- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
??
heyee gardaşım heyee
Bana neeee bana ne bana neeee ?
o zaman dans ?
Renk
Kızlar oyle 1 kere yıkadım . Ama bazen cok nadir olsada birledtirip atıyorum ama solmucak koyu renklerle. Konu sahibinin itiafından daha cok olay oldu bu yaa :)
karışık derken siyah beyaz ve renkliler olarak ayırıyorum ama yok pamuklu yok ipek yok yün diye ayırmıyorum
Çaresini arıyorum ama bulamıyorum. Belki buraya konu açarım.bu asiri ozguvenden olmasin sakin. neyse dua oku cik bari
Ben her şeyi ayrı atıp yine de beyazlarımı beyazlatamıyorumben 40 da bile açık renklileri renklilerle atmaya korktugumdan dikkatimi çekti
Ben her şeyi ayrı atıp yine de beyazlarımı beyazlatamıyorum
onu bende bilmiyorum.Çaresini arıyorum ama bulamıyorum. Belki buraya konu açarım.
Ama benimki herhalde yaşla düzelir diye umuyorum.
Senin dürüstlüğün yaşla da düzelmez ne yapacaksın bilemedim
nihat abinin sokugunu bilmem ama benim sokukteki ipler birbirine karisti simdi.coz dugumuBaşlığı okuyup biri eltisiyle sevişmiş sandım. Beklentimi Allahu Ekber dağlarından Nihat doğanın çorap sokugune indirdigin için tisikkirlir.
Bende yapiyorum onu daha kötüsü kasikligi usendigimden çekmeceye öylece bosaltiyorum.Allah herşeyi görüyor konu sahibi, takılma bu kadar.
Bu arada en sevmediğim şey bulaşık makinasını boşaltmak..
itiraf ediyorum bazen kaşık çatal gözümde öyle büyüyor ki, makina o anda dolacaksa tekrar kirli kaşıkları da ekliyorum bir kere daha yıkıyorum.tabi sonra daha çok kaşık çatal yerleştirmem gerekiyor o ayrı ama olsun anı kurtarıyorum
Cidden rahatsız oluyorsan tesettüre gir yabancı gözlerden kendini korumuş olursunAhh kahretsin.. Ben de itiraf edeceğim. Çok feci güzelim. Bu aynı zamanda hem bir hediye hem bir lanet... Ne geliyorsa başıma güzelliğimden. Bazen diyorum keşke ben de o sıradan kadınlar gibi olsam. Yolda yürüsem ama farkedilmesem. Ama yoookkk.. O başlar illa ki çevrilecek. Kadınlar hasedinden erkekler heyecandan kıpkırmızı olacak... Bu durum sosyal hayatımı çok kötü etkiliyor. Ama ne yapayım değiştiremiyorum.
ben ne gorsem yakinlarimdan goruyorum guvendiklerimden kardesim. saol guzel yorumun icinHiç sanmıyorum. Sen bu dünyada olmasan bütün sorunlar çözülecek, herşey yoluna girecek mi? HAYIR...
Demekki sorumlu sen değilsin. Kendini suçlama. Doğru bildiğin gibi yaşa. Takdir Allah' tan...
ben kotuyum millet..... cidden herseyi sineye ceken ve dogrulari soyleyenler hep kotu oluyor.. dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar misali.. su koskoca dunyada herkes iyi suc isleyenler bile ahlaksizlik.yapanlar bile benden iyi... itirafimla rahat eden sizler degilsiniz belki ama icimi buraya dokeyim dedim... Heyeee ben hic iyi bir insan degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?