Hatasını devam ettirmesin.Tabi ki akıllansınlar. Mutsuz evliliğe çocuk yapmasınlar. Emin olmadan evlenmesinler bile. Kimse bu duruma düşmesin. Ama şimdi kadın bu haldeyken bu yorum hangi yarasına merhem olacak? Madem bir hata yaptı iğnele daha beter üz gitsin mi diyorsunuz?
Konuda sizin merhem olacak bir yorumunuzu göremedim nedense... Hiç şaşırtmadınızTabi ki akıllansınlar. Mutsuz evliliğe çocuk yapmasınlar. Emin olmadan evlenmesinler bile. Kimse bu duruma düşmesin. Ama şimdi kadın bu haldeyken bu yorum hangi yarasına merhem olacak? Madem bir hata yaptı iğnele daha beter üz gitsin mi diyorsunuz?
Sırf küfür ettiği için bile boşanma davası açabilirsiniz..Birde hatalı olan hep benmişim gibi davranıyor ama ne yapıyorum bilmiyorum hiç mi ağzımı açmayım iyi bişey de söylesem lafı ağzıma tıkıyor hayatımda hiç duymadığım küfürler duyuyorum boşanmaya kalksam yine beni suçlu çıkaracak
Korunmadığınız için kalmış olabilir misiniz?Asla yapmam ikinciyi çocuğumuz olmuyordu infertilitesi vardı ben nasıl hamile kaldım bilmiyorum 4 yıldır olmuyordu
Olmadığını öğrenmek için de çocuk yapmaya çalışmak gerekmiyor mu?Korunmadığınız için kalmış olabilir misiniz?
Aa nasıl olsa olmuyor ne gerek var şimdi demiş olabilir misiniz karşılıklı?
Bu adamla 1 senenin sonunda boşanılır normalde infertilite sorunu olduğunu öğrenmeye gerek bile kalmaz ama böyle şeyler yazınca kkda bazı kadınlar kızıyor onun için ne diyeyim bilemedim
1 sene sonunda boşanmak lazımdı dedim ilk bir sene çocuk yapmaya çalışmazlar evlilik otursun diye beklerler diye düşündüm:)Olmadığını öğrenmek için de çocuk yapmaya çalışmak gerekmiyor mu?
Keşke evladını dusunseydin de seni döven , söven, sömüren adamı baba yapmasaydinNapıcamı bilmiyorum boşansam nereye gidicem nasıl yaşıcam hiç bir fikrim yok evladımı düşünüyorum bir yandan öyle zor ki kendimi çok çaresiz hissediyorum
Pes kere pess sabret diyemem bu duruma sabır edilecek bir durum değil bırak diyemem bebek küçük devlet desteği alsan ayrıl hiç diyemem bende senin durumundayim çalışmıyorm 2 çocuğum var fiziksel bir şiddet yok ama eşim öfke kontrolü sağlayamıyor küfür ediyor hakaret ediyor bilmiyorum napacamMerhaba hanımlar öyle çıkmazdayım ki sizden duyacağım herşey bana ilaç gibi gelecek biliyorum. 1 yaşında bebeğim var 5 yıllık evliyim gerçekten susarak sineye çekerek hep sensin diyerek dayağını küfürünü hakaretini yutarak bugüne geldim bugün ki kavgamızda kalbim ağzımda attı elim ayağım boşaldı çok kötü oldum. İlk zamanlar bana ev işlerinde yardımcı olurdu sonra sonra yapmamaya yapmadığı gibi de pissin dağınıksın demeye başladı yaptığım herşeyi eleştirir oldu haftasonu kendisi malak gibi yatıp elinde telefon sigara oyun oynar uyur bi laf söylesem kalk çocuğa bak desem bana sataşma diye beni suçlu çıkarır onun görevi çocuk bakmak değilmiş asgari ücret bir işte çalışıyorum sabah 8 akşam 6 evde oluyorum bebeğime bir akrabamız bakıyor sabah 6da uyanıp kahvaltısını yaptırıyorum çocuğun giydir yedir 8 de evden çıkıyorum 6 da gelip akşam yemeğini çocuğun yemeğini yapıyorum sonra çocuğu uyutayım mutfağı toplayım derken saat 22.00 dan önce asla oturamıyorum yorgunluktan pertim çıkıyor haftasonu da biraz destek ol diyorum ama nerde.
çalışmayacakmışım işi bırakıp evime bakıp temizliğimi yemeğini yapacakmışım çocuğa bakacakmışım evime sahip çıkacakmışım zihniyet bu ne yazık ki akşam yine yemek koyucam bu ne biçim yemek şu çayı adam gibi demle misafir gelince güzel demliyosun başka zaman içilmiyor çayın daha neler neler
Dayanacak gücüm kalmadı sahip çıkacak kimsem yok öyle çaresizim ki bide diyor ki seni boşayacağım ama kıyamıyorum sana bana kıyamıyormuş düşünebiliyor musunuz
Devlet benden yanaymış nafaka alırmışım arabasını alırmışım senin üç kuruşuna kalmadım ben dedim taş yerim yinede sana muhtaç olmam
Benim altınlarımla araba aldı daha bir kere sürdürmedi bana zar zor kavga döğüş ehliyet aldım Ama asla kullandırmıyor kendimi öyle değersiz hissediyorum ki anlatamam çok çaresizim
Vermezsem çalışma işi bırak diyorEv işi kadının görevi diyen erkeğe ev gecindirmek de erkeğin görevi denir ve çalıştığın para asla koklatılmaz. Sen her şekilde eksidesin sen niye verdin ki paranı.
Geçmiş olsun. Bu krizde parasiz pulsuz bosanilmaz para biriktir birkaç yıl öyle bosan. Verme kocana parani
Sen kurtulduktan sonra onun kime ne dediği inan hiç önemli değil. Süreci değil sonucu düşün. Boşanırsan sana hakaret eden seni döven ve buna karşılık senin bütün işlerini yaptığın bir adam olmayacak hayatındaBirde hatalı olan hep benmişim gibi davranıyor ama ne yapıyorum bilmiyorum hiç mi ağzımı açmayım iyi bişey de söylesem lafı ağzıma tıkıyor hayatımda hiç duymadığım küfürler duyuyorum boşanmaya kalksam yine beni suçlu çıkaracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?