İtici bi enerjim mi var ortamlarda sevilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de bunu yapacaktım 🤣🤣
benden önce davranmışsın.

P portakalkeki

Yeni tanıştığım insanlarla bir daha görüşmem bunla dediğim azdır.
Ben de bir daha görüşmem dediğim 3 kişiyi yazayım,

çok abartılı ağırladı. Yani alt tarafı iki kişi gittik evine, diken üstünde oturduk, kahveler bile işlemeli mendillerle tek tek tepsilerde geldi.
bu kıymet vermek değil bana göre, oturduk gidene kadar muhabbet ikramlar ve ikramların nasıl sunulduğuydu. Tabaklar bilmem ne porseleni, bardaklar bilmem ne kristali.
Bu arada ben bu sunumun da, misafir ağırlamanın da alasının olduğu bir ailede büyüdüm ve bundan muzdariptim. Kadın kesinlikle annemle kanka olurdu 🤣 ama benle cıks...

biri vardı, donuktu. Aşırı donuk. Muhabbeti hep ben çekip çevirmek zorunda kaldım ve eeee yeter ama diyip sonunda sustum.
Belki de beni sevmediği içindir bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

biri de gereksiz bir şekilde kendini benimle yarıştırdı. Çok guzel, çok becerikli yada şahane kariyeri olan biri değilim.
kendisinin ne kadar yetenekli olduğunu falan anlatıp durdu. Bu insan tipi beni en çok yoran olabilir. Çünkü rekabet etmem. Edeni de sevmem. Bir de biz niye rakip olalım 🤦🏻‍♀️Neyi paylaşamıyoruz?

He bir de bana başkasının dedikodusunu yapan insanlardan çekinirim, beni de başkasına anlatıyordur diye :)

muhabbetiniz açmıyor olabilir, soğuk olabilirsiniz, kibirli görünüyor olabilirsiniz, fazla laçka bulabilirler vs vs..
buradan ne söylesek zor 🤷🏻‍♀️
Yazdıklarınızın hepsine katılıyorum ama şu ilk maddeniz kesinlikle ben. Dediğiniz gibi benim annem de öyle bi tip ve ben de muzdaripim o konuda. Biri evime geliyosa veya ben gidiyosam rahat olalım hatta mutfağa birlikte girelim birlikte toplayalım falan isterim.

Burada anlatilanlarin hicbiri degilseniz frenkansinizi yukseltin , cok ciddiyim , demek ki frekansiniz cok dusuk ve insanlar sizi yaninda istemiyor , hepimiz frekansi yuksek insanlara cekiliriz bu bilimsel olarak da kanitlanmis bir durum
Her insan enerji yayiyor etrafina , sizinki cok dusuk demek ki o yuzden de esinizle birbirinizi sectiniz , bazen mesela kel alaka ciftler olur deriz ya bunlar nasil beraber olmus diyr iste o tamamen frekanslarin uyumundan , siz esinizle dusuk frekansta oldugunuz icin berabersiniz , ikiniz de bunu yukseltirseniz arkadas cevreniz olusur
Çok mantıklı söylediklerinizi deneyeceğim ben de bunun frekans ya da enerjiyle ilgisi olabilir mi diye düşünüyorum çünkü insanları itecek bir tavır takınmam çok muhtaç da görünmüyorum hayatta herşeyi kendi çabamla başardım kendimin eksik yönlerini de gayet biliyorum ama enerji görülebilen bir olgu değil sonuçta verdiğimiz hisle alakalı insanlar da bi açıklama bulamıyor olabilir bu duruma

İnsanları bu kadar önemsemek yıpratıcı. Hiç önemsemeyin anlamında söylemiyorum. Gerçekten hakk edene değer verilmeli.

Karşımdakilerin değer vermez / ilgisini esirger davranışları benim için turnusol işlevi görür. Böylelikle hayat yolculuğumda kimlerle devam edeceğime karar veririm. Üzülmem, aksine sevinirim.

Türk toplumu olarak yalnızlığı 'eziklik' olarak kodlamışız. Bu nedenle etrafımızda hep birileri olsun diye çabalıyoruz. Kendi kendimize yetmeyi öğrenmekten başka çaremiz yok. Bireysellik o kadar da kötü değil.

Kibirli, soguk ve dedikoducu olmadiginiz cok belli zaten, kibirli soguk bir insan gelip burda "benim enerjim itici" diye konu acmaz....

Bence sizin sorununuz derinlesememek olabilir. Yani burda aslinda mesela cok cesitli tahminler geldi, bunlari analiz edip bize davranisinizi, zorlandiginiz durumlara gozumuzde canlandiracak ornekler verebilirdiniz, biz de sizi biraz daha yakindan tanir, biraz daha bag kurar, sizinle empati yapardik. Ama mesela siz butun bu cesitli yorumlara pek bisey demeyip basta konunuzda kafanizda belirlediginiz "kibir- sogukluk yok- muhabbetimiz de normal ama enerjim galiba itici" uclusune takildiniz, yorum yapanlari dinleyerek onun uzerine spontan biseyler koyarak derinlesemediniz, kendinizi ortaya koyamadiniz. Biz sizi taniyamadik mesela bu yorumlardan su an, sizinle bir bag kuramadik. Belki de arkadas ortamlarinda da boyle oluyordur. Belki kafanizdaki takintilar endiseler bastan dusundugunuz sabit fikirler veya yargilanma korkusu her neyse, daha derin, daha akiskan, gercek bir iliski kurmanizin onune geciyordur, kisacasi kendinizi kasiyor, rahat olamiyor, istemeden ketum davraniyor olabilirsiniz, bu da sizi (oyle biri olmasaniz da) sikici biri gibi gosteriyor olabilir.

Yanlis anlamayin sizi uzmek icin yazmadim sadece tahmin bunlar. Tabi ki belki de tamamen yanlis, belki de azicik dogruluk payi vardir, degerlendirmek tamamen size kalmis.
Aslında katıldığım ortamlarda derin sohbetler dönmüyor ki çok isterdim dönmesini , yemek çocuklar gündelik telaşlar ya da siyaset dizi vs ekseninde konuşuluyor ben de bunlara katılıyorum çünkü küçük bir ilçede kısıtlı bir ortamımız var , evli olduğum için bu konularda ekleyecek birşeylerim oluyor gayet rahatımdır hatta yemeğe bulaşığa yardımcı olurum eşli sohbetlere katılırım zaten sorun buluşunca yaşananlarda değil bunun dışındaki zamanlarda insanların arayıp sorduğu akşam çaya gel dediği biri olmamam, genelde arkadaşlarım beni mantıklı biri olarak tanımlar ortamı eğlendiren neşe kaynağı değilim ancak sohbeti çekilmeyen biri de değilimdir ama buluşan çiftlere bakıyorum gayet sıradan sohbetler ortalama bir enerji ile dönüyor

Aslında katıldığım ortamlarda derin sohbetler dönmüyor ki çok isterdim dönmesini , yemek çocuklar gündelik telaşlar ya da siyaset dizi vs ekseninde konuşuluyor ben de bunlara katılıyorum çünkü küçük bir ilçede kısıtlı bir ortamımız var , evli olduğum için bu konularda ekleyecek birşeylerim oluyor gayet rahatımdır hatta yemeğe bulaşığa yardımcı olurum eşli sohbetlere katılırım zaten sorun buluşunca yaşananlarda değil bunun dışındaki zamanlarda insanların arayıp sorduğu akşam çaya gel dediği biri olmamam, genelde arkadaşlarım beni mantıklı biri olarak tanımlar ortamı eğlendiren neşe kaynağı değilim ancak sohbeti çekilmeyen biri de değilimdir ama buluşan çiftlere bakıyorum gayet sıradan sohbetler ortalama bir enerji ile dönüyor

Ya anladim hani derinlesmeme derken kendini acmama anlaminda soylemistim yoksa yuzeysel birisiniz demek istemedim kusura bakmayin ama onda da yanlis tahmin yapmis olabilirim buyuk ihtimal. Belki de ortaminiz size cok uymuyordur sizinle ilgili bir sey degildir ortamdakilerle uyusmamissinizdir...

Çok mantıklı söylediklerinizi deneyeceğim ben de bunun frekans ya da enerjiyle ilgisi olabilir mi diye düşünüyorum çünkü insanları itecek bir tavır takınmam çok muhtaç da görünmüyorum hayatta herşeyi kendi çabamla başardım kendimin eksik yönlerini de gayet biliyorum ama enerji görülebilen bir olgu değil sonuçta verdiğimiz hisle alakalı insanlar da bi açıklama bulamıyor olabilir bu duruma
Youtubede frekans arttirici muzikler var uyurken de acin arka planda calsin , umarim hayatiniz istediginiz sekilde degisir kisa surede

Merhaba herkese 35 yaşındayım 4 yıldır evliyim, ben yeni girdiğim ortamlarda elektrik alınamayan kimsenin merak etmediği , buluşmalarda çağırılmayan önemsenmeyen biriyim insanlara yılışık ya da soğuk davranmıyorum onları itecek ne yapıyorum bilmiyorum en kötüsü de eşim de aynı şeylere maruz kalıyor nerdeyse hiç arkadaşı yok buluşacağı , bir sorunumuz olduğunda birbirimize destek oluyoruz ama insan bir telefon bir ses istiyor biri evine çağırsın sosyalleşelim istiyor ben çağırıyorum insanları ama hep ben yapınca da anlamı kalmıyor bana bunu yaşatan herkese öfkeleniyorum ama rahatmış gibi görünüyorum çünkü duygusal ya da takıntılı olarak akılda kalmak istemiyorum fakat gerçekten bu sevgisizlik çok yorucu sizce sorun nerde
Kız biz işi bilmiyoruz valla bak. Mıç mıç yapmıyoruz, yılışmıyoruz, bulaşmıyoruz. Ortamın gudubetiyiz, tek doğrucu davut biziz. Ağzına biraz yağ bal sür, bak nasıl insan doluyor etrafın. Ay bilemedim, herkes iyi hoştur, sorun bizdedir belki de gerçekten. 😆 Ben alıştım, siz de alışın. Şimdi de ben istemiyorum, başım ağrıyor kasıla kasıla.

Pek cok yontemi var aslinda ama en basiti evde bos olunan anlarda mesela yemek yaparken , esle sohbet ederken vs mozart dinlemek , mozart'in yaptigi muzik frekans arttiriyor enteresan sekilde
Hicbir sekilde drama ve gerilim iceren dizi ve film izlememek , tam tersi bol bol gulecek seyler izlemek , kahkaha atmak frekans arttiriyor ve beyne mutluyum ben enerjisi veriyor , beyin de daha cok mutluluk hormonu salgiliyor
Esansiyel yag kullanmak ozellikle gül yagi ama orjinal gul yagi olmali , biraz fiyati yuksek orjinal gul yaginin ama evde buhardanlikta kullaninca evin de o evin icindekilerin de frekansi artar
Googleda daha detayli bilgiler var ama ben bunlari yaparim surekli , bugune kadar kimse beni itici bulmadi gunluk hayatimda , tam tersi herkes enerjimin cok yuksek oldugunu soyler
Hatta yatmadan once mozart acarim tablette ben uyurken arka planda calar her gece
Hep Chopin dinliyordum hüzünlü bir tarzı var belki de Mozart’a geçme zamanım gelmiştir teşekkürler 🤣

Çok haklısınız beklentiye girmeden yüzeysel olmak kazandırır ama her insanın mizacı farklı ben bunlara içten içe önem veriyorum sanırım aranmak değer verilmek istiyorum , girdiğim ortamlarda gayet neşeli konuşan bunları takmayan biriyim dediğim gibi ne sitem ne bir ima asla olmaz fakat üzülmemek elimde değil
Yuzeysel.olmak değil aslinda
Ben dostluga cok önem veririm ama cok sevdigim biri beni aramadiysa ya da ben aradigimda acmadiysa "isi vardır/musait degildir/hayat kosturmasi" diye düşünüp musait bir zaman diliminde yine konusuruz diye bakıyorum.
Bu duruma "arkadasim beni önemsemiyor" olarak bakmak yerine "herkes yerinde sagolsun" olarak bakarim.
Benim.ya da sizin değeriniz, baskalarinin verdiği deger/önem kadar değildir. Siz kendinizle ne kadar mutlusunuz, esiniz de olmasa kendi basiniza kaldiginizda ne hissediyorsunuz bununla alakalı. Bakın esinizin olmasi bile aslinda bir seyleri paylaşabildiginizi gosterir, peki baskasinin verdigi deger neden bu kadar önemli?

Kız biz işi bilmiyoruz valla bak. Mıç mıç yapmıyoruz, yılışmıyoruz, bulaşmıyoruz. Ortamın gudubetiyiz, tek doğrucu davut biziz. Ağzına biraz yağ bal sür, bak nasıl insan doluyor etrafın. Ay bilemedim, herkes iyi hoştur, sorun bizdedir belki de gerçekten. 😆 Ben alıştım, siz de alışın. Şimdi de ben istemiyorum, başım ağrıyor kasıla kasıla.
Ay sorma ben de sevmem mıç mıç iliskileri😂 şu pandemi donemindeki sosyal izolasyon tam benlik bir kavram😃 gerci evde de artik sıkılmaya basladim 8 ayda, insan sosyal bir varliktir tanımının gereğinden sebep, sosyallik ariyorum artık 😃 mesafeli sosyallik candır.

Iste insanlar akil.almak istediginde mantıklı kisilere basvurur ama iş eğlenmeye geldi mi akillarina gelmezsiniz. Bu tam manasiyla sizlik de degil ustunuze alınmayin ama baskalari tarafından aranip sorulmak yerine arada siz de arayip hal hatir sorun, sırf beklentiyle olmaz bu işler.

Iste insanlar akil.almak istediginde mantıklı kisilere basvurur ama iş eğlenmeye geldi mi akillarina gelmezsiniz. Bu tam manasiyla sizlik de degil ustunuze alınmayin ama baskalari tarafından aranip sorulmak yerine arada siz de arayip hal hatir sorun, sırf beklentiyle olmaz bu işler.
Evet genelde öyledir benim bahsettiğim diğerleri de kendi aralarında kopup eğlenmiyor gittiğimizde sakince sohbetimizi ediyor ayrılıyoruz yaşlar 35 civarı zaten olgun bir ortam oluyor

Ay sorma ben de sevmem mıç mıç iliskileri😂 şu pandemi donemindeki sosyal izolasyon tam benlik bir kavram😃 gerci evde de artik sıkılmaya basladim 8 ayda, insan sosyal bir varliktir tanımının gereğinden sebep, sosyallik ariyorum artık 😃 mesafeli sosyallik candır.
Mıç mıç tek başına sıkıntı değil de, o canım balım dedikleri arkasını dönünce ettikleri laflardan midem bulanıyor. İnsandan soğumaya yer arayan bir tipim zaten.

Özel hayatta beni daha çok anlayan insanlar var ama iş ortamında iş dışında akıl danışılan biri değilim. Biri birşey der, dayanamaz bi şey söylerim, o an kale alınmaz. Sonra dediğimin nasıl çıktığını izlerim. Böyle o suratların aldığı şekli falan. Zevkli.

Özel hayatta beni daha çok anlayan insanlar var ama iş ortamında iş dışında akıl danışılan biri değilim. Biri birşey der, dayanamaz bi şey söylerim, o an kale alınmaz. Sonra dediğimin nasıl çıktığını izlerim. Böyle o suratların aldığı şekli falan. Zevkli.
Ben de is yerinde aslinda cok kaale alınmam bu biraz amirden de ileri gelen bir şey. Ama o ortamdan uzaklasip da bana isleri düştüğü için herkes beni arıyor :)
Onun haricinde de iyi bir diyalog gelistirdigim 1 kisi var o da bana yetiyor.
Geçenlerde bir video acip dinledim, orada diyor ki insanlar her ortamda başarılı olmayabilir. Ev hayatında başarılıyken is hayatinda olmayabilir ya da sosyal iliskilerde sıkıntı yasayabilir. Gayet mantikli gelmişti.

Mıç mıç tek başına sıkıntı değil de, o canım balım dedikleri arkasını dönünce ettikleri laflardan midem bulanıyor. İnsandan soğumaya yer arayan bir tipim zaten.
Onu zaten anlıyorsun tavirlardan. Ben canim balim konusmalarini pek sevmem, bazısınin yapisi odur. Muhabbetin gidişatından anlasiliyor zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X