İtiraf Ediyorum Onları Çok Kıskanıyorum..

O kadar çok okudum, ettim demissiniz ki, aralarında diğer kelimeleri bulmakta zorlandım. Ettim ne demekse bu arada.. Kendinizi ovmekten konuyu anlatamamissiniz diploma sahibi olmakla hayattaki bütün dengeleri sağlayacağını zannediyoruz hepimiz. Çünkü cocuklugumuzdan itibaren önümüze konan tek hedef okul kazanmak, iyi bir işe sahip olmak vs. Kimse insanlarla iyi geçin, sosyal iliskiler diplomadan daha kiymetlidir demiyor. Başımıza da ne gelirse bundan geliyor. Kendimiz diplomaliyiz ya, diplomasiz herkesi küçük görelim. Biz çalışıyoruz diye, çalışmayan her kadına ıyy koca eline bakan ezik damgasi yapistiralim.
Ben avukatim, işim savunma yapmak. Zaten karakter olarak da konuşkan bir insanimdir. Ama gerginlikten o kadar, o kadar nefret ederim ki, sorunlu bi ortam ce polemik olduğunda lafi çoğu kez gedigine bile koyamam. Bu durumda susmak erdemdir denemez, veya çingeneler gibi ağız dalaşına girmek bir üstünlük belirtmez. Yerinde ve yeteri kadar konuşmak gerekir. Ama insanlara tepeden bakmadan! Bu en önemlisi..

Dışlanıyosanız kıskanırsınız bu gayet normalde benim takıldığım o ilkokul ben üni mezunuyum falan ne o çocuk gibi.Bu işler okulla olcak şey değil özgüven eksikliği dersi hiç bi ünide verilmiyo.Ama kızın ve eşin var daha kim olcak amaaaan

Harfiyen tüm söylediklerinize katılıyorum. Güzelliğiniz kültürünüz paranız sizi bağlar. İnsanlar müzevaziliğinize, samimiyetinize, tatlıdilliğinize bakar.

Eğitim durumunuz, güzelliğiniz, falanınız filanınız kelimeleri de gösteriyor ki, eğitim ve güzellik her şey demek değilmiş.
Birazcık ego indirimi iyi olurdu sanırım.

Sevmediğim insanların hayatlarının nesini kıskanayım ? seviyorsam onların mutlu olmasını niçin kıskanayım kıskanırsam çelişki olurdu sevmem samimi olmazdı seven sevdiğini kem gözlerden kıskanır oysa ...

ya bide şu muhabbet çok tuhaf
görümcende eltinde birbirini sevmiyorlar diyenler
ya belkide iyi anlaşıyorlar olamaz mı?
konu sahibi kıskanıyorum diyor
belkide konu sahibide o insanları uzaklaştıracak tavır sergilemiştir
mesela bir bakış yakalamışlardır uzaklaşmışlardır
kıskanan insan her halinden belli olur

Diğer önerim de sosyal medya hesaplarınızı kapatın demek olur. Hepsini Kapattıktan sonra gereksizliğini iyice anladım.

Herkez değil herkes,Morel değil moral. Kıskanma konusuna gelince insanız ve eksiğiz. Ne güzel en azından sorunun ne olduğunu bulmuşsunuz,çözüme odaklanırsınız. Şahsen ben sizin yerinizde olsam 2.çocuğu yapardım. Ailemi genişletirdim

onlar yokmuş gibi
elime alıyorum telefonu mu oyun oynuyorum kuduruyorlar
kitap okuyorum hemde bir iki saat değil 4,5 gün kalmaya gitsek bile
kv evinde bir araya geliyorsunuz sanrm peki siz bunları yaparken onlar kendi hallernde mi takılıyorlar yoksa iyice mi sinir oluyorlar

Eşinizin ailesi ile aranız kötü, kendi aileniz ile mesafelisiniz. Suskun yapınızla hiç bağdaşmayan bir durum gibi. Neden böyle peki? Asosyal bir yapınız var da hep mi böyleydi?

tesekkür ederim bu kitabi muhakkak okumak istiyorum önerilerden sonra..
hayır o denli samimi olmak istemem
ama dıslanmak ezilmek laf söyleyememek insann gercekten cok ama cok zoruna gidiyor

ben onlara dahil olmak istemiyorm benm üzüldügüm nokta bu denli dıslanmam ezilmem bu denli ayrı tutulmam aslnda bu kadar dıslanmasaydm böyle düşünmezdim
herkez onlarn iyilikleri sahte iki gün sonra cıkar kokusu diyor..
belkide gercek
demekki bu durumlarda genel olarak sonradan koku cıkıyor değil mi..
sizin elti ve görümceleriniz nasıl şimdi
aynı ortama geldiğiniz vakit ne yapıyorsunuz ?

Do you know cahil cesareti ? Kusura bakma ama sende ciddi özgüven sorunu var!! Cahille kendini kıyaslamak onun olumlu yönlerini düşünmek nedir ya ? Psikolojik destek almalısın.
evet zamannda yapılanlardan ezilmekten hiç bir lafa cevap verememekten ve dıslanmaktan özgüvenimi yitirdim =(

Eltimden yana sıkıntım yok , sıkıntı görümce kv. Onlarla da merhaba merhaba o kadar. Çok gerekirse çocuklar ile ilgili olur konuşma durumu.
Sosyal medya hesaplarınızı bir süre dondurun ve paylaşımlarını görmeyin derim

sanrm haklısınız .. kapatmak deilde ikisinide arkadaşlıktan cıkaracagm zaten cok muhattap deilim
kv gitme konusuna gelince..
eşim diyor ki ben zaten abimin ablamın evine gitmiyorum..
annemin evine gidiyorm onlarda orda ise ne yapaym 15 günde bir denk gelliyorsanız sende idare et diyor
sadece eltim yada sadece görümcem olsa idare edilir ama
aynı ortamda ikisi oldu mu inanın idare etmek işkence gibi mesela bayramda eşim yatılı kalmak istedi onlarda yatılı kalacaklarms kv lerde.. gelde kal şimdi
burda herkez gt kal takma yok say diyor ama öyle olmuyor
yaşadıklarmndan dolayı olan duruşumu bile kaybettim inanın

ama bende görüşüyorum mecburen görüşmek zorunda kalıyorum illaki =( hiç görüşmesek 15 güne bir kv lerde görüşüyoruz aynı ortama geliyoruz ben o insanları cekmek zorunda kalıyorum
Plotikbol canim.Gittiginde yuzeysel konus derinlere inme .Tv izle cocugunla ilgilen zaman gecer oyle ebve godersnz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…