- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Bunu size anlatmasının tek sebebi zaten sizin yaptığınızı anlamış olması olsa gerek :)
Akıllı erkekler bence böyle oyunlara düşmez
Ben 14 yaşlarında iken bunu kız arkadaşım yapmışdi, randevu verdi ve 1 saat uzaklıktan geliyordu. Ozamanlar o erkek 28 yş.'daydi sanırım. Biz korkuyla gittik ama pilanimiz buluşmak degildi, Zadece öküze uzaktan bakıp gidecekdik, bir kaç dak. Dolandık ve kaçdık güle gülebende başka bir kız profili oluşturdum faceden .. manken fotoları ekledim .. fake bir hesap oluşturdum .o dönemki birlikte olduğum kişiyi o profille kandırdım günlerce konuştum .. buluşmak istedi keko ... buluşma yeri verdim ama gitmedim .. bekledi bekledi gitti büyük ihtimalle ..... sonra engelledim sildim hesaptan onu ....bir telefon numarası bile istemeyerek oyunuma geldi salak ... hak etmişti tabi bunu ....
Ben 14 yaşlarında iken bunu kız arkadaşım yapmışdi, randevu verdi ve 1 saat uzaklıktan geliyordu. Ozamanlar o erkek 28 yş.'daydi sanırım. Biz korkuyla gittik ama pilanimiz buluşmak degildi, Zadece öküze uzaktan bakıp gidecekdik, bir kaç dak. Dolandık ve kaçdık güle güle
Eşimle daha yeni iken, aynısını onada yaptım, denemek amaçlı, Sağlam'mi değilmi diye, ama yemedi yani, sağlam cikdi
Birde,
Sınavlarda cooook kopye cekerdim,
Anneme geç geldigimde yalan söylerdim,( sevgili kocamlaydim)
Kocamla ilk olan öpücüğü, ben verdim :$
Itiraf edemediklerimizi burada paylasalim istedim, bazilarina aykiri geldi.
Evet zevkten dört köse oldum ama icime dert olmadi degil, ilk baska kendi vicdanim icin gecerli bu, genel anlamda yalan söyledigim icin diyorum. Eski sevgilime gelirse 10 kat beterini hakediyor o
Erkek üye yasak
Sanırım sevgiliniz bunları duyamaz
Benim saklım gizlim yoktur
Olayı sıcağı sıcağına ve yüzüne diyerek çözerim veya silerim
O yüzden herhangi bi itirafım yok
Küçükken zillere basıp kaçmak dışında
Ben doğru bulmadım yaptığını sözlenene 1 ay kala terketmiş seni ama sen bunları zamana yayarak yapmışsın ilk kendini kötü hissetmişsin ayrılınca da haketmişti öküz diye vicdan rahatlatmaya çalışıyorsun gibi geldi.
Yalanlarla da kalmamış, başka biriyle görüşmüşsün.
Erkek arkadaşın kadar sende masum değilsin.
Itiraf edemediklerimizi burada paylasalim istedim, bazilarina aykiri geldi.
Evet zevkten dört köse oldum ama icime dert olmadi degil, ilk baska kendi vicdanim icin gecerli bu, genel anlamda yalan söyledigim icin diyorum. Eski sevgilime gelirse 10 kat beterini hakediyor o
Vallah de?itiraf ediyorum kii; 15 yasima kadar geceleri altimi islattim
tatlım bence güzel bir konu açmışsın ,kendilerini zeki sanıyorlar işte
Valla eyer doğruysa kimse bu kız kadar cezaretli olamaz!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?