- 23 Şubat 2017
- 1.887
- 5.464
- 158
- Konu Sahibi portakalkeki
Etrafı daha kalabalık olan çiftleri gözlemleyin bence. Onlar nasıllar siz nasılsınız..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama böyle böyle yazınca baya beklenti icinde olan biri gibi geliyorsunuz bu saydığınız seylerim hiç birine ben takılmam gelen gelir aramak isteyen arar aramadilar gelmediler diye de hiç umrumda olmazDüğünüme en yakın dediğim arkadaşım başka bir ildeyim bahanesiyle gelmedi , ev aldık sürekli görüştüğümüz insanlar bi hayırlı olsuna gelmedi , hastane işlerimiz oldu birkaçı dışında kimse arayıp geçmiş olsun demedi ben bu saydığım olayların hepsinde verici tarafım benim mi beklentim yüksek bunlar doğal beklentiler değil mi sizce, düğünüme gelmeyen arkadaşımla bağları kopardım , beni önemsemeyenleri ben de arayıp sormayı kestim doğal olarak kendimde hata arıyorum fakat gerçekten değer veren biriyim, bu arada sürekli arayan darlayan ilgi delisi biri değilim ya da kimseye bu yüzden sitem etmedim sadece arkadaşıma kırıldığımı yazmıştım , diğer olaylarda sessiz kaldım çünkü değer veren ben demeden yapar zaten
O ortam için evet istenmediğimi fazlasıyla hissetmiştim herkes kalabalık şekilde otururken sadece biz eşimle yalnız kalmıştık bunlar insanı üzen şeyler malesef bir de modum düşünce hemen yüzüme yansıyor o gün istesem de eğlenmedim yaniSiz takilmissiniz mesela ben takilmazdim buna ve uzak durmazdim
Sonucta gecirilen ortak bir alan ve zaman var, neden kendimizi soyutlayalim ki?
Belki de siz istenmediginizi düşünüp kendinizi ortamdan dışlıyorsunuzdur? Ki anlattıklariniz bu izlenimi veriyor.
Bu sonuçlara neyin sebep olduğunu merak ediyorum ben de kahrolmadım gelmediler diye ama insan ilişkilerinde bunlar nezaket gereğidir samimi arkadaşının düğüne gelmesini beklersin ciddi bir rahatsızlık geçirdiğinde bir geçmiş olsun beklersin bir mesaja bakar yani zor değil , üstelik bunu yapmadıkları için onlara tepkili davranmadım neden bana bunu yapacak kadar değer vermediklerini anlamaya çalışıyorumAma böyle böyle yazınca baya beklenti icinde olan biri gibi geliyorsunuz bu saydığınız seylerim hiç birine ben takılmam gelen gelir aramak isteyen arar aramadilar gelmediler diye de hiç umrumda olmaz
Arkadasiniz baska sehirdeymis, belki gelme imkani yok ya da o an oyle denk geldiDüğünüme en yakın dediğim arkadaşım başka bir ildeyim bahanesiyle gelmedi , ev aldık sürekli görüştüğümüz insanlar bi hayırlı olsuna gelmedi , hastane işlerimiz oldu birkaçı dışında kimse arayıp geçmiş olsun demedi ben bu saydığım olayların hepsinde verici tarafım benim mi beklentim yüksek bunlar doğal beklentiler değil mi sizce, düğünüme gelmeyen arkadaşımla bağları kopardım , beni önemsemeyenleri ben de arayıp sormayı kestim doğal olarak kendimde hata arıyorum fakat gerçekten değer veren biriyim, bu arada sürekli arayan darlayan ilgi delisi biri değilim ya da kimseye bu yüzden sitem etmedim sadece arkadaşıma kırıldığımı yazmıştım , diğer olaylarda sessiz kaldım çünkü değer veren ben demeden yapar zaten
Aslında çok çeşitli konulardan konuşan biriyim , gezerim okurum izlerim değişik tarifler denerim onları arkadaşlarıma ikram ederim ya da dekorasyonla ilgilenirim şimdi bir enstrümana başladım , kendimi geliştirmeyi seviyorum hatta girdiğim ortamlarda konuşulan günlük konular bana vasat bile gelmiştir ancak herkes benim ilgi alanıma hitap etmek zorunda değil orta noktalarda sohbetler ediyoruz bu açıdan sıkıcı olduğumu sanmam ama diğerlerine bunlar sıkıcı gelebilir tabi , insanların üstüne çok düşmüyorum, genelde bireysel olarak verimli zaman geçiren biriyim arkadaşlık ilişkilerimi de güçlendirmek isterdim tabiİlk aklıma sıkıcı biri olduğunuz geldi
Fazla sosyal değil ve hep aynı şeylerden bahseden biri misiniz ?
Ya da frekans olarak karşı taraflı elektriğiniz tutmuyordur
Ya da insanların çok üstüne
Neden modunuzu insanlara bagli olarak dusuruyorsunuz ki?O ortam için evet istenmediğimi fazlasıyla hissetmiştim herkes kalabalık şekilde otururken sadece biz eşimle yalnız kalmıştık bunlar insanı üzen şeyler malesef bir de modum düşünce hemen yüzüme yansıyor o gün istesem de eğlenmedim yani
Oooo ben en hasta oldugumda bile kendi kendimeydim bir insan kapimi calmamistir birakin geçmiş olsunu. Insanlardan beklentilerinizi düşürün. Mesela şehir dışındaki arkadasiniz evli mi? Siz onun yanina gittiniz mi/kac kere gittiniz? Yani birinden bir sey beklerken sebepleri de düşünmek gerekir. Hemen alinip.kusmek de ne bileyim fazla alingan bir imaj cizdi bende size dair.Bu sonuçlara neyin sebep olduğunu merak ediyorum ben de kahrolmadım gelmediler diye ama insan ilişkilerinde bunlar nezaket gereğidir samimi arkadaşının düğüne gelmesini beklersin ciddi bir rahatsızlık geçirdiğinde bir geçmiş olsun beklersin bir mesaja bakar yani zor değil , üstelik bunu yapmadıkları için onlara tepkili davranmadım neden bana bunu yapacak kadar değer vermediklerini anlamaya çalışıyorum
Şöyle açıklayayım biz de eşimle birbirimize yetiyoruz gidince de birileriyle kaynaşırız falan diye beklentiye girmedik biz o kızla öncesinde sohbet ettiğimiz için onun masasına oturmuştuk ve bu karşılığı alınca bozuldum yoksa kızla muhabbetimiz olmasa zaten takmam yani o davranışı bizi tanıdıktan sonra yapınca kendimi sorgulamaya aldım yani ben olsam on dakika yemeğimi yerken kalkıp gitmem kabalık olmasın diyeNeden modunuzu insanlara bagli olarak dusuruyorsunuz ki?
Ben tek basina tatil yaptım, insanlar eşleriyle aileleriyle gelmis ben yapayalnizdim. Bu biraz beni üzmüştü ama sonra bak ne guzel bir yerdesin diyerek kendimi motive ettim.ve o anın /mekanın tadını çıkarmaya baktim. Ki siz esinizlesiniz ne guzel iste, birbirinizin fotoğrafını çekip o yerin güzel bir mekaninda yemek yiyebilirdiniz (belki yapmışsınızdir da ama keyifsiz devam etmissiniz).
Yok arkadaşım bekar bana düğünden önce bildir kesin geleceğim dedi iki ay önceden tarihi bildirdim ve onu görmek istediğimi de çok yazdım gerçekten samimi nadir arkadaşlarımdan biriydi ki kendisine diyordu mutlaka gelirim diye ama o hafta ablasının yanına Bursa’ya gitmiş , öncesinde hep görüştüğüm konuştuğum biriydi bariz değer vermediğini düşündüm yoksa başka gelmeyenlere takılmadım zaten ailelerin isteğiyle düğün yaptık prenses moduna girmedim yani o dönemdeOooo ben en hasta oldugumda bile kendi kendimeydim bir insan kapimi calmamistir birakin geçmiş olsunu. Insanlardan beklentilerinizi düşürün. Mesela şehir dışındaki arkadasiniz evli mi? Siz onun yanina gittiniz mi/kac kere gittiniz? Yani birinden bir sey beklerken sebepleri de düşünmek gerekir. Hemen alinip.kusmek de ne bileyim fazla alingan bir imaj cizdi bende size dair.
Yine yanlış düşünüyorsunuzŞöyle açıklayayım biz de eşimle birbirimize yetiyoruz gidince de birileriyle kaynaşırız falan diye beklentiye girmedik biz o kızla öncesinde sohbet ettiğimiz için onun masasına oturmuştuk ve bu karşılığı alınca bozuldum yoksa kızla muhabbetimiz olmasa zaten takmam yani o davranışı bizi tanıdıktan sonra yapınca kendimi sorgulamaya aldım yani ben olsam on dakika yemeğimi yerken kalkıp gitmem kabalık olmasın diye
Tamam o an ablasina gitmesi gerekmis, siz kac kez onun yanina ziyarete gittiniz mesela?Yok arkadaşım bekar bana düğünden önce bildir kesin geleceğim dedi iki ay önceden tarihi bildirdim ve onu görmek istediğimi de çok yazdım gerçekten samimi nadir arkadaşlarımdan biriydi ki kendisine diyordu mutlaka gelirim diye ama o hafta ablasının yanına Bursa’ya gitmiş , öncesinde hep görüştüğüm konuştuğum biriydi bariz değer vermediğini düşündüm yoksa başka gelmeyenlere takılmadım zaten ailelerin isteğiyle düğün yaptık prenses moduna girmedim yani o dönemde
Çok haklısınız beklentiye girmeden yüzeysel olmak kazandırır ama her insanın mizacı farklı ben bunlara içten içe önem veriyorum sanırım aranmak değer verilmek istiyorum , girdiğim ortamlarda gayet neşeli konuşan bunları takmayan biriyim dediğim gibi ne sitem ne bir ima asla olmaz fakat üzülmemek elimde değilYine yanlış düşünüyorsunuz
Yurtdışında bu tur seyler normal
Illa orada oturmak zorunda degil
O kadar takilmadan yine muhabbet kurabilirdiniz
Esiniz de sizin gibi alıngan ya da beklenti anlaminda hassas biri demek ki, ayni fikirdesiniz.
Bazen o an kaliteli zaman geçirmek icin bile birileriyle muhabbet kurulabilir, derin anlamlar yüklemeyin. Gerçekten kafa yapınız uyarsa ileride de görüşürsünüz zaten.
Olabilir genelde bu arkadaşlarım çocuklu ya da çocuk düşünen tipler ve toplanınca sohbet bu konuda oluyor beni bunların açmayacağı düşünülmüş de olabilirBu yaşlarda insanların başka hayat telaşesi oluyor hatta ben de aynı şeyleri düşünüyordum ama herkesin derdi farklı paylaşacak ortak bir şey yok kimisi çocukların okulu kimisi maddi problemler derken arkadaşa kimse ihtiyaç duymuyor kendinizle alakalı değil bence çevrede size benzeyen biri yoktur