itiraf ediyorum,ben aldatıldım..

canım merhabalar
yaklaşık bir ay önce eşimle maddi ve manevi sorunlar yüzünden tartıştık araya aileler girdi iş kapanacağına tam tersi daha da büyüdü sonuç ben annemin evine oda kendi annesinin eivine gitti.
ama 9 aylık bir bebekle annemin evindeydim...
oğlum inanılmaz babaya düşkündü tek konuştuğu kelimede babadır üstelik babası eve gelince asla elmden yemez kucağıma gelmez üstelikte hep babası uyutsun isterdi
oğlum annemlerde huysuzlaştı geceleri uykulardan uyandı baba baba diye ağladı..
içimm yanıyordu yetmezmiş gibi birde benim ona özlemim baktımki oda evimizde kalmıyor aldım çocuğumu evime gittim
onuda gelmeye ikna ettim geldi
oğlum mutlu ya gözleri ışıl ışıl ya ne kaybettiğim gururum nede düştüğüm durum umrumda bile değil bizi sorarsan ikimizde hatalarımızı düzeltmek için çaba gösteriyoruz ama ilk adımı ben attım hep.
ara ara yine gerildiğimiz oluyor fazlasıyla ama ben çok ciddi bir durum olmadığı sürece oğluma onu yaşatma hakkım olmadığını düşünüyorum iş meselesine gelince memurum ve eşimdende fazla kazanıyorum mesele ne ailenin desteği nede maddiyat ama o masum bebek varya işte seni anca anneler anlar
düştüğümüz durumları hadi son bir şans çabalarını ancak yaşayanlar bilir
çok uzattım biliyorum ama eğer sende buna inanıyorsan ve eşin sana gelirse bebeğiniz için HADİ SON BİR ŞANS demeni çok isterim bunu onlar seçmediler...

Sen eşini sevdiğini zannediyorsun aslında kaçan kovalanır hesabı. sana dönse affedmeyeceksin. yada sürekli aklına gelecek. çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun. Allah eşine akıl fikir versin. ortada bir masum var. yoluna bak.Allah eşine cezasını verir. bu adam bugün gelse yarın yine gitmeye kalkışacak. dediğine göre elde tutulacağa benzemiyor.

benimde bir 31 yaşlarında bir meslektaşım vardı. genç güzel hoşuna giden bütün bayanlara asılırdı. hatta yüz veren olursa ileri bile gidecek bir tipti. adam evli ve bir kızı var 10 yaşında. ve sürekli birisine askıntı durumunda. eşide çok ii bir insan ama adam eşini kabul edememiş bunalımda. yeni aşklar ediniyor kendine sürekli.

seviyorsun sevmesine de içinden peyder pey siliniyor gidiyor gerilere bir yerlere atıyorsun hep ....
olaylara tanık olamadım eşimin beynine girme şansım da yok nasıl bir insan diye sorsanız şu an cvp veremem çünkü tanıdığım adam o değil...

canım merhabalar
yaklaşık bir ay önce eşimle maddi ve manevi sorunlar yüzünden tartıştık araya aileler girdi iş kapanacağına tam tersi daha da büyüdü sonuç ben annemin evine oda kendi annesinin eivine gitti.
ama 9 aylık bir bebekle annemin evindeydim...
oğlum inanılmaz babaya düşkündü tek konuştuğu kelimede babadır üstelik babası eve gelince asla elmden yemez kucağıma gelmez üstelikte hep babası uyutsun isterdi
oğlum annemlerde huysuzlaştı geceleri uykulardan uyandı baba baba diye ağladı..
içimm yanıyordu yetmezmiş gibi birde benim ona özlemim baktımki oda evimizde kalmıyor aldım çocuğumu evime gittim
onuda gelmeye ikna ettim geldi
oğlum mutlu ya gözleri ışıl ışıl ya ne kaybettiğim gururum nede düştüğüm durum umrumda bile değil bizi sorarsan ikimizde hatalarımızı düzeltmek için çaba gösteriyoruz ama ilk adımı ben attım hep.
ara ara yine gerildiğimiz oluyor fazlasıyla ama ben çok ciddi bir durum olmadığı sürece oğluma onu yaşatma hakkım olmadığını düşünüyorum iş meselesine gelince memurum ve eşimdende fazla kazanıyorum mesele ne ailenin desteği nede maddiyat ama o masum bebek varya işte seni anca anneler anlar
düştüğümüz durumları hadi son bir şans çabalarını ancak yaşayanlar bilir
çok uzattım biliyorum ama eğer sende buna inanıyorsan ve eşin sana gelirse bebeğiniz için HADİ SON BİR ŞANS demeni çok isterim bunu onlar seçmediler...

sırf bu yüzden çok sabrettim kendinden vazgeciyorsun çünkü biliyorsun ki yavrun mutluysa sende mutlusun.... ama şu an diyemem ki bu iş düzelir... belki bir mucize bilemiyorum çok yaralandım ikna olabilmem için bir mucize gerekir... Allahım yardım et

insan neyi hazmedemiyor biliyor musunuz sen terkedilen ağlayan aciz ve istenmeyen kadın o ise uğruna herşey bırakılan kıymetli kraliçe gibi oluyor.. kadını ne eşi bıraktı ne benim eşim :((((((

kıyaslarsanız tarafsız bir şekilde hem kişilik hem güzellik yönünden yanıma yaklaşamaz.... ama gel gör ki

böyle hissedince kızıyorum kendime boşver diyorum yoluna bak ama içerlerde bişey hep canımı yakıyor:(((

bilmiyorum belki de bırakmıştır ama uzun sürdü ilişkileri rezillikleri desem daha doğru olur... Allahım güç ver:((

çocuğunu görmek istiyormuş ağlıyor .... anlamıyorum o zaman ne diye bırakıyorsun be adam sanki dır dır eden ya da üzen saygısız biri var hayatında seni sevdim aileni el üstünde tuttum daha ne ... mutlulukmuş mutluluk nedir

Allah'ım istediğin hayatı versin inşallah cnm sana. Çok zor... İhanet başlı başına zor ama hele bir de o tercih edilmeme duygusu yok mu tahmin bile etmek istemiyorum. Bunu sana ve minik bebeğine yaşatanların bundan sonra mutlu olabileceklerine zaten inanmıyorum cnm ben. Sen içini ferah tutmaya çalış. Yaradan o kadar büyük ki herşeyde vardır bir hayır. Umarım bu günleri gülümseyerek hatırlayabileceğin kadar çok mutlu eder Allah seni...

Allah'ım istediğin hayatı versin inşallah cnm sana. Çok zor... İhanet başlı başına zor ama hele bir de o tercih edilmeme duygusu yok mu tahmin bile etmek istemiyorum. Bunu sana ve minik bebeğine yaşatanların bundan sonra mutlu olabileceklerine zaten inanmıyorum cnm ben. Sen içini ferah tutmaya çalış. Yaradan o kadar büyük ki herşeyde vardır bir hayır. Umarım bu günleri gülümseyerek hatırlayabileceğin kadar çok mutlu eder Allah seni...

amin canım teşekkür ederim inanın artık kurtulmak istiyorum acilen toparlanmalıyım...
şarkı sözü gibi oldu :)

Durumuna çok üzüldüm. İnsan bu durumda ne yapar gerçekten bilmiyorum. Ben bekarım aslında bu konularda yorum yapmam doğruda değil. (uzaktan yorum yapmak kolay yaşamak bambaşka. Allah kimseye de yaşatmasın) Ama konu aldatma olduğunda çok katıyım sanırım. Başkasına dokunan beni silen umursamayan insanla nasıl ömür geçirirdim düşündüm. Ortada çocukta var. İnan o insanla hayatını sürdürmek daha zor. Onu hayatından çıkarmak daha kolay. Aldatılmayı kaldıramam sanırım.Annelik böyle birşey demekki insan artık kendini değil sadece yavrusunu düşünüyor. Allah sana sabır versin. İnşallah hem kendin hem çocuğun için en hayırlısı en güzeli olsun.

bir gün gelecek bu konuya son mesajımı yazacağım "ben artık çoook mutluyum" diye o güne kadar desteklerinizi yorumlarınızı esirgemeyin inanaın burda yazmak gelen cvpları okumak bana daha başka bir bakış açısı sağladı.. konuyu açtığımda içimde eşime karşı anlamsız bir sevgi vardı şimdi yokluyorum da bulamıyorum gerilere atıverdim

Durumuna çok üzüldüm. İnsan bu durumda ne yapar gerçekten bilmiyorum. Ben bekarım aslında bu konularda yorum yapmam doğruda değil. (uzaktan yorum yapmak kolay yaşamak bambaşka. Allah kimseye de yaşatmasın) Ama konu aldatma olduğunda çok katıyım sanırım. Başkasına dokunan beni silen umursamayan insanla nasıl ömür geçirirdim düşündüm. Ortada çocukta var. İnan o insanla hayatını sürdürmek daha zor. Onu hayatından çıkarmak daha kolay. Aldatılmayı kaldıramam sanırım.Annelik böyle birşey demekki insan artık kendini değil sadece yavrusunu düşünüyor. Allah sana sabır versin. İnşallah hem kendin hem çocuğun için en hayırlısı en güzeli olsun.

tam kendini topluyorsun amaaaan diyorsun boşveriyorsun... o küçücük yavrunun babasını arıyan gözleri halleri içini deliveriyor.... bir anda yıkılıveriyorsun...

yorumların hepsini okumadım ama bişey merak ettim..eşiniz o kadına duygusal olarak mı bağlı yoksa sadece cinsel anlamda mı beraber..tabi iki durumda kötü Allah kimsenin başına vermesin ama eğer ona aşıksa yapacak çok bişey var mı bilmiyorum... ben bekarım ama hemen terk et diyenlerede katılamıyorum çünkü içinde yaşadığın durumu en iyi sen bilirsin bize senin boşanman çok kolay gelir tabi mutlaka zordur senin için..eğer kararını verdiysen inşAllah bundan sonra çok mutlu günler yaşarsın bebeğinle birlikte..birde kadın evli demişsin kadının ailesinin yada eşinin haberi var mı bu durumdan hiç konuştun mu?

aralarında tam olarak ne var bende bilmiyorum.... kolay değil elbet hele birde benim gibi duygusalsanız hiç değil... çok fazla merhametli ve duygusalımdır.. güçlüde bir insanım ama bu olaylar karşısında çok güçsüz kaldım çok

Allah yardımcın olsun. Hiç bir şey dünyanın sonu değildir. eşinden boşansan bile yeni hayatına uyum sağladıktan sonra bu olanları unutursun şimdiki gibi acı yaşamassın. bol dua et Allah hakkında hayırlsını versin,,eşine de akıl fikir versin.

bu yeni senede inşallah herşey gönlümüzce olur azda olsa dindirebilip bu acıyı mutlu oluruz inşallah canım allah yar ve yardımcımız olsuni

herşeyi unutacağım ve mutlu olacağım bir yıl diliyorum önce kendime sonra benim gibi zor günler yaşayan herkeseeee ve sana canım

Allah yardımcın olsun. Hiç bir şey dünyanın sonu değildir. eşinden boşansan bile yeni hayatına uyum sağladıktan sonra bu olanları unutursun şimdiki gibi acı yaşamassın. bol dua et Allah hakkında hayırlsını versin,,eşine de akıl fikir versin.

evet canım teşekkür ederim epey bir toparlandım ben olayları düşünmüyorum artık nadiren aklıma geliyor ve ağlamıyorum da ... belki hala beraberler bunu bile düşünmüyorum önemsiz benim için Allah layıklarını versin ben sade ve sadece yavrumu düşünüyorum

Son düzenleme:
Back
X