itiraf ediyorum dün gün boyu yemek yemedim akşam lokantacı arkadaşın yanın uğradım dayanamadım kokulardan ve kebap yedimm sonra vijdan azabından eve gittiğim gibi kustummm((((((((
itiraf ediyorum...dün evime giderken 3 apartman geçmişim....
sonra ne mi yaptım.... ordaki yakışıklılara rezil olmamak için telefonla konuşup ev arıyomuş numarasını yaptım...offf ya korkular benden:)
ben de dün apatrmandan içeri girerken kendime çok güldüm:):):):)jeyyarjeyyar süper buna bayıldımmsırnaşık şey:icecream:
itiraf ediyorum; vücudumda çıkan ve aşırı kaşınan bisürü kızarıklık yüzünden doktora gittim ve allerjik astım teşhisiyle bana bi fısfıs bikaç tanede ilaç verdi 3 ayy kullan gel dedi. 3 ay kullanıp yine gittim hiç bi şey değişmedi hatta bu fısfıs benim nefesimi açmadı deyince çok şaşırdı baktım o doktordan hayıryok ankaraya donanımlı bi hastaneye gittim astım falan yok dediler kızarıklıklarada bi kaç merhem hap falan yazdılar. onlarıda kullandım yine geçmedi artık ümidi kestim ve 7-8 ay kaşına kaşına dolaştım. bigün evde hoplayan bi böcek gördüm ancak üstüne bardak kapatarak yakalayabildim.yine o gün üst kat komşum olan bi teyze bana geldi ve bardaktaki böceği gördü yavum ne zaman pirelendin baytarın evinde pire olur tabi dedi sora kızarıklıkları gösterdim pire yemiş seni deyince çok utandım bi haylide temiz ve titizimdir sora hallettik tabi ilaçladık heryeri. Ama hala o kızarıklıklar yüzünden doktora gittiğimi bilipte soranlara pireymiş diyemiyorum çok utanıyorum.tatlicadiarzu
itiraf ediyorum nispet vermeyi çok seviyorum :))))
sırnaşık şey:roflol::roflol:sevgilim hatta nişanlı adayım 5 aydır asker her konuştuğumuz da onu çok özlediğimi ve merak ettiğimi söylüyorum
ama doğru mu_?
hayır 5 ay boyunca toplasan 1-2 kere anca özlemişimdir hiç ağlamadım bile keyfim yerinde
zorluk çekip adam olsun istiyorum o yüzden hiç acımıyorum çok mu abartıyorum acaba şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?