Itiraf ediyorum ki...

bende başka bir kız profili oluşturdum faceden .. manken fotoları ekledim .. fake bir hesap oluşturdum .o dönemki birlikte olduğum kişiyi o profille kandırdım günlerce konuştum .. buluşmak istedi keko ... buluşma yeri verdim ama gitmedim .. bekledi bekledi gitti büyük ihtimalle ..... sonra engelledim sildim hesaptan onu ....bir telefon numarası bile istemeyerek oyunuma geldi salak ... hak etmişti tabi bunu ....

ben de itiraf edeyim..

uzaylılar kaçırıp jüpitere götürdüler beni..

müsait olduğunda seni de götürelim çok yakışıklılar var..
artık bahanelerin daha gerçekçi olur

O sana ne yaparsa yapsın sen kendi çizginden çıkmayıp ve kendinden ödün vermemeliydin..

Keşke yalan söylemeseydin.Susup çekilseydin köşene..

Bırak sonrasını o düşünseydi..

İlişkini bitirdikten sonrada istediğini yapsaydın..

Son düzenleyen: Moderatör:

Cok büyük yalanlar söylemedim. Tabi yalanin iyisi kötüsü olmaz, herzaman kötüdür. Onu incitecet, ona ihanet edecek yalanlar asla söylemedim.
Fakat sözümüze 1 ay kala beni öylece sebepsiz yere biraktiginda, keske daha beterini yasatsaydim dedim.

Akşam bana inkar edip sabah avucuma düştün :) O ses kaydını nasıl aldığımı bile anlamadın :) Komidinin üstündeki flash diski farketseydin keşke

Bunu da burda itiraf ediyorum

bence çok iyi yapmışsın .. onlarda adam olsalardı bizi çıldırtmasınlar yani ...

iyide bunları dert olarak görmüyorsunuz ki. zevkten dört köşesiniz
niye bu başlığa açıyorsunuz. çok ses getirsin diye mi. bunuda itiraf edin lütfen.

Son düzenleme:
biliyorum yahu, anlam veremedim yazdığına ondan diyorum

anlarsınız canım sadece biraz dikkat

hadin size iyi sohbetler...
bugün çok yorucu bi gündü benim için ve daha gün bitmedi..

bu arada itirafım nasıl?
kimse beğenmemiş.. teessüf ediyorum kızlar

konu mu açsam bununla ilgili acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…