıksın demeye başladı yaptığım herşeyi eleştirir oldu haftasonu kendisi malak gibi yatıp elinde telefon sigara oyun oynar uyur bi laf söylesem kalk çocuğa bak desem bana sataşma diye beni suçlu çıkarır onun görevi çocuk bakmak değilmiş asgari ücret bir işte çalışıyorum sabah 8 akşam 6 evde oluyorum bebeğime bir akrabamız bakıyor sabah 6da uyanıp kahvaltısını yaptırıyorum çocuğun giydir yedir 8 de evden çıkıyorum 6 da gelip akşam yemeğini çocuğun yemeğini yapıyorum sonra çocuğu uyutayım mutfağı toplayım derken saat 22.00 dan önce asla oturamıyorum yorgunluktan pertim çıkıyor haftasonu da biraz destek ol diyorum ama nerde.
çalışmayacakmışım işi bırakıp evime bakıp temizliğimi yemeğini yapacakmışım çocuğa bakacakmışım evime sahip çıkacakmışım zihniyet bu ne yazık ki akşam yine yemek koyucam bu ne biçim yemek şu çayı adam gibi demle misafir gelince güzel demliyosun başka zaman içilmiyor çayın daha neler neler
Dayanacak gücüm kalmadı sahip çıkacak kimsem yok öyle çaresizim ki bide diyor ki seni boşayacağım ama kıyamıyorum sana bana kıyamıyormuş düşünebiliyor musunuz
Devlet benden yanaymış nafaka alırmışım arabasını alırmışım senin üç kuruşuna kalmadım ben dedim taş yerim yinede sana muhtaç olmam
Benim altınlarımla araba aldı daha bir kere sürdürmedi bana zar zor kavga döğüş ehliyet aldım Ama asla kullandırmıyor kendimi öyle değersiz hissediyorum ki anlatamam çok çaresizim
Çalışıyorsunuz, birikim yapın. Malak gibi yan gelip yatan kişide bi zahmet ilgilensin ailesiyle. İstediği kadar söylensin, yapmayın. Ev pis mi diyo, bırakın öyle kalsın. Kendinizi yıprattığınızla kalıyorsunuz. Zararın neresinden dönerseniz kâr. Allah yardımcınız olsunNapıcamı bilmiyorum boşansam nereye gidicem nasıl yaşıcam hiç bir fikrim yok evladımı düşünüyorum bir yandan öyle zor ki kendimi çok çaresiz hissediyorum
Evet, katılıyorum arkadaşa. sakın haklarınızdan vazgeçmeyin. Nafaka, arabadaki payınız, altınlarınız... Ne var ne yok ortak. Ve ayrılmaya karar verirseniz, bunu eşinize açıklamadan önce mutlaka ev üzerine şerh, araba üzerine tedbir koydurun. Mal kaçırır, Sonra pişman olursunuzÜç kurusuna kalmam diyeceginize "donuna kadar alırım hadi bosanalim diyin..ne münasebet almayacakmisim... Böyle sindirilmeyi haketmiyor hiçbir kadin
Tatlım sen her şeyi tek başına yapıyorsun, üstüne de adam kahrı çekiyorsun. Ne iş yaptığını bilmiyorum ama genelde şehre uzak çiftliklerin veya fabrikaların uygun lojmanları oluyor. Bazı fabrikaların kreşleri de var. Ama her şeyden önce şiddet gören kadınlara destek veren derneklerle iletişime geçip, nasıl destekler olduğu hakkında bilgi edinmeni öneririm.Napıcamı bilmiyorum boşansam nereye gidicem nasıl yaşıcam hiç bir fikrim yok evladımı düşünüyorum bir yandan öyle zor ki kendimi çok çaresiz hissediyorum
Bir tavsiyem yoksa konudan çıkıyorum çünkü ben. Igneleyip konu sahibine kendini daha da kötü hissettirecek şeyler söylemiyorum.Konuda sizin merhem olacak bir yorumunuzu göremedim nedense... Hiç şaşırtmadınız
Yoooo konudan çıkmıyorsunuz. Yorumcuların yorumlarına yorum yapıp polemik yaratıyorsunuz görüldüğü üzere. Keşke çıksanız...Bir tavsiyem yoksa konudan çıkıyorum çünkü ben. Igneleyip konu sahibine kendini daha da kötü hissettirecek şeyler söylemiyorum.
Bildirim gelince okuyorum tabi konuya üzüldüm.Yoooo konudan çıkmıyorsunuz. Yorumcuların yorumlarına yorum yapıp polemik yaratıyorsunuz görüldüğü üzere. Keşke çıksanız...
Tabi yorumum hakkında yorum yapmak polemiğe davetiye değil çok haklısınız.Bildirim gelince okuyorum tabi konuya üzüldüm.
Polemik yaratmıyorum siz buna çekmeye çalışıyorsunuz.
Ben cocuk parkında sigara icen insanlarla kavga ediyorum sürekli,burda bu iicilir mi? Cocuklar görüyor diye.Merhaba hanımlar öyle çıkmazdayım ki sizden duyacağım herşey bana ilaç gibi gelecek biliyorum. 1 yaşında bebeğim var 5 yıllık evliyim gerçekten susarak sineye çekerek hep sensin diyerek dayağını küfürünü hakaretini yutarak bugüne geldim bugün ki kavgamızda kalbim ağzımda attı elim ayağım boşaldı çok kötü oldum. İlk zamanlar bana ev işlerinde yardımcı olurdu sonra sonra yapmamaya yapmadığı gibi de pissin dağınıksın demeye başladı yaptığım herşeyi eleştirir oldu haftasonu kendisi malak gibi yatıp elinde telefon sigara oyun oynar uyur bi laf söylesem kalk çocuğa bak desem bana sataşma diye beni suçlu çıkarır onun görevi çocuk bakmak değilmiş asgari ücret bir işte çalışıyorum sabah 8 akşam 6 evde oluyorum bebeğime bir akrabamız bakıyor sabah 6da uyanıp kahvaltısını yaptırıyorum çocuğun giydir yedir 8 de evden çıkıyorum 6 da gelip akşam yemeğini çocuğun yemeğini yapıyorum sonra çocuğu uyutayım mutfağı toplayım derken saat 22.00 dan önce asla oturamıyorum yorgunluktan pertim çıkıyor haftasonu da biraz destek ol diyorum ama nerde.
Kesinlikle YANLIŞ düşünüyorsun!Ben ona muhtaç olmak istemiyorum ne arabasını istiyorum ne parasını kuru ekmek yerim gerekirse bilmiyorum doğru mu düşünüyorum evet benim hakkım var benim sayemde aldı çalıştım yıllarca maaşımın çoğunu hep o aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?