İtiraf Edin Rahatlayın .....

kızlar ne zaman aklıma gelse utanayımmı güleyimmi bilemem.ortaokul 2. sınıfın ilk gunu.eylül ayı ..sabah kalktık işte herkeste bır telas ogün okulun ılk gunu yaa.annem mis gibi kahvaltıyı hazırlamıs..geldım oturdum kahvaltıya..herkes var.babam,annem kızkardeslerım.uykuluyum tabi..ama bende bır degısıklık var o gün hıssedıyorum..sankı altıma yapmıs gıbı bır his..üstümdede altüst pijama var ve beyaz-pembe renklerde.annem dedıkı kıızm surdan tuzlugu kalkta ver..kalkmamla o zamanlar 5 yasında olan yaramaz kızkardesımın gülmesı ve avazı cıktıgı kadar "aaaaa ablamın poposu kanamıs" dıye bagırması bir oldu..babam zavallım utandı hemen sofradan kalktı üstünü giyme bahanesıyle..o ankı utancımı kımseye anlatamam..adet olmustum adetımın ilk gününü böyle brı baslangıcla yasadım..dahası var bitmedı neyse annem zaten daha önce anlatmıstı ansıl adet olunur ne olur fılan dıye..cok korkmadım aynii..o gün okula gıttım aam hıc tuvalete gırmedım kanım boşa gidecek dıye..eve geldım okul cıkısı ama nasıl sıkıyorum kendımı anneme kostum.."anne ne zman tuvalete gıdebılırım,cok sıkıstım"dedım annem istedıgın zman gıt kızım dedı..ben o gun hersey olup bıtecek sonra tuvalete gıdecegız sanıyorum..nasılda cocukmusum yaa...asla unutmam bu anımı..

ay bacimmm
cok erken adet olmussun sen yaaaa :1shok:
ilkokul 2 mi
ya ozamanlar ben 7 yasindaydim :1shok:
ben sahsen 14 ümde adet oldum galiba, öle olmasi lazim tam hatirlamiyom:1rolleyes:
ama babanin görmesi gercekten utanc verici olmus, ben olsam asiri utanirdim hahaha :roflol:

aa pardon ortaokul 2 ymis
hahaha
karistiriyorum hep türkiyenin okullarini
yanlis okumusum bacim pardon :)

itiraf ediyorum ben ilkokuldayken tiyatroları seyretmeye katılamıyordum nedeni param olmadığı içindi malesef:çok üzgünüm: bende kendimce bir çözüm buldum. şöyleki bakkalımıza gidip veresiye defterine pahalı şeyler yazdırıp sucuk pastırma gibi şeyler.bunları başka bi markete gidip satıyordum parasıylada benim gibi tiyatroyu izleyemeyen bi arkdaşımında parasını ödeyip seyrediyordukkaydirigubbakcemile3ama malesef bakkalın borcu kabarık çıkınca babamdan bi kamyon sopa yedim parayı nereye harcadığımıda inatla söyleyemedim gidip o gariban kızdanda hesap sormasınlar diye ayy çok utandım nerdeyse dolandırıcı olup çıkıcakmışım ben yavv:roflol:

evet
bende itiraf ediyorum..
kimse bilmiyor ama birgün neredeyse tecavüze ugruyordum.
canım büyük geçmiş olsun üzüldüm benimde başıma böyle bir bela gelmişti
8 veya 9 yaşlarındaydım yaz tatilinde teyzemlere gitmiştik gaziosman paşada teyzemlerin sokağında köhne derme çatma bir bakkal vardı bişeyler almam için para verilip bakkala yollanmıştım tezgahta yaşlı bir adam duruyordu ben girince pis pis gülüp kapıyı kapattı yanıma geldi sulu sulu hareketlerle yanağımdan makas almaya çalıştı bende panikledim dükkanda benden başka kimsede yoktu anne hangi sigarayı alıcaktım unuttum diye konuşarak kapıyı açmaya çalışmıştım çocuk aklı işte anneminde kapıda olduğunu sansın korksun diye kapıya çıkar çıkmaz kan ter içinde koşarak eve gittim , evdekiler elimde parayıda görünce :ne oldu sana bakkala gitmedinmi kıpkırmızısın? diye sordular tabi bende nefes nefese yolda köpek kovaladı diye yalan söyledim!sanki ben kötü bişey yapmışım gibi utanıyordum çünkisenağlama evimize dönene kadar hiç evden dışarıya çıkamadım yıllar sonra teyzeme ve anneme bunu itiraf ettiğimde teyzem hiç şaşırmadı çünki o sapık adam bir kaçtane kız çocuğuna daha tacizde bulunmuş klavardan kovulmuş şimdi hayatta olsa gider o adamın kafasını patlatırdım ama ölmüştür pis adamklava:

İtiraf ediyorum! Oda arkadaşımdan nefret ediyorummm!!!
Ha bir de ben bir psikopatımmm!!!!:F

itiraf ediorum çocuk giyim mağazasında parttime çalıştığım dönemler o yaramaz küçük çocuğa o silleyi ben atmıştım:roflol: çileden çıkartmıştı napiyim:dilcikar:

Ben evlenmek istemiyorum diyorum ama koca bulamadığım için kimseye ısınamadığım için öyle söylüyorum yoksa aşık olmaya çok ihtiyacım var yalnızım çok yalnız hemde çok uzun süredir

Şu anda Karşımda oturan kıskanç fesat kadına gıcık oluyorum.Walla saçını başını yolasım geliyo
Yaa ben ömrümde hayatımda bu kadın kadar fesat kıskanç birini daha görmedim.kötükedihüso

eve gelen misafirlerin çocklarına uyuz oluyorum eşyalarımı çiziyolar ve yaramaz ve çok çocuklu insanlarla görüşmüyorum :))))))))))

bende itiraf ediyorum... tuvalete girerken elimde ya not defterim olur,sacma sapan seyler yazar cizerim,ya dergi olur,yada sampuan,dis macunu vs.bir kelime bile atlamadan okurum öyle cikarim...cocukluktan beri,hastalik gibikaydirigubbakcemile3
ve yine itiraf ediyorum...askimin nisanliyken msn sifresini calan bendim...neyseki ayarlariyla oynamadim cabucak buldu ama epeyde sifreyi calanlar diye baslayarak kalaylamisti..ben oldugumu aslaaa söylemedimkaydirigubbakcemile3 bisey buldummu hayirrrÇok üzgünüm çoook

bndee itiraf ediorumm ortaokuldayken bir gün arkadaşıma gitmştim ewe dönüşte dolmuş beklerkenn çok fena sıkışmıştımm ama hayatımda hiç okdr hatırlamıorummm dolmuşta geç gelincee bnde bir rahatlama başladııı pantolonumdann şırrrrrrrrrrrrrrrr :bbo::roflol:allahımmmm ama kimseye söyleyememştim allahtan kimseler yoktu etraftada görmedi dolmuş geldi bindim çantamda deodorant wardı 5 sn de 1 sıktım ewe gidene kadarr allahtan dolmuştada 1-2 kişi wardıı

anneannem in kapalı paketteki cikolatayı yeme acık olan bitsin önce demesine aldırmayıp o gidince yediğim ve sucu kardeşime atıp dayak yemesine sebep olduğumu ilk defa size itiraf ediyorum

bölümünüz ne acaba merak ettim.ben edebiyat öğretmenliği mezunuyum. öğrencilik yıllarımj aynen senin gibi geçmişti..

arkadaşımın düğünü var gitmek istemiyorum biraz ama çok gelmek istiyomuş gibi davranıyorum
kötü bişe ama napımmm
kaydirigubbakcemile3

en çok sana reisimmm demeyi özledim be reisimmm...
:sinifsinif:mafoldumbensenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…