itiraf diyorum birgün misafirlikte banyoda duran dove sıvı sabunu krem sanıp yüzüme sürüp akşama kadar gerim gerim gerildimm.ve akşam yüzümü yıkayınca anladım sabun olduğunu.. çok safımm:))))a.sa.smirmirmirmir:çok üzgünüm:
itiraf ediyorum komsunun topuklu ayakkabilarini yurutup cop bidonuna attim esimde canak antenin yonunu degistirdi ohhhhhhhhhhhhhhhhh canima degsin son seste muzik dinlemenizin sonucu .........esimle hafif catlagiz galiba
itiraf ediyorum........ çok işim var bu yüzden gece yarısı kalkıp çalışıyorum. kocacımıda bu yüzden yanlız yatırıyorum vicdan azabım çok ama çalıştığım için değil!!!!!!!!!! çalışıcam diye bol bol sigara içip internette gezindiğim için gezinmek dediğimde KK da dolaşmak ve saçma sapan oyunlar oynamak ay uykusuzluk başımamı vurdu neeeeee
bi itiraf daha ......
ben küçükken daha işte 9-10 yaşlarımda falandım halama kalmaya gitmiştim küçük bi yiğenim vardı halam ona yumurta pişirmişti sarısını ona yedirmek için yiğenimin yanına gitti bende tabakta kalan beyaz kısmından aşırdım sonra halam bilmem farkettiğinden bilmem tesadüften bana yumurta pişirmişti çok utanmıştım hala aklıma gelince kızarıyorum ,napıyım çok canım çekmişti ..ayrıca hala haftada en az 2 kez yumurta yemezsem krize giriyorum ben bir yumurta koliğim
itiraf ediyorum; 11yaşlarındayken kardeşimle aynı pantolonumuz vardı.ve ben kendi pantolonumu oynarken yırttım kardeşiminkiyle değiştirdim onun üstüne
itiraf ediyorum Nişanlandığıma çokkk pişmanım (hemde çok):1no2: vede 2 ay sonrada düğünüm var offf offf buda benim itirafım evet sıradakileri alalım
bendeeeeeeeeee:roflol::roflol:ıtıraf edıyorum tuvalette otururken jampuan sıselerının ıcerıklerını okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?