İtiraf Edin Rahatlayın .....

itiraf diyorum birgün misafirlikte banyoda duran dove sıvı sabunu krem sanıp yüzüme sürüp akşama kadar gerim gerim gerildimm.ve akşam yüzümü yıkayınca anladım sabun olduğunu.. çok safımm:))))a.sa.smirmirmirmir:çok üzgünüm:

itiraf ediyorum........ çok işim var bu yüzden gece yarısı kalkıp çalışıyorum. kocacımıda bu yüzden yanlız yatırıyorum vicdan azabım çok ama çalıştığım için değil!!!!!!!!!! çalışıcam diye bol bol sigara içip internette gezindiğim için gezinmek dediğimde KK da dolaşmak ve saçma sapan oyunlar oynamak laelaelaelaelae ay uykusuzluk başımamı vurdu neeeeee :roflol:

bi itiraf daha ......

ben küçükken daha işte 9-10 yaşlarımda falandım halama kalmaya gitmiştim küçük bi yiğenim vardı halam ona yumurta pişirmişti sarısını ona yedirmek için yiğenimin yanına gitti bende tabakta kalan beyaz kısmından aşırdım sonra halam bilmem farkettiğinden bilmem tesadüften bana yumurta pişirmişti çok utanmıştım hala aklıma gelince kızarıyorum napıyım çok canım çekmişti :roflol: ayrıca hala haftada en az 2 kez yumurta yemezsem krize giriyorum ben bir yumurta koliğim cokacimcoook

:roflol: :roflol:
gerim gerim gerildinmi :roflol:

itiraf ediyorum; 11yaşlarındayken kardeşimle aynı pantolonumuz vardı.ve ben kendi pantolonumu oynarken yırttım kardeşiminkiyle değiştirdim onun üstüne kaldıkaydirigubbakcemile3

itiraf ediyorum komsunun topuklu ayakkabilarini yurutup cop bidonuna attim esimde canak antenin yonunu degistirdi ohhhhhhhhhhhhhhhhh canima degsin son seste muzik dinlemenizin sonucu .........esimle hafif catlagiz galiba

hahah :roflol:
iyi etmissin bacim, seni baya sinr etmisler belli :dilcikar:

kiz niye yatmiyorsun sen esinin yaninda bakiyim klava:, baska calisacak zamanmi yok bacim, bosver okadar uykusuz kalma iyi degil

:roflol: cocuk iste ya canin cekmis nolcakki naniknanik

itiraf ediyorum; 11yaşlarındayken kardeşimle aynı pantolonumuz vardı.ve ben kendi pantolonumu oynarken yırttım kardeşiminkiyle değiştirdim onun üstüne

yazik kardesine :roflol:

itiraf ediyorum benden hoşlanan komşumuzun oğlu bende senden hoşlanıyorum ama kimyamda yok birinden hoşlanıyorsam asla belli edemiyorummmmmmm.evet annenin beni araştırdığını duydum eğer annenler gelirse belki evlenmeyi düşünebilirim.:Saruboceq:senağlama

itiraf ediyorum,farkedilmek ilgi odağı olmak çokkk hoşuma gidiyo ama her seferinde rahatsız oluyomuş gibi yapıyorummmmm

bende itiraf edeyim.bende eltime kızına sinir oluyorum.tabi kimseye söyleyemiyodum.bende rahatladım valla kızlarrr

simdi hepsini okumusken bende bi itiraf edem.
ben askimi cok cok ozlediiiiiiimmmmsenağlamabirbirimizden uzagiz ama artik onsuzluga dayanamiyom:1no2:

itiraf ediyorum ama hangi birini eşimi çok seviyorum ama hep o bana yaklaşsn istiyorum bu yüzden kavga ediyoruz sürekli itiraf ediyorum anneme gidince neler almış die çekmeceleri karıştırıyorum
itiraf ediyorum eşimi kıskanıyorum telefonunu karıştırıyorum bişi bulamayınca sen beni aldatıyosun die adama yükleniyorum napıyım canım sıkılıyo onunda kendiniş savunması çok hoşuma gidiyo itiraf ediyorum komşumun kızını ve komşumu hiç sevmiyorum ama mecburen görüşüyorum başka komşu yok buluınca bırakçam
itiraf ediyorummm bebgimi kaybedicem diye korkuyorum sürekli kontrol ediyorum
itiraf ediyorum müge anlının programını çok seviyorum ama eşim kadın programlarını izlememi yasakladıgı için o kapıdan çıkar çıkmaz tv ye yapışşıyorum ,

itiraf ediyorum eşim uıyurken onu soyup resimlerini çekmiştim :sm_cool:
ve onu taciz etmeyi seviyorummmmkaydirigubbakcemile

itiraf ediyorum bütün canım arkadaşlarımı ve kk yi çok özledim

bende itiraf ediyorum bir keresinde arkadaşımla kavga ediyorduk o beni iktirmeye çalıştı ama yanlışlıqla elleri göğüslerime geldi o gün çoq utanmıştım aslında hala arkadaşıma baqtığımda o anı hatırlıyorum ve kızarıyorum ama arkadaşım o gün ne yaptığının farkında bile deil
valla bundan büyüq itiraf yoqtur heralde=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…