İtiraf Edin Rahatlayın .....

sevgilimin yengesinden hoşlanmıyorum hep sırnaşık uyuz oluyorum.. ama belli etmıyorum..

kızlar bende evliyim ama hiç mutlu deilim ama etrafa akrabalara karşı sürekli mutluluk oyunu oynamaktan bıktım ve yoruldum artık offf beeeeee

evet işte tam bu sebepten... artık çalışamıyorum çalışmak istemiyorum, okulum diğerlerinden çok geç kapanıyor. temmuzun sonundayız ve ben hala ders çalışıyorum, sıcaklardan ne aklıma bişey giriyor ne de içimden çalışmak geliyor.. herkes tatillerde yaa oofff mafoldumben

koçişim seni cokkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmm:asigim:
Allah ayırmasın bizi:Saruboceq:

işten çıktıktan sonra evimde rahat oturamamaktan sürekli her akşam misafir gelmesinden ve bunların yatılı olmasından nefret ediyorum, bıktım onlara hizmet etmekten...

Bende eŞımın tÜm akrabalarından nefret edıyorum
hepsını Çuvala koyup atasım gelıyor bılınmeyen yerlere
Özellıkle annesını
ııırrrrrrr

nişanlımın gerizekalı yakın çevresinden öğğğ geldi
hele bi evlenelim
görücekler bakın ne yapıyom onlara
muahahhaa
yaşasın kötü gelinler
klava:

bende eşimin ailesinde kimse sevmiyorum hatta nefret ediyorum bunu onlara yansıtıyorum soğuk davranıyorum surat asıyorum

3 yıldır çocuk sahibi olamadık,eşime ve çevreme üzülmüyormuş gibi güçlü görünüyorum ama aslında kahrımdan ölüyorum...mafoldumben

:asigim:itiraf ediyorum biz sevgilimle evlendik ama şşşşşşşşşşşşşşt kimse bilmiyor aramızdaa tamaaam

İşte bomba itiraf diye ben buna derim? Nasıl yani kız gizli gizlimi evlendiniz? Eee kimsenin haberi yokmu yani? ne cesaret yaaa sırf ekkşşıınn...

anlat anlat dahada anlat! Çatlarım..

itiraf ediyorum bayrammda kaynanama gitmeği hiç istemiyorummmmmmmmmmi
hatta aklıma geldikçe sinir oluyorum .1 hafta dile kolay yaaaaaaa.
sıkıntıdan patlıcam biliyorum:gitme:
ama mutlu görünüyorum napiyim

burada çalışmaktan nefret ediyorum buradaki iğrenç adamlardan da
borcumuz olmasaydı burada çalışmazdım eşime de söyleyemiyorum bunları
buradaki adamların ne iğrenç olduklarını bi öğrense bi dk tutmaz beni burada

görümcelerimden hiç hazlanmıyorum..seviyormuş gibi gözüküyorum ama değiil..iyi ki aynı şehirde falan değiliz...

derste öğrenciler ders çalışrken bazen onları kafamda gruplandırırım.onlarda gürültü yaptıkları için kendilerine baktığımı zannederler.işte bu ilerde eşine iyi davranır,bu karısını ezdirir,bu romantik olur,bununla evlenen yandı.........................gibi.ne yapayım kendime engel olamıyorum.

bazen eşimle tartışınca zorla ağlarım,o da beni üzdüğünü düşünür ondan ağladığımı zanneder.onun yaptığı hiçbir olumsuzluğun üstünde durmam aslında iyi niyetli olduğunu bildğim için,kendini kötü hissetmesini sağlamak için yaparım bunu.aklıma eskiden yaşadığım kötü anları getirip zorla ağlarım.

-İtiraf ediorum Annemn karşı komşusunun cam sehpasını kuzenimle ben kırdım. . .
Ama yanlışla oldu napalım. . e tabi kuzen şişko biraz kendini masaya yaymak isteyince cam çat die kırıldı &#61514
Hem güldk hem üzüldük . . Yapcak bişey yoktu ama . . hiçbişey olmamş gibi odadan saknce çıktık.kimse anlamadı bzm yaptığımızı 

-İtiraf ediorum geçen eşime işyerinde işim var dedğimde arkadaşlarmda kafede oturuodm . . Napim ama kız kıza bulaşmama bile karıo eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…