- 13 Aralık 2018
- 236
- 230
- 103
- 45
- Konu Sahibi portakalkeki
-
Bende öyleyim şimdi, zaman xaman vuruyor bu yalnızlık duygusu fazla üstünde durmamaya çalışıyırum. Güç oldu bende değersizlik hissi bıraktı ama eskisinden daha iyiyim. Olmaz olsun öle arkadaşlar dostlar...Aynen öyle nerde çokluk derler ya. Bende bıraktım çoğu insanı zaten çok kmseyede güvenemem Bi sırtını dön o ark. Sandıkların bak neler döndürüyo arkandan. Benim en iyi arkadaşlarım çocuklarım
Öyle. Ben zaman zamandan çok Bi dünya kalabalık içinde yinede yalnız gibi hissediyorum ama ben yalnız daha iyiyim ya galibaBende öyleyim şimdi, zaman xaman vuruyor bu yalnızlık duygusu fazla üstünde durmamaya çalışıyırum. Güç oldu bende değersizlik hissi bıraktı ama eskisinden daha iyiyim. Olmaz olsun öle arkadaşlar dostlar...
Kuru kalabalık diyoruz onaÖyle. Ben zaman zamandan çok Bi dünya kalabalık içinde yinede yalnız gibi hissediyorum ama ben yalnız daha iyiyim ya galiba
Aynı dertten muzdaribim. Çayımı aldım, yorumları bekliyoreee
Bende öyle gibiyim. Hiç üzülme dedikodu yapmıyosundur hin fikirlerin yoktur.
Değişik bir bakış açısı olabilir tabi ki malesef değiştirebileceğim bir şey değil buToplumda cevresi tarafindan soyutlananlari bende gözlemliyorum ama bu kötü özellikleri olduğu icin dışlanan degilde sebepsiz dışlanan bi grup var . Bu dislanan grubun temel nedeninin enerji olduguna inaniyorum dusuk enerjileri var ve bi cok kisi tarafindan aslinda fark edilmedikleri icin yok sayiliyorlar. Mesela görüyorum kisi grubun icinde konusuyor espiri yapiyor ama hep arada kayniyor kimse onu duymuyor insanlar onun o an birsey dedigini bile fark etmiyor ama bunu bilerek yapmiyorlar. Kisi gayet konusmaya calisiyor cekingen degil ama bi turlude ben burdayim beni fark edin diyemiyor. Bu herhangi sebeple otekilestirilmekten daha kötü çünkü degistirebileceginiz bir sey yok :) ve ben acikcasi ten kokularininda insan iletisimde etkisi olduguna inaniyorum. Bu temizlikle alakali degil yanlis anlasilmasin. İnsanlar fark etmeden birbirlerinin ten kokularini alirlar ve bu ten kokusunu begenmeyip kendileri bile farkinda olamayarak boyle bi ayristirmaya sebep olabilirler. Bu grup baska ortamlarda tercih edilen ya da daha normal olarak artik fark edilen kabul goren kisiler konumunda da olabilir bu benzer enerjilerle karsilastiklari icin gorunmezlikleri kalkar. Tabi bunlar hepsi benim varsayimlarim. Genelde gozlemlemeyi severim ve dislanin bir cok kisi gördüm. Kötü özelliklerinden dolayi afaroz edilenlerse zaten boyle bi sorgulamanin icine girmez bana göre. o çünkü baska bi kurban coktan bulmuştur :)
Benimde enerjim düşük belkide ama artık bende kimseye kendimş sevdirmete çalışmak şstemiyorum olmuyosa olmuyo sevmesinler beklenti içine girdikçe üzülüyorum çünkü kendi kabuğuma çekilicemToplumda cevresi tarafindan soyutlananlari bende gözlemliyorum ama bu kötü özellikleri olduğu icin dışlanan degilde sebepsiz dışlanan bi grup var . Bu dislanan grubun temel nedeninin enerji olduguna inaniyorum dusuk enerjileri var ve bi cok kisi tarafindan aslinda fark edilmedikleri icin yok sayiliyorlar. Mesela görüyorum kisi grubun icinde konusuyor espiri yapiyor ama hep arada kayniyor kimse onu duymuyor insanlar onun o an birsey dedigini bile fark etmiyor ama bunu bilerek yapmiyorlar. Kisi gayet konusmaya calisiyor cekingen degil ama bi turlude ben burdayim beni fark edin diyemiyor. Bu herhangi sebeple otekilestirilmekten daha kötü çünkü degistirebileceginiz bir sey yok :) ve ben acikcasi ten kokularininda insan iletisimde etkisi olduguna inaniyorum. Bu temizlikle alakali degil yanlis anlasilmasin. İnsanlar fark etmeden birbirlerinin ten kokularini alirlar ve bu ten kokusunu begenmeyip kendileri bile farkinda olamayarak boyle bi ayristirmaya sebep olabilirler. Bu grup baska ortamlarda tercih edilen ya da daha normal olarak artik fark edilen kabul goren kisiler konumunda da olabilir bu benzer enerjilerle karsilastiklari icin gorunmezlikleri kalkar. Tabi bunlar hepsi benim varsayimlarim. Genelde gozlemlemeyi severim ve dislanin bir cok kisi gördüm. Kötü özelliklerinden dolayi afaroz edilenlerse zaten boyle bi sorgulamanin icine girmez bana göre. o çünkü baska bi kurban coktan bulmuştur :)
İçerik silinmiş. Yasak.Bir de şöyle detaylar var mesela bir mağazaya girdik biriyle direk onunla ilgilenirler onu muhatap alırlar ben görünmüyorum gibi sanki hissediyorum yani tavırlarındaki farkı benim soruma net cevaplar gelirken diğerlerine daha detaylı ilgili oluyorlar yani bankada hastanede alışverişte hep bu tavır
Cevaplarda mevcut sorumİçerik silinmiş. Yasak.
Siz düzelterek kopyalayıp tekrar soru paneline koyun. Zaten koymazsanız yönetici koyacaktır:)Cevaplarda mevcut sorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?