- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.571
- 598
Evet anlayabiliyorum ev kadinlarida evde cok yoruluyolar ama en azindan cocuk uyudugunda iki dk oturup ayagini uzatip yada gozlerini kapatip dinlenme sanslari var calisan kadinin yok
kadin rahatsizdir yada olaganustu bise olmustur kocasindan yardim istesin ama o adam butun gun calisiyo yani oda yoruluyo, o calisirken karisindan yardim istiyomu ki ev hanimi kalkip ondan istesin biraz empati yapsinlar
Allah askina cocuklariniz varsa/olursa, boyle yetistirmeyin.Valla msji ndan hiçbişey anlamadım yani niye kavga ettiniz hem erkek mutfak işine yardım etmek zorunda deGil erkek adam ne kadar doldu da gitti ağladı yatakta anlamadım yoksa cinsiyeti de mi anlamadım kısaca tek anladigim evinde huzur yok allah evine huzur mutluluk versin bir de güzel bir çocuk versin inşallah
Kisi kendi kendini yonetme konusunda yetersiz kaliyorsa, elbetteki psikologa gidicek imkani varsa. Bunda bi beis yok ki. Psikologun insana zarari mi dokunacak ki? Hayir. Bence imkani olan herkes psikologa gitmeli. Ihtiyaci olsa da olmasa da.ya bise dicem ama lutfen kimse saldiriya gecmesin merakimdan ve gozlemimden diyorum
Biz turk milleti yapisi olrak agresif insanlariz.
Birisi bise yasadimi hemen psikologa gonderiyosunuz (oneriyosunuz) psikolog tabiki kotu bise degil gidilmesi gerekirse gidilir
ama insan kendi kendini ikna edip kendine olan guveniyle bunu yenebilir illa bi psikologun derstegi sartmi
yanlis anlasilmasin
ben cok sey yasadim 27 yasindayim cocuklugumdan gencligimden evliligimden iliskilerimden vs vs vs ama hic bizaman bi psikologa gitmedim tek yaptigim Allaha yonelmek
burada herkesin soylemesi gereken sey Allaha sigin demesini beklerdim
Eğer siz de çalışıyorsanız kendinizi paralamayın. Olduğu kadar olsun,neden eksik derse de yetişemediğinizi söylersiniz. Çalışmıyor olsanız evet eşinizden büyük bir yardım beklemeyin derim ama siz de çalışıyorsunuz. Yardıma ihtiyacınız olduğunda isteyin,yapsın ya da yapmasın. Devamlı kafanıza takmayın oldu,olmadı,neden olmadı diye. Lütfen kendinize zarar verecek tutumlardan vazgeçin,biraz daha boşverin,sakin olun daha çok yeni evlisiniz,tadını çıkarın. :)
evet abartılı gibi görülüyor
ama bende zamanında yapılmayıp baştan sağma iş yapıldığında sönirleniyorum
bu yüzden terapiye ihtiyacınız var diyemeyeceğim
eşiniz anlayışlı olsa problem çözülür bence
eşinizle konuşun "kalbini kırdığı için üzgün olduğunuzu ama sizin kendiniz için birşey yapmak için yardım istediğinde sanki dünyaları istemiş gibi davranmasına içerlediğinizi " söyleyin
anladığım kadarıyla ikinizde çalışıyorsunuz devamında " bak ikimiz de çalışıyoruz sen yoruluyorsan ben de yoruluyorm sen insansan bende insanım desteğe ihtiyacım var" deyin
üya bise dicem ama lutfen kimse saldiriya gecmesin merakimdan ve gozlemimden diyorum
Biz turk milleti yapisi olrak agresif insanlariz.
Birisi bise yasadimi hemen psikologa gonderiyosunuz (oneriyosunuz) psikolog tabiki kotu bise degil gidilmesi gerekirse gidilir
ama insan kendi kendini ikna edip kendine olan guveniyle bunu yenebilir illa bi psikologun derstegi sartmi
yanlis anlasilmasin
ben cok sey yasadim 27 yasindayim cocuklugumdan gencligimden evliligimden iliskilerimden vs vs vs ama hic bizaman bi psikologa gitmedim tek yaptigim Allaha yonelmek
burada herkesin soylemesi gereken sey Allaha sigin demesini beklerdim
benim kuzenimde oyle cok iyi sevimlidir cok severim ama cok cabuk parliyo uvey babasi cok dovdu ondanmis demekki sizden duyunca aklima o geldi
hayır canım yardım etmek zorunda yok öyle bir dünya ikinizde çalışıyorsunuz sonuçtabekletmesiinden bıktım haklısın ama ama çalışıyorum muhtacım ona sırf bu yüzden bebek konusunu ertelicemmm yardım etmediği için bebektede sorun yasarız çünkü
Valla ben yapanları küçümsemem saygı duyarım ama takdir edersin yorum yaparken söyle olmalı böyle olmalı diye yorum yapilmaz/yapamam da ben yorum yaparken kendi ailemden yola çıkıp yaptım benim eşim canı isterse mutfağa girer aksi takdirde mümkün değil girmesi abilerinde Bahtı açık olsunAllah askina cocuklariniz varsa/olursa, boyle yetistirmeyin.
Benim 6 tane abim var. Hepsi de ev isi yapar. Bekarken de yaparlardi, evlendiler hala yaparlar. Hepsiyle de gurur duyuyorum bu konuda. Evde is yapmak utanilacak birsey olmadigi gibi, aksine gurur duyulacak birseydir bir erkek icin. Toplum onyargilarini bir tarafa itip, egosunu alt ettigi icin. Anlatabildim mi?
Yavaştan yavaştan ver sorumlulukları. Birden bire yükleme yapma. İlkin sadece salatayı yapsın, sonra sofra kurmayı eklersin. hafta sonları o süpürgeye versin sende yerleri sil, toz al. Bi de bunları tatlı dille yaptırmaya çalış. İltifat et mesela, sen çok güzel yapıyon slatayı, benimki seininki gibi olmuyo de. Falan filan.diyorum da sevmiyorum diyo bende ben de bayılmıyorum diyorummm bugün mesajlastık geciktiğinde sıkıntı olmucak işleri bana ver dedi verdim onlarda ağır geldi gene sofra kurma kaldırmayı salatayı karpuz kesmeyi aldı bu seferde dio bana karısma ama ister ezan okunurken kurarım ister 5 dk önce gene pazarlık yapıo
O ev isleri esinle aranizdaki saygidan onemli degil.. Bi sekilde yapılır Allah'in izniyle.. Ama o saygi yitirilirse asla geri gelmez.. Pesinden de sevgiyi yer bitirir.. Esiniz alttan aliyor diye cosmussunuz bence iyice.. Blendr firlatmalar filan ne demektir? Bunu bi erkek yapsa neler denirdi burda..
Velhasili; klişe gibi konusulsa da, en onemlisi 'saygi'.. Ve illa buyuk olaylara gerek yok; bu tarz seyler bitiriyor onu yavas yavas..
Beklentinizi dusurun madem ev isi konusunda, nedir bu israr? Desen ki adam sevgisini gostermiyor, eziyor vs, anlarim beklentili olmani.. Ama iş ya iş.. Değer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?