itiraf ediyorum

Cidden rahatsız oluyorsan tesettüre gir yabancı gözlerden kendini korumuş olursun
Yok o konu sahibi ile aramızda şaka. Öyle bir rahatsızlığım yok. Ama tanımadığınız bir insana tesettür tavsiye etmeyi biraz absürt bulduğumu söylemeliyim. Dinimin ne olduğu bile belli değil yani...

kalbim agriyor kizlar gercekten agriyor. sikinti etmeyim diyorum ediyorum ve kendime ediyorum...
Aslında cidden sorunun tam olarak ne olduğunu söylersen daha iyi olur. Daha çok yardımcı olabiliriz. Biz yardımcı olamazsak da sen içinden atmış olursun rahatlarsın. Böyle konundan bir şey anlaşılmıyor.

Bende itiraf ediyorum bütün camasırları 60 derecede yıkıyorm hemide karışıkkolallalaaa

Hahahahha sesli güldüm kız karışık yıkanır mı çamaşır.ben beyazları 95'te bebek çamaşırları ayarında renklileride 40'da yıkıyorum .o beyazlar bi sakız gibi olmalı

İyi olan insanların, kendinden başka herkese faydası dokunur..

Samimi bi tavsiye değildi bi anlamda ironi yaptım ben de böyle üstü kapalı kendini övmeyi absürt buluyorum o sebepten

Hahahahha sesli güldüm kız karışık yıkanır mı çamaşır.ben beyazları 95'te bebek çamaşırları ayarında renklileride 40'da yıkıyorum .o beyazlar bi sakız gibi olmalı
95 te lastik mi kalır amanin .15 dk 70 de kisa programda yikiyorum .Sonra tekrar 70 pamuklu ayarinda 3.5 saat yikiyorum .
Konu nerelere vardı yaaaa

95 te lastik mi kalır amanin .15 dk 70 de kisa programda yikiyorum .Sonra tekrar 70 pamuklu ayarinda 3.5 saat yikiyorum .
Konu nerelere vardı yaaaa

Makinenin kendi ayarı ikizlerim olmadan önce aldık eşim çocuklara özel ayarı var diye almıştı özel eco bubble 95 derece babywas bir program 2 saat 14 dakika yıkıyor ama bembeyaz sakız gibi çıkıyor.renklileride aynı programı 40 dereceye düşürerek yıkıyorum bebek çamaşırları diye

Bu devirde iylik yaramiyo kimseye hep sahtekarlar kötüler yalancilar hakli cikiyo bosuna ugrasma

İç çamasırı içten gozukmez ne renk oldugunu kim görücek yıka gitsin şaka şaka. Bende her zaman atmıyorum cok cok nadir leke salmıcak koyu renklilerde atıyorum. Beyazlar az olunca :)

oyy renkliler bozulmuyor mu ben 40 ta yıkarım
Yok kız ama boyle boya salıcak pantolonuda atmıyorum 60 derecede. Boyaz salıcak rengi en koyularla atıyorum yine bi sorun olnuor.Ama birazcık cekiyor sonra üstüne giyince eski halini alıyor

Hahah bende ne zaman hakkimi veya baskasinin hakkini savunsam bi bakiorumki herkesle aram bozuk :)))

ya ben fazlayim bu sehire ya da bu sehir bana dar...

Bu devirde iylik yaramiyo kimseye hep sahtekarlar kötüler yalancilar hakli cikiyo bosuna ugrasma
aynen oyle. ama burnunun dikine giden benimle.yasayan diger insanlarinda isteklrrini dinlemeden giden biri olamiyorum. benden buyuk diye.saygi gosteriyorm ama benim iyiligimi isteyen yok

zaten susuyorum birsey diyemiyorum bahsettigim kisiler benden buyuk birsey dogru bile olsa onlara su dogru siz yanlissiniz diyemiyorum. tamam diyorum.herseye
oda yanlis kendinizi pasifize edersiniz gerektiginde hakkini savun ama tatli dille guler yüzle kirmadan

oda yanlis kendinizi pasifize edersiniz gerektiginde hakkini savun ama tatli dille guler yüzle kirmadan
soylenilecek kadarini soyluyorum ama hakkimi savunsam yanlis anlasilacak. cok farkli bir durum benimki. esim bari anlayisli. cok sukur buda bulunmaz bir nimet bence. Rabbim herkese boylesini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…