Yok o konu sahibi ile aramızda şaka. Öyle bir rahatsızlığım yok. Ama tanımadığınız bir insana tesettür tavsiye etmeyi biraz absürt bulduğumu söylemeliyim. Dinimin ne olduğu bile belli değil yani...Cidden rahatsız oluyorsan tesettüre gir yabancı gözlerden kendini korumuş olursun
Aslında cidden sorunun tam olarak ne olduğunu söylersen daha iyi olur. Daha çok yardımcı olabiliriz. Biz yardımcı olamazsak da sen içinden atmış olursun rahatlarsın. Böyle konundan bir şey anlaşılmıyor.kalbim agriyor kizlar gercekten agriyor. sikinti etmeyim diyorum ediyorum ve kendime ediyorum...
Bende itiraf ediyorum bütün camasırları 60 derecede yıkıyorm hemide karışıkkolallalaaa
İyi olan insanların, kendinden başka herkese faydası dokunur..ben kotuyum millet..... cidden herseyi sineye ceken ve dogrulari soyleyenler hep kotu oluyor.. dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar misali.. su koskoca dunyada herkes iyi suc isleyenler bile ahlaksizlik.yapanlar bile benden iyi... itirafimla rahat eden sizler degilsiniz belki ama icimi buraya dokeyim dedim... Heyeee ben hic iyi bir insan degilim.
Samimi bi tavsiye değildi bi anlamda ironi yaptım ben de böyle üstü kapalı kendini övmeyi absürt buluyorum o sebeptenYok o konu sahibi ile aramızda şaka. Öyle bir rahatsızlığım yok. Ama tanımadığınız bir insana tesettür tavsiye etmeyi biraz absürt bulduğumu söylemeliyim. Dinimin ne olduğu bile belli değil yani...
??
heyee gardaşım heyee
artı olarak eminim ki hep iyi niyetinden kaybediyosundur ve dürüstlüğün en kötü özelliğindir
o zaman dans ?
95 te lastik mi kalır amanin .15 dk 70 de kisa programda yikiyorum .Sonra tekrar 70 pamuklu ayarinda 3.5 saat yikiyorum .Hahahahha sesli güldüm kız karışık yıkanır mı çamaşır.ben beyazları 95'te bebek çamaşırları ayarında renklileride 40'da yıkıyorum .o beyazlar bi sakız gibi olmalı
iyi yaşayın siz emi:))))Bende itiraf ediyorum bütün camasırları 60 derecede yıkıyorm hemide karışıkkolallalaaa
95 te lastik mi kalır amanin .15 dk 70 de kisa programda yikiyorum .Sonra tekrar 70 pamuklu ayarinda 3.5 saat yikiyorum .
Konu nerelere vardı yaaaa
İç çamasırı içten gozukmez ne renk oldugunu kim görücek yıka gitsinHahahahha sesli güldüm kız karışık yıkanır mı çamaşır.ben beyazları 95'te bebek çamaşırları ayarında renklileride 40'da yıkıyorum .o beyazlar bi sakız gibi olmalı
oyy renkliler bozulmuyor mu ben 40 ta yıkarımBende itiraf ediyorum bütün camasırları 60 derecede yıkıyorm hemide karışıkkolallalaaa
Yok kız ama boyle boya salıcak pantolonuda atmıyorum 60 derecede. Boyaz salıcak rengi en koyularla atıyorum yine bi sorun olnuor.Ama birazcık cekiyor sonra üstüne giyince eski halini alıyoroyy renkliler bozulmuyor mu ben 40 ta yıkarım
aynen oyle. ama burnunun dikine giden benimle.yasayan diger insanlarinda isteklrrini dinlemeden giden biri olamiyorum. benden buyuk diye.saygi gosteriyorm ama benim iyiligimi isteyen yokBu devirde iylik yaramiyo kimseye hep sahtekarlar kötüler yalancilar hakli cikiyo bosuna ugrasma
zaten susuyorum birsey diyemiyorum bahsettigim kisiler benden buyuk birsey dogru bile olsa onlara su dogru siz yanlissiniz diyemiyorum. tamam diyorum.herseyeher dogru heryerde söylenmez bide bunu deneyin...
oda yanlis kendinizi pasifize edersiniz gerektiginde hakkini savun ama tatli dille guler yüzle kirmadanzaten susuyorum birsey diyemiyorum bahsettigim kisiler benden buyuk birsey dogru bile olsa onlara su dogru siz yanlissiniz diyemiyorum. tamam diyorum.herseye
soylenilecek kadarini soyluyorum ama hakkimi savunsam yanlis anlasilacak. cok farkli bir durum benimki. esim bari anlayisli. cok sukur buda bulunmaz bir nimet bence. Rabbim herkese boylesini nasip etsinoda yanlis kendinizi pasifize edersiniz gerektiginde hakkini savun ama tatli dille guler yüzle kirmadan
Sonunda hep iyiler kazanır .aynen oyle. ama burnunun dikine giden benimle.yasayan diger insanlarinda isteklrrini dinlemeden giden biri olamiyorum. benden buyuk diye.saygi gosteriyorm ama benim iyiligimi isteyen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?