- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Cok salakmis gercekten :))) O resimlere inandiysa gercekten salak otesiymis :)
resimler moda çekiminden değildi ama doğaldı .. yabancı bir mankendi.. hani böle doğal halleri falan ... yani inandırıcı olması için böle yaptım .... inandı hemen .günlerce konuştu hayat hikayesini anlattı hatta bir çok bilmediğim şeyi hakkında o şekilde öğrenmiştim
resimler moda çekiminden değildi ama doğaldı .. yabancı bir mankendi.. hani böle doğal halleri falan ... yani inandırıcı olması için böle yaptım .... inandı hemen .günlerce konuştu hayat hikayesini anlattı hatta bir çok bilmediğim şeyi hakkında o şekilde öğrenmiştim
Ahahahha cakalsin :)
Eeee , neler anlatti kazma :) merak ettim simdi :)
Nasıl bir cinsseler aklı fikri afedersiniz başka yerlerinde
Ben de farklı şekilde ama sahte olmayan birisiyle denedim sevgilisi olduğu halde evet evet sevgilisi olduğu halde dibi öyle bir düştü ki anlatamam. Tescilli keko ya.Ben konuşma kayıtlarını bir de sevgilisine attım
YAŞASIN KÖTÜLÜK
İnsanlık ölmedi
şöle yaptım . bir erkek arkadaşım vardı benle ilgilenmiyor onu aldatmak istiyorum ondan intikamımı alıcam vs vs diye başladım anlatmaya .... güya böyle yoldan çıkmış kız imajı verdim ... oda tabi canına minnet .... kendi hayatını anlatmaya başladı ... ailesine kadar öğrendim .. eski sevgililerini anlattı . biten ilişkilerini ciddi ilşkileri yapamadığını söyledi .. insanların ondan ciddi şeyler beklediğini aslında hazır olmadığını vs vs ... şimdi kız ciddi bir kız olsa oda bu ciddi ben bunun suyuna gideyim tavlayayım diye düşüncek tabi .ama rahat olunca herşeyi anlattı salağım benim .. bütün sırlarını biliyorum .öyle ppislik biriymiş ki evli bir kadınla bile olmuş onu bile itiraf etti .
Ne diyeceğimi bilemedim :44:
Hem kötü hem degersiz...beni ufacik bir sebepten dolayi terk etti. bütün aileme duyurmustum sözlenecegimizi, planlar yapilmaya baslamisti. Rezil etti beni tüm aileme. Adi batasica s....siz pislik
Simdi ise pismanim..ona daha fazla aci cektirmedigim icin.
Bir itirafta daha bulunayim, o askerdeyken baska biriyle görüstüm bir süre, sirf kendi kafamda ona aci cektirmek ve kendimi rahatlatmak icin. Cünkü cok yalanini yakaladim. OH OLSUN SANA ÖKÜZ!
Arkadaşımı aldatmıştı sevgilisi bu facebookta sahte kız hesabını yemişti.
Benim de sevgilimi denemek istedi arkadaşım.
Askerdeydi o zamanlar sevgilim hem de sınırda.
Arkadaşım açtı telefonu gayet yazan bir şekilde muhabbet etti sanki memleketinden onu tanıyan biriymiş gibi.
Sevgilim hemen ağzının payını verdi kapadı telefonu..
Sonra beni aradı bak böyle bir olay oldu dedi.
Sizin oyunlarınızı okuyunca aklıma bu geldi
Arkadaşımı aldatmıştı sevgilisi bu facebookta sahte kız hesabını yemişti.
Benim de sevgilimi denemek istedi arkadaşım.
Askerdeydi o zamanlar sevgilim hem de sınırda.
Arkadaşım açtı telefonu gayet yazan bir şekilde muhabbet etti sanki memleketinden onu tanıyan biriymiş gibi.
Sevgilim hemen ağzının payını verdi kapadı telefonu..
Sonra beni aradı bak böyle bir olay oldu dedi.
Sizin oyunlarınızı okuyunca aklıma bu geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?