Ben de bunu yapacaktım

benden önce davranmışsın.
P
portakalkeki
Yeni tanıştığım insanlarla bir daha görüşmem bunla dediğim azdır.
Ben de bir daha görüşmem dediğim 3 kişiyi yazayım,
çok abartılı ağırladı. Yani alt tarafı iki kişi gittik evine, diken üstünde oturduk, kahveler bile işlemeli mendillerle tek tek tepsilerde geldi.
bu kıymet vermek değil bana göre, oturduk gidene kadar muhabbet ikramlar ve ikramların nasıl sunulduğuydu. Tabaklar bilmem ne porseleni, bardaklar bilmem ne kristali.
Bu arada ben bu sunumun da, misafir ağırlamanın da alasının olduğu bir ailede büyüdüm ve bundan muzdariptim. Kadın kesinlikle annemle kanka olurdu

ama benle cıks...
biri vardı, donuktu. Aşırı donuk. Muhabbeti hep ben çekip çevirmek zorunda kaldım ve eeee yeter ama diyip sonunda sustum.
Belki de beni sevmediği içindir bilmiyorum
biri de gereksiz bir şekilde kendini benimle yarıştırdı. Çok guzel, çok becerikli yada şahane kariyeri olan biri değilim.
kendisinin ne kadar yetenekli olduğunu falan anlatıp durdu. Bu insan tipi beni en çok yoran olabilir. Çünkü rekabet etmem. Edeni de sevmem. Bir de biz niye rakip olalım

Neyi paylaşamıyoruz?
He bir de bana başkasının dedikodusunu yapan insanlardan çekinirim, beni de başkasına anlatıyordur diye :)
muhabbetiniz açmıyor olabilir, soğuk olabilirsiniz, kibirli görünüyor olabilirsiniz, fazla laçka bulabilirler vs vs..
buradan ne söylesek zor