- 11 Haziran 2020
- 267
- 701
- 33
- 37
- Konu Sahibi portakalkeki
-
+++
Daha haklı az yazı gördüm.
Keşke birden fazla kez beğenebilseydik
Benim yapım oynamaya müsait değil, sırf kötü anlamda değil bu, insan idare etmek gibi meziyet bende pek zayıf. Hep bunlardan kaybediyorum. Az politik olmak hayat kurtarır.Onu zaten anlıyorsun tavirlardan. Ben canim balim konusmalarini pek sevmem, bazısınin yapisi odur. Muhabbetin gidişatından anlasiliyor zaten
Ayni benAynı şeyi bende yaşıyorum ama sebebini biliyorum dedikodu sevmem saçma sapan şeylere gülmem hoş sohbet gorunmem o yüzden de seçilmem işin ilginç tarafı benimle samimi olan insanlar şok geçirir acayip komik ağzı bozuk ve dedikodu seklimde tiye almadir ama bu seklimi görmeleri için samimi olmam lazım..biraz fazla hanım ve otoriter görünüyorum ama elimde değil ortama girdiğimde asla birine sen diye hitap edemem edilmesinden de hoşlanmam biri bana nasılsın der ben iyiyim siz nasılsınız derim orda kaybediyoruz iştebu kadar ayrıntılı yazdım belki sizde boyleyseniz çok normal bence çok sıkıci gorunuyoruzdur
Işte ben de yeni yeni öğreniyorum biraz politik olmayi, benim.annem harikadir bu konuda. Biraz onu örnek almaya çalışıyorumBenim yapım oynamaya müsait değil, sırf kötü anlamda değil bu, insan idare etmek gibi meziyet bende pek zayıf. Hep bunlardan kaybediyorum. Az politik olmak hayat kurtarır.
Hayır dediğim gibi bunu kendi içimde yaşıyorum dışarıdan beni görseniz buna takıldığımı anlamazdınız , anonim bir ortam diye içimi dökmek istedim çünkü beni neden çağırmadınız demek bana göre değilpeki karşı tarafa niye aramadın, niye gelmedin diyor musunuz? mesela bir arkadaşım var severim gayet ama her konuşmamızda kendini daha çok konuştuğum arkadaşlarımla kıyaslıyor, ona değer vermediğimi ima ediyor. sürekli bişeylere bozuluyor. sırf bunlarla uğraşmamak için kaçıyorum ondan bıktım çünkü.
Pek öyle olduğunu sanmıyorum çünkü kendimi rahat davranmak için kasmıyorum zaten doğal davranıyorumİstediğiniz kadar rahat davranın emin olun dışarıya yansıyordur bu hisleriniz bu da ister istemez insanları itiyor.
Ne güzel ama eşinizle birbirinizi bulmuşsunuz ona sevinin.
Aynı şeyler geliyor başıma. Bende de var bir iticilik o yüzden çok iyi anlıyorum sizi.Kızlar mesela ilk defa bi ortama girdiniz yanımdaki arkadaşlarım gayet sevilen ilgi gören en basitinden sohbet edilen tipler oluyor biz Avrupa gezisine gitmiştik bir otobüs insandan bi biz dışlandık ilk etapta konuşuyoruz ama o samimiyet kurulmadığı gibi dışlanan konuma geliyoruz bunu yaşayanlar anlar aslında dediklerinizin çoğu gibi ( kibirli , soğuk , dedikoducu ) değilim standart sohbet edilecek biriyim sohbetim ilgi çekmiyor desem diğerleri de günlük hayattan konuşuyor zaten hatta çoğu daha basit bile oluyor ben itici bi enerji diyorum buna elektrik gibi
Evet bunu yaşayanlar anlar en iyi somut bir örnek yok çünkü tamamen yaydığımız enerji negatif diye düşünüyorum ben deAynı şeyler geliyor başıma. Bende de var bir iticilik o yüzden çok iyi anlıyorum sizi.
Her zaman tatlı dilli konuşun canim balim gibi helva gibi olsun agzinizdan çıkan her söz. Ama bunuda abartmadan yapın muhalif olmayın her konuya ters gelse bile güzelce ifade edin kendinizi. Bı de doğal olun samimi şekilde konuşun. Ben boylr yaparak baya hallettimMerhaba herkese 35 yaşındayım 4 yıldır evliyim, ben yeni girdiğim ortamlarda elektrik alınamayan kimsenin merak etmediği , buluşmalarda çağırılmayan önemsenmeyen biriyim insanlara yılışık ya da soğuk davranmıyorum onları itecek ne yapıyorum bilmiyorum en kötüsü de eşim de aynı şeylere maruz kalıyor nerdeyse hiç arkadaşı yok buluşacağı , bir sorunumuz olduğunda birbirimize destek oluyoruz ama insan bir telefon bir ses istiyor biri evine çağırsın sosyalleşelim istiyor ben çağırıyorum insanları ama hep ben yapınca da anlamı kalmıyor bana bunu yaşatan herkese öfkeleniyorum ama rahatmış gibi görünüyorum çünkü duygusal ya da takıntılı olarak akılda kalmak istemiyorum fakat gerçekten bu sevgisizlik çok yorucu sizce sorun nerde
Ben sizi o kadar iyi anlıyorum ki inanın çünkü ben de bunları yaşıyorum. Sadece şunu diyebilirim. Artık artık herkes popülerlşk peşinde. Eğer popüler aranılan agzı iyi laf yapan canım cicim yaparsan zamanla sevilirsin. Ayrıca kadınlar emin ol artık giyim kuşam havalı olan çok bakımlı kişilerle arkadaş olarak seçiyor. Ben de standardımdır yani aslında hep yaşına göre çok gençsin çok güzel bir bayansın diyolar ama havalı ve dikkat çekici değilim sıradanım yani. Sende de bence bu vardır. Diğerlerinin dediği gibi yaş alınca da kimse kimseyle çıkarı olmadan yada onu çekici bulmadan vakit geçirmiyor. O havalı boncuk dağıtan çok çok seçici kendini bepenmiş kadınlara vakit harcamayı kestim. Sana görüşmek şstiyormus gibi yapsalar bile öyleysine yapıyorlardır alışkanlık gibi. Ne zaman ki kendim gibi daha sıradan görünen kişilere denk geldim öyle bir kaç arkadaşım oldu. Sen de biraz belki düşürebilirssn iyi arkadaşlar edinebilirsinEvet bunu yaşayanlar anlar en iyi somut bir örnek yok çünkü tamamen yaydığımız enerji negatif diye düşünüyorum ben de
Acaba farkında olmadan kendinizi kasıyor musunuz böyle ortamlarda? Acaba fazla mı ciddiye alıyorsunuz her şeyi?Merhaba herkese 35 yaşındayım 4 yıldır evliyim, ben yeni girdiğim ortamlarda elektrik alınamayan kimsenin merak etmediği , buluşmalarda çağırılmayan önemsenmeyen biriyim insanlara yılışık ya da soğuk davranmıyorum onları itecek ne yapıyorum bilmiyorum en kötüsü de eşim de aynı şeylere maruz kalıyor nerdeyse hiç arkadaşı yok buluşacağı , bir sorunumuz olduğunda birbirimize destek oluyoruz ama insan bir telefon bir ses istiyor biri evine çağırsın sosyalleşelim istiyor ben çağırıyorum insanları ama hep ben yapınca da anlamı kalmıyor bana bunu yaşatan herkese öfkeleniyorum ama rahatmış gibi görünüyorum çünkü duygusal ya da takıntılı olarak akılda kalmak istemiyorum fakat gerçekten bu sevgisizlik çok yorucu sizce sorun nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?