İtiraf Edin Rahatlayın .....

itiraf ediyorum dün gün boyu yemek yemedim akşam lokantacı arkadaşın yanın uğradım dayanamadım kokulardan ve kebap yedimm sonra vijdan azabından eve gittiğim gibi kustummm ((((((((

itiraf ediyorum...dün evime giderken 3 apartman geçmişim....
sonra ne mi yaptım.... ordaki yakışıklılara rezil olmamak için telefonla konuşup ev arıyomuş numarasını yaptım...offf ya korkular benden:)

itiraf ediyorum dün gün boyu yemek yemedim akşam lokantacı arkadaşın yanın uğradım dayanamadım kokulardan ve kebap yedimm sonra vijdan azabından eve gittiğim gibi kustummm ((((((((

sırnaşık şeycanım yaaa eziyet ediyosun kendineklava: senin ne işin var kebap lokantasında alla alla

itiraf ediyorum...dün evime giderken 3 apartman geçmişim....
sonra ne mi yaptım.... ordaki yakışıklılara rezil olmamak için telefonla konuşup ev arıyomuş numarasını yaptım...offf ya korkular benden:)

jeyyarjeyyar süper buna bayıldımmsırnaşık şey:icecream:

itiraf ediyorum küçükken arkadasımın sacını kestım sırnaşık şeytatlicadiarzu

itiraf ediyorum kucukken komsuların ayakkabılarını apartman bosluguna atardımnaniknanikkafamçokkarıştı

itiraf ediyorum 2 yıl önce ablamın 4 msnsinin şifrelerini kıran ve hepsinin şifresini askımseniçokseviyorum yapan bendim :roflol::roflol: o da beni o kadar sinirlendirmeseydi Kötü Kazen napim ama :roflol:

itiraf ediyorum facebook a farklı isimlerle ve internetten bulduğum resimlerle kayıt yaptırıp milletle dalga geçiyorum (sadece tanıdıklarımla tabi). çok gülüyorum çok eğleniyorum. çok gıcığım galiba

bence utanma o pireyi alıp eve sen getirmedin ya :teselli:

ayrıca o doktorlara da :mymeka: nasıl anlamazlar bide test yapmışlar pehh klava:

itiraf ediyorum ; geçen yıl aşkım yıllık izindeyken msn gizli sorusunu bulup şifresini değiştirmiştim.napim merak ettim bakmasam içimde kalıcaktı.ama boşuna uğraşmışım bi tersoluk çıkmadı:roflol:

Son düzenleme:
itiraf ediyorum
cocukken sokaga akşam sokaga cıkıp önce insanların evlerinin önune bi güzel cöpleri yayıp sonrada
görsunler diye zillerine basip kacardık...

sırnaşık şey:roflol::roflol:

canım anneannecim geçen sene yazlıkta gece 03:00' de komşular yangın var diye sizi uyandırmış ve herks panik yapmıştı, sonra kadınlar birşey olmadığını anlayınca bir ton özür dileyip gitmişlerdi. şimdi itiraf edeyim; teyzem, yengem ve ben sizden gizli sigara içtiğimiz için gece kimse görmesin diye balkonda yere oturup aynı anda yaktık. doğal olarak yukarı doğru fena dumanlar çıktı. komşuların panik yaptığını anlasak işaret falan ederdik anlasınlar diye ama o da olmadıtatlicadiarzu onlar zile bastığında bizde siz uyanacaksınız diye hemen söndürüp yataklara koşup uyumuş numarası yaptık. olay kopunca dedem de orda olduğu için kimse ağzını açıp bişey diyemedi. gece gece yüreğinizi ağzınıza getirdiğimiz için özür dilerimtatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…