İtiraf Edin Rahatlayın .....

itiraf ediyorum,bütün finallerim rezil geçiyo kendimi salak gibi hissediyorum çalıştıklarımda kötü geçiyo:çok üzgünüm:fizikten kalma ihtimalim var:çok üzgünüm:

itiraf ediyorum duş yapmak istediğim zaman eşime sırnaşıyorum iki işi bir arada çıkarayım diye..o da seviniyor tabi napsın garibimm-tatlicadiarzu-

itiraf ediyorum ilk ayda hamile kaldım diyenlere sinir oluyorummmmmmmmmmmmmm. tüp bebekle bile hamile kalamadığımı bilip gözüme karınlarını sokan hamilelere beddua ediyorum. ablamın üçüncü çocuğunu beni üzmemek için ertelediğini biliyorumm :gitme: tüp bebek tedavimle dalga geçip: -aman dikkat et başkasının spermini sana vermesinler diyen ve tüm moralimi bozup beni iki gün boyunca ağlama krizine sokan sevgili arkadaşım, kız kardeşinin tüp bebek tedavisine sebep ben değilim. ben sadece senin de başına öyle bi şey gelsin de rabbim sana bu lafını yedirtsin demiştim. yoksa kız kardeşini severim.

itiraf ediyorum;domuz gribi aşısı olduğum için çok pişmanım (ilaç firmalarının maddi kazanç uğruna hastalığı abarttıklarını öğrendikten sonra) kimseye de söyleyemiyorum biz sana zamanında yaptırma demiştik diyecekler diye..

itiraf ediyorum, küçük göğüslerimi kafama takmadığımı söylediğim hergün daha çok takıyorum:kedi:

bu kadar beni üzeceğini bilseydim evde bile kalacağımı bilsem,aşkından deli gibi ölsemde yinede eşimle evlenmezdim o kaynanam hayatımı zehir etti tabi onun bütün laflarını bana taşıyan beni savunmaktan aciz,boşanmanın eşiğinden kıl payı döndüğüm eşimde..eşimin bütün ailesinden neftet ediyorum buda benim itirafım

gayet normal bende aynı hisler içerisindeyim hemdee fazlasıylaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile

güzel itirafmış cnm :)sırnaşık şey

itiraf ediyorum dayımın şirket telefonunu almak için google a şirketin ismini yazacağıma dayımın işyeri yazarak arayan benim sırnaşık şey

Anacuğum, senin ruhun duymadan, sevgilim ızmirde asker diye 1 günlüğüne ızmire gitmiştim onu görmeye. Üzerinden 12 yıl geçti bu olayın, hala bilmiyorsun. Üzgünüm:hulya:

Söylesem izin vermezdin, ne yalan söyliyim benim kızım da bana söylese izin istese valla göndermem, ne işi var

katılıyorum canım bende öyle
kardeşlerim değilde eşimin çevresi beni sinir ediyor bana ne kalple dedikodumu yapıp konuşuyorlarsa Allah onlarada bu derdi versin diyorum

ne kadar etrafıma neşeli gibi görünsemde kendimi çok yalnız hissediyorum..sanki kimsem yokmuş gibi..

hahahaha koptum yaaa annen çok gırgır bi kadın galiba hiç sıkılmazsınız ne güzelkaydirigubbakcemile3

canım benim çok hüzünlendim msj okuynca çok içerlemişsin bak gerçekten bunu şu anda çok içten senin için söylüyorum rabbim en kısa zamanda sana nur topu gibi bir bebek verir hayırlısıyla inşallah üzme kendini bunu alay konusu yapan insanlar da aynısını yaşasın:1hug:

cümle aleme karsı jestinle ilgini belli etsen de..
hatta yetinmeyip yüzüme söylesen de...
ben seni senin beni sevdiğinin kat kat fazlası sevsem de..
hatta seni tanıdıgımdan beri kaç senedir başkalarında aşkı hissedemesem de..
ruh ikizim oldugunu bilsem de..
üzgünüm sana hala kanka demeye devam edicem..
psikopat mıyım sanırım evetsempatiksalakcinni

itiraf ediyorum nişanlımla tam 8 yıldır beraberiz sözlenene kadar göbeğimiz çatladı sonra 1 sene sözlü kaldık nişanlanana kadar göbeğimiz çatladı en sonunda nişanlandık şimdi 1 buçuk senedir nişanlıyız ama hala düğün tarihimiz belli değil çünkü ailesinden hiç bir şekilde destek almıyoruz herşeyi kendimiz yapmaya çalışıyoruz o yüzden ancak seneye düğünümüz ve bana geçenlerde kayınvalidemin ve kayınpederimin yanında düğün ne zaman diye pişkin pişkin soran görümcemden nefret ediyorum ve bize durmadan düğün ne zaman düğün ne zaman kaplumbağa gibisiniz bu ne yavaşlık diye soran akrabalarımızdan arkadaşlarımızdan yakınlarımızdan nefret ediyoruz bıktım artık biz böyle çok mutluyuz demekten çünkü bizde artık yuvamız olsun istiyoruz böyle mutlu değiliz çok üzülüyorum etrafımda bizden sonra tanışıp evlenip bebekleri olan insanları görünce bıktım arkadaşlarımızın düğünlerine gitmekten :gitme:

itiraf ediyorum.... nişanlımın kuzenindende ondan 7 yaş büyük ilk evliliğinden 2 çocuğu olan karısındanda nefret ediyorum durmadan beni taklit ediyo ne giyersem aynısını görüyorum üstünde saçımı boyatıyorum ertesi gün aynı renk ........ ya olabilirmi bu kadar aynı evin içindeyken eğer benim saçım açıksa o da açıyo eğer toplarsam hemen oda topluyo bide anam yaşında nefret ediyorum senden oh beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…