itiraf ediyorum

bu asiri ozguvenden olmasin sakin. neyse dua oku cik bari
Çaresini arıyorum ama bulamıyorum. Belki buraya konu açarım.
Ama benimki herhalde yaşla düzelir diye umuyorum.
Senin dürüstlüğün yaşla da düzelmez ne yapacaksın bilemedim

Bende yapiyorum onu daha kötüsü kasikligi usendigimden çekmeceye öylece bosaltiyorum.
Bazen canim isteyince duzeltiyorum.

Hiç sanmıyorum. Sen bu dünyada olmasan bütün sorunlar çözülecek, herşey yoluna girecek mi? HAYIR...

Demekki sorumlu sen değilsin. Kendini suçlama. Doğru bildiğin gibi yaşa. Takdir Allah' tan...

Cidden rahatsız oluyorsan tesettüre gir yabancı gözlerden kendini korumuş olursun

Eeeeeeee .....bende itiraf edeyim gizli gizli arada sigara içiyorum biraz önce eşime yakalandim ama ...

Hiç sanmıyorum. Sen bu dünyada olmasan bütün sorunlar çözülecek, herşey yoluna girecek mi? HAYIR...

Demekki sorumlu sen değilsin. Kendini suçlama. Doğru bildiğin gibi yaşa. Takdir Allah' tan...
ben ne gorsem yakinlarimdan goruyorum guvendiklerimden kardesim. saol guzel yorumun icin

kalbim agriyor kizlar gercekten agriyor. sikinti etmeyim diyorum ediyorum ve kendime ediyorum...

Herkes kendinden başka herkesten şikayetçi, herkese göre diğer herkes kötü bencil ahlaksız vs..
Herkes diğer insanlar için bunları söylüyor, e peki dünyadaki bunca kötülüğü kimler yapıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…