itiraf ediyorum duş yapmak istediğim zaman eşime sırnaşıyorum iki işi bir arada çıkarayım diye..o da seviniyor tabi napsın garibimm-tatlicadiarzu-
:)
hadi bende itiraf edeyim
ilkokuldayken devamlı bitlenen sarışın ve saçları seyrek olan kız arkadaşımın başından bitleri alıp kendi başıma koymamın ve beslensinler diye yağlı ellerimi kafama sürmemin nedeni serpilip büyüyünce çok güzel patlamalarıydı anneciğim küplere bindiriyordum seni biliyorum ama dayanamıyordum affet beni yer elmam:1hug::1hug:
(biliyorum iğrencim)sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
itiraf ediyorum ilk ayda hamile kaldım diyenlere sinir oluyorummmmmmmmmmmmmm. tüp bebekle bile hamile kalamadığımı bilip gözüme karınlarını sokan hamilelere beddua ediyorum. ablamın üçüncü çocuğunu beni üzmemek için ertelediğini biliyorumm :gitme: tüp bebek tedavimle dalga geçip: -aman dikkat et başkasının spermini sana vermesinler diyen ve tüm moralimi bozup beni iki gün boyunca ağlama krizine sokan sevgili arkadaşım, kız kardeşinin tüp bebek tedavisine sebep ben değilim. ben sadece senin de başına öyle bi şey gelsin de rabbim sana bu lafını yedirtsin demiştim. yoksa kız kardeşini severim.
Bende itiraf edeyim arkadaşlar benim öyle bir anne varki televizyonda haber sunan spiker in kisa bir aradan sonra tekrar birlikte olcaz bizden ayrilmayin sözüne ayrilirsak ne yaparsin haa deyip kanali değiştirirken ağzi açik kalan spikere kapatlan şu ağzini diyen bi annem var ne yapalim arada idare ediyoruz bi keresinde de istanbulda otuyoduk o zaman yeni ev aldik mahallede yeniydik gelin arabasinin geldiğini gören annem bi an anlamadan arabanin önüne atladi ve zarf istedi zarftan 2 ytl çikincada allah bereket versin kisa günün kisa kari dedi ama ben köşedeki çoçuklara rezil oldummmm o sirada ben nerdeydim diye merak ederseniz yerin dibindeydim
itiraf ediyorum ilk ayda hamile kaldım diyenlere sinir oluyorummmmmmmmmmmmmm. tüp bebekle bile hamile kalamadığımı bilip gözüme karınlarını sokan hamilelere beddua ediyorum. ablamın üçüncü çocuğunu beni üzmemek için ertelediğini biliyorumm :gitme: tüp bebek tedavimle dalga geçip: -aman dikkat et başkasının spermini sana vermesinler diyen ve tüm moralimi bozup beni iki gün boyunca ağlama krizine sokan sevgili arkadaşım, kız kardeşinin tüp bebek tedavisine sebep ben değilim. ben sadece senin de başına öyle bi şey gelsin de rabbim sana bu lafını yedirtsin demiştim. yoksa kız kardeşini severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?