Kibirli, soguk ve dedikoducu olmadiginiz cok belli zaten, kibirli soguk bir insan gelip burda "benim enerjim itici" diye konu acmaz....
Bence sizin sorununuz derinlesememek olabilir. Yani burda aslinda mesela cok cesitli tahminler geldi, bunlari analiz edip bize davranisinizi, zorlandiginiz durumlara gozumuzde canlandiracak ornekler verebilirdiniz, biz de sizi biraz daha yakindan tanir, biraz daha bag kurar, sizinle empati yapardik. Ama mesela siz butun bu cesitli yorumlara pek bisey demeyip basta konunuzda kafanizda belirlediginiz "kibir- sogukluk yok- muhabbetimiz de normal ama enerjim galiba itici" uclusune takildiniz, yorum yapanlari dinleyerek onun uzerine spontan biseyler koyarak derinlesemediniz, kendinizi ortaya koyamadiniz. Biz sizi taniyamadik mesela bu yorumlardan su an, sizinle bir bag kuramadik. Belki de arkadas ortamlarinda da boyle oluyordur. Belki kafanizdaki takintilar endiseler bastan dusundugunuz sabit fikirler veya yargilanma korkusu her neyse, daha derin, daha akiskan, gercek bir iliski kurmanizin onune geciyordur, kisacasi kendinizi kasiyor, rahat olamiyor, istemeden ketum davraniyor olabilirsiniz, bu da sizi (oyle biri olmasaniz da) sikici biri gibi gosteriyor olabilir.
Yanlis anlamayin sizi uzmek icin yazmadim sadece tahmin bunlar. Tabi ki belki de tamamen yanlis, belki de azicik dogruluk payi vardir, degerlendirmek tamamen size kalmis.