kızlar ne zaman aklıma gelse utanayımmı güleyimmi bilemem.ortaokul 2. sınıfın ilk gunu.eylül ayı ..sabah kalktık işte herkeste bır telas ogün okulun ılk gunu yaa.annem mis gibi kahvaltıyı hazırlamıs..geldım oturdum kahvaltıya..herkes var.babam,annem kızkardeslerım.uykuluyum tabi..ama bende bır degısıklık var o gün hıssedıyorum..sankı altıma yapmıs gıbı bır his..üstümdede altüst pijama var ve beyaz-pembe renklerde.annem dedıkı kıızm surdan tuzlugu kalkta ver..kalkmamla o zamanlar 5 yasında olan yaramaz kızkardesımın gülmesı ve avazı cıktıgı kadar "aaaaa ablamın poposu kanamıs" dıye bagırması bir oldu..babam zavallım utandı hemen sofradan kalktı üstünü giyme bahanesıyle..o ankı utancımı kımseye anlatamam..adet olmustum adetımın ilk gününü böyle brı baslangıcla yasadım..dahası var bitmedı neyse annem zaten daha önce anlatmıstı ansıl adet olunur ne olur fılan dıye..cok korkmadım aynii..o gün okula gıttım aam hıc tuvalete gırmedım kanım boşa gidecek dıye..eve geldım okul cıkısı ama nasıl sıkıyorum kendımı anneme kostum.."anne ne zman tuvalete gıdebılırım,cok sıkıstım"dedım annem istedıgın zman gıt kızım dedı..ben o gun hersey olup bıtecek sonra tuvalete gıdecegız sanıyorum..nasılda cocukmusum yaa...asla unutmam bu anımı..
canım büyük geçmiş olsun üzüldüm benimde başıma böyle bir bela gelmiştievet
bende itiraf ediyorum..
kimse bilmiyor ama birgün neredeyse tecavüze ugruyordum.
İtiraf ediyorummmmm!! keşke bu kadar zor bir bölüm seçmeseydim..4yıldır baharı görmüyorum... finallerden bıktım .Yüzlerce sayfa oku oku bitmiyor..Çevreme bölümümden dolayı çok mutlu görünüyorum.Amaaa sınav zamanları ağlamaktan gözlerim şişiyor..Çok sıkıldımmmmmmmmmmm:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?