Bence sizin psikolog a esinizin de biraz anlayisli olmaya ihtiyaci var. Sorunlar tek tarafli degil gibi.
Öyle anlarda biraz sakin olmaya çalışsanız?
Üzerinden 1 gün geçmiş olmasına rağmen siniriniz hale taze, gerginliğiniz bize bile yansıdı
Almiyo sa yardim edecek etmiyorsa çağırın siz temizlikci bayanı hiç haber vermeyin gelmesine yarim saat kala birazdan gelecek deyin. Hantal adamlar bunu hak eder kidimi ama tek ben suçlu değilim 8 *5 çalışıyorum bnmde takay-tım olmuo temizlikçi bayanda almıo ayda 1 en azından yüküm haififler
Kusura bakmayın ama tepkileriniz abartılı. Size yardım etmiyor değil ediyor ama etse bile size yaranamıyor bir kusur buluyorsunuz elinden geleni kendince yapmaya çalışıyor blender atmalar falan hiç hoş değil. Misafir gelmeyecekmiş sonuçta tatlınız geç olsa ne olur bence hatalısınız gönlünü alın şimdi alttan alır ama sonra almaz bir zamandan sonra yemekte ne kadar olursa o kadar olsun hırpalamayın adam hiç yardım etmiyor değil ki. Bir de daha çocuk yok iki kişiniz eve kadın almıyor diyorsunuz iki kişinin ne işi olur ki adamcağız suçlu duruma düşmüş bir de.
Ya nedir bu bayanların eşlerinden sürekli yardım beklemesi ya anlayin artık erkekler pek ilgili değiller bu konuda neden usteliyorsunuz.ataerkil bir toplumda buyuyorlar.disardan birşeyler gidip almakonusunda haklisiniz gitsin zamanında alsın gelsin ama eşleri cokta sık boğaz etmeyin
Almiyo sa yardim edecek etmiyorsa çağırın siz temizlikci bayanı hiç haber vermeyin gelmesine yarim saat kala birazdan gelecek deyin. Hantal adamlar bunu hak eder ki
Uzun oldu lütfen içimi dökmeme izin verin...Zor bi çocukluk geçirdim babam annemi hep döverdi bizide hep döverdi hep bi kavga hakimdi bn 12 yaşımdayken ayrıldılar babam bizi anneme göstermedi 2 sene ayrı kaldık ne olduysa o sürede oldu baba demek istemediğim adam şu an ceza evinde ...asıl konum bu değil ama alt yapımı bilin diye yazdım 6 aylık evliyiz eşimi çok seviyorum oda beni çok sevyor eminim ama ev işlerinde bana az ve zamanında destek olmadığı için ÇILDIRIYORUM evet itiraf ediyorum çıldırıyorum ama oda beni tetikliyor dün mesela yemek yapıyorum iftara oturdu film izlio destek olamasını isstedim tamam dedi yarım saat kala kalktı hep beni bekletiyor ya film ya telefonda ing. programı var ordan calışıo onun için bunlardan daha öenmli değil miyim diyorum önemlisin dio....ekmek almay a gitti tatlı içiin muhallebi aldı saatler önce al demiştim güllaça kullancaktım ve uzun süren bi tatlı ....çok bekletti..onu yapacaktı ki blendrla karıstırmak istedi önce tamam dedim karıstırdı sonra ocaktayken onla karıştırma dedim inadıma yapar gibi onla karıstırdı her yer battı ...zaten o ana akadar beni beklettiği için sinirliydimmm oda üstüne tuz biber oldu bırak yapma dedim yatak odasına gitti gittim gel hadi dedim gönlünü aldım başka iş verdim onu yaptı sonra muhallebiye bakamadım karıstırıver dedim gene blendrı aldı sinirlendim gene onla karıstırmasına aldım blendiri yere attım başka eş olsa belki o an elinden kaza cıkardı o bişi yapmadı tartıştık iftar yalan oldu kavga ettik yemekler ölece kaldı yatak odasına gitti yattı bende gittim ilk defa onu ağlattım çok üzgünüm ben hep ağlarım ama o ağlayınca kendimi suçlu hissettim.sonra sofrayı kurdum hadi dedim kalkmadı bi kaç kere daha adım attım çözelim dedim konuşmak istemedi pes ettim dışarı çıkıp hava almak istedim izin vermedi kapıya dikildi bu sefer o adım attı ben barısmak istemedim saçma sebeplerden yıpranıyoruz destek olsa zamanında sıkıntı yokama hep ağzımda bi "HADİ" evden hep o gec cıkar..hep bi onu bekliyorum benm tek sorunum o ve haklıyken abartılı tepkilerim ve kavgaya meyilli olmam sebebiyle herşeyi berbat ediyorum.tayinciyiz başka şehirdeyiz ne arkadasımız ne komsumuz var ruhum daralıyor..maddi sıkıntıdayız 2 ay öncede düşük yaptım..terapiye ihitiyacımız var belli ama maddi durumlar yok uzun oldu farkındayım k. bakmayın TAVSİYELERİNİZ NEDİR?
Calisiyomusunuz?
Is ortaminda hicmi arkadas edinmeyi denemediniz konusmak biseler paylasmak icin
Valla msji ndan hiçbişey anlamadım yani niye kavga ettiniz hem erkek mutfak işine yardım etmek zorunda deGil erkek adam ne kadar doldu da gitti ağladı yatakta anlamadım yoksa cinsiyeti de mi anlamadım kısaca tek anladigim evinde huzur yok allah evine huzur mutluluk versin bir de güzel bir çocuk versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?