İtekleyerek bugüne gelen evlilik hayatım

Hatasını devam ettirmesin.
Yazık günah değil mi o çocuğa ? Bu kadın seçimlerini yaşayacak ama o küçük günahsız çocuk anne babasını seçmedi. Bu hikayede ben bir tek onun için dertlenirim.
Kaldı ki asgari ücretle taş yer yine geçinirdi çocuksuz olsa. Şimdi nasıl bir akıl vermemi istersiniz ?
Gidecek yerim yok diyor. 1 yaşındaki çocuğu kime emanet edebilir, etse dahi bu ekonomi ile sürdürülebilir olamaz. Siz nasıl bir akıl verirdiniz ?
Benim vereceğim tek akıl ikinci çocuğu yapmaması olur.
Bazı insanlar kendi hayatına hiç kıymet vermezler. Konu sahibi de aynısını yapmış ve benim şuan buna çözüm önerim yok maalesef
. Adamda babalık vasfı yok. Aynı evin içinde ilgilenmeyen, nafaka verir mi ? Zannetmiyorum
.Ben mizaç olarak iğnelemeye seven biri değilim. Ama çocuk konusu olunca gaddarlaşıyor olabilirim.
Siz dahiyane fikirlerinizi sunabilirsiniz.

Konuda sizin merhem olacak bir yorumunuzu göremedim nedense... Hiç şaşırtmadınız

Sırf küfür ettiği için bile boşanma davası açabilirsiniz..
Haklarınızı öğrenin ve çatır çatır alın sakın gurur felan yapmayın, eşiniz farkında zayıf yönlerinizin. istediği de bu zaten sizi değil kendi rahatını düşünüyor.çocuğunuz var onu düşünerek mantığınızla hareket edeceksinizz.
Evet yasal haklarımın farkındayım. İş o boyuta geldiğinde detayları konuşuruz diyeceksiniz..

Asla yapmam ikinciyi çocuğumuz olmuyordu infertilitesi vardı ben nasıl hamile kaldım bilmiyorum 4 yıldır olmuyordu
Korunmadığınız için kalmış olabilir misiniz?
Aa nasıl olsa olmuyor ne gerek var şimdi demiş olabilir misiniz karşılıklı?
Bu adamla 1 senenin sonunda boşanılır normalde infertilite sorunu olduğunu öğrenmeye gerek bile kalmaz ama böyle şeyler yazınca kkda bazı kadınlar kızıyor onun için ne diyeyim bilemedim

Olmadığını öğrenmek için de çocuk yapmaya çalışmak gerekmiyor mu?

Şu forumda kadınların çektirdiler sıkıntıları okuya okuya ve çevremdeki bir çok kadının yaşadıklarını göre göre, erkek milletine iyice sinir oluyorum.
Nedir bu kadınların çektiği.
Konu sahibi sizi zorlasada işinizi bırakmayın.
Madem işi bırakmanızı öneriyor, maaşınızın yarısınada ihtiyacı olamaz. Paranızı vermeyin.
Yardımcı olmuyor, herşeyi sizin göreviniz olarak görüyorsa, kendinizi ev işi için paralamayın, mükemmel yapmaya çalışmayın.
Çocuğun bakımı için gereken şeylere önem verin yeter.
Kendinizi üzüp, onunla da tartışmayın.
Elinizdeki adam bu. Bunu kabul edin.
Dayağı sineye çekmeyin.

4 5 ay para biriktirmeye calisin sonra bosanma davasi acin. Kiyamiyormus hayvan herif ya, gercekten sizede kizmamak elde degil böyle bi adama neden cocuk yazik degilmi onada kendinede.

Evladım için diyorsun ama senin evladının babasından alacağı terbiye bu kadar olacak. Büyüyünce eğer evladın erkekse babası gibi bir allahın belası olup evlilik çağına gelince yine senin gibi iyi niyetli bir kadının başına bela olacak.Onların da çocukları olacak aynı terane sürüp gidecek.

Evladın kız ise hayatında gördüğü baba modeli annesine kötü davranan rezil bir adam olduğu için kendisine her iki tatlı laf söyleyene kanıp sevgi sanacak.Ezilecek, durumu normal sandığı için ses çıkaramayacak. O da evlat sahibi olup boşanamıyorum evladımı düşünüyorum diyecek.

Sonra biz de forumda açılan konuları gördükçe üzülüp, şaşıp duracağız bu kadar korkunç erkekleri ve ezilip ses çıkartamayan çaresiz kadınları kim yetiştiriyor diye.Siz yetiştiriyorsunuz.Kendi minik canavarlarınızı yaratıyorsunuz farkında değilsiniz.

Boşan konu sahibi, sen bu muameleyi hak etmiyorsun. Senin evladın da hak etmiyor. Dünyaya bir kere geliyoruz. Kendine yazık etme, sen her şeyin iyisini hak ediyorsun.

Bende özel sektörde çalışıyorum hatta 2 ay önce istifa ettim.
Yani öyle garanti bı işim yok ailemde zengin filan değil maddi olarak geçtim manevi olarak bile destek görmedim.
Buna rağmen boşandım.
Üstelik bu şehirde hiç akrabam tanıdığım filanda yok yalnızım arkadas çevrem var sadece.
Demek istediğim maddi sıkıntılar vardir hep olacak belki ilk zamanlarda elbette zorlanacaksınız ama zamanla toparlanacaksiniz.
Arabanın yarisi sizin zaten takıları da alırsınız çocuk içinde nafaka alırsınız.
Bunlarla kendinize küçük bir hayat kurarsınız.
Lütfen boş gurur yapmayın bir şeyini istemem etmem diye vereceği üç kuruş bir şey zaten onu da düzenli öderse.

O olmadan da akraba çocuğunuza bakarsa neden bosanmiyorsunuz ...bu adamlar hem çocuk yapan hemde çalışan hemde evde yemek yapan bir nimete nasıl böyle davranır bu nasıl bir nankörlük alcakliktir ...Allah bildiği gibi yapsın yada düzelme ihtimali varsa düzelsin yoksada Rabbim nasıl biliyorsa... çok sinirlendim

Bazı şeyler itip kalkmakla düzelmez.
Evliliği yolda duran bir araba gibi ittirirseniz yorulan sadece siz olursunuz.
İten,zorlayan çaba gösteren her zaman yorulur.
Yorulduğu da fayda etmez eline bir şey de geçmez.
Sen artık bu arabayı itmeyi bırak,direksiyona gec ve boşan bence.

Açın boşanma davasını evlendikten sonra alınan bütün malların yarısı size ait zaten.mal davası sonuçlanana kadar da alacağınız tazminat ve nafaka da idare eder sizi.bi yandan çalışırsınız da belliki çocuğa bakacak biri de var.

Adam tabiki boşanmaz yemesi içmesi ütüsü çamaşırı bulaşığı herşeyi hazır boşanırsa bi de üstüne parasından da olacak size kıyamamasını söylemesi bahane

Pes kere pess sabret diyemem bu duruma sabır edilecek bir durum değil bırak diyemem bebek küçük devlet desteği alsan ayrıl hiç diyemem bende senin durumundayim çalışmıyorm 2 çocuğum var fiziksel bir şiddet yok ama eşim öfke kontrolü sağlayamıyor küfür ediyor hakaret ediyor bilmiyorum napacam

Vermezsem çalışma işi bırak diyor

5 yıl neden beklediniz anlamadım.sonucta işiniz varmış..

Sen kurtulduktan sonra onun kime ne dediği inan hiç önemli değil. Süreci değil sonucu düşün. Boşanırsan sana hakaret eden seni döven ve buna karşılık senin bütün işlerini yaptığın bir adam olmayacak hayatında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…