İtiraf ediyorumm kendime bile itiraf edemediğimi burda size itiraf ediyorum

Genel bir sorun olarak yazmışsın ama buradaki olay üzerinden yorum yazacağım.

Ben özellikle ramazanda iftar öncesi gerginlik yaratmaktan kaçınıyorum.Sormam gereken kritik soruları iftar sonrasına saklıyorum.Kritik dediğime bakma mesela "aidatı yatırdın mı" bile olabilir.Yatırdın yatırmadın neden unuttun tartışmasına girmek istemiyorum.Sana da tavsiyem yemek ve özellikle iftar öncesi tartışma ortamı hazırlama.
Güllaç yapacakmışsın,muhallebi geç gelince kızmışsın.Geç gelsin ne olacak,geç yersiniz.Hemen yemek üzerine yemeniz şart değil.Hatta güllaç yemeniz şart değil:)
Evet eşin biraz iteklenmek istiyor belli ama sen de her istediğin hemen olsun istiyorsun sanırım.
Biraz daha sakin,biraz daha sabırlı ve olumlu olmayı deneyebilirsin.

Anne babanızla yaşadıklarınızın eşinizle yaşadıklarınızla alakası yok.
Bence geçmiş yaşanmışlıklarınızın yükü hafiflememiş. Destek alabilirsiniz.
Gereksiz tartışma olmuş. Tahammülsüzlük var, aşabileceğiniz problemler bunlar.

hep yaşlılar var iş yerimde +45 23 yasındayımmm bn evet memurum
burada bazi kisiler yazmis nedir bu kadinlarin erkekten yardim etmesi diye
Kusura bakmayin ama bayan zaten calisiyo niye yardim istemesin
ha evde olur calismaz ona ragmen yardim ister orda var bi anormallik derim
erkek calisinca geliyo evde bise yapmasin ama kadin calissin gelsin bide evde calissin nerde esitlik

canim yasin genc anliyorum ama yas ortalamasi senden buyuk olsa dahi desarj olmayi dene
benim eski isyerimde oyleydi hep yasli vardi ben guvendigim insanlara konusarak desarj oluyodum

bekletmesiinden bıktım haklısın ama ama çalışıyorum muhtacım ona sırf bu yüzden bebek konusunu ertelicemmm yardım etmediği için bebektede sorun yasarız çünkü
Yeni evlisin galiba sabret biraz sinirine hakim olmaya çalış biseyleri fırlatma birbirinizi yipratirsiniz.simdi sesi çıkmayan esin sonra senin hosuna gitmeyen şeyler söyler daha kotu olur.yuvayi disi kuş yapar unutma sabir

tavsiyelerini dikkate alıcam çok teşekkür ederim haklısın olmayı versin modunda olcam bende

Ben daha değişik ve büyük bir itiraf sanmıştım ....
Bende dayakçı babanın elinde büyüdüm...
Şu en ufak bir şeye sinirlenip çok büyük tepkiler verebiliyorum daha neler neler..
Terapi şart bize

şart hemde ne şart eşimde tetiklio ama

Vışş buda sorunmu? Iyi eşin yinede yardima kalkiyor :)
Benimki hem is bilmez hem yardim etmez hem herseyde bekletir. Sicaklarda bile disari cikcak olsak giyinirim telefonu eline aldimi dahada kalkamaz. O da bu da suda derken bekletirde bekletir. En son kuserim oyle kalkar ama her defasinda bunun icin kavga edersem simdiye çoktan ayrilmistim :)) ama takmiyorum. Gidiyorum operek kaldirmara calisiyorum. Onunla ugrasiyorum. Olmuyor, bazen iyilim yaramiyor. En son kalk len diyorum oyle kalkiyor :))) demekki len dememi seviyor ne bilim. :)
Boşuna sinirlerini yipratmissin. Aglamissa esin ne guzel agalayabilen biri merhametlidir.

Ben daha değişik ve büyük bir itiraf sanmıştım ....
Bende dayakçı babanın elinde büyüdüm...
Şu en ufak bir şeye sinirlenip çok büyük tepkiler verebiliyorum daha neler neler..
Terapi şart bize
benim kuzenimde oyle cok iyi sevimlidir cok severim ama cok cabuk parliyo uvey babasi cok dovdu ondanmis demekki sizden duyunca aklima o geldi

Psikolojik sorunların için elbet destek almalısın. Temizliğe,ütüye,gerekirse yemek yapımına yardımcı olacak birini sürekli evinizde çalıştırmalısın.
Ne güzel belli ki karı koca güzel işleriniz var.
Rica ederim kazandıklarınızı ruhsal sağlığınız için harcayın.
Siz babanız yüzünden sinirli olduysanız bebeniz de sizin yüzünüzden sorunlu olmasın.

aslında merhametsiz die düşünüodum ne bileyimmm onu cokseviyorum üzmek istemiyorum ama b ağlayınca o hiç ağlamadı ben dayanamadım ağladım dün

ne kadar güzel yorumlar yaptınızzz burayı çok seviyorum tavsiyelerinizi defalarca okucam hatta avcuma yazıcam daha kalıcı oluyor

aşıcaz inşallah teşekkür ederim

sırf bu yüzden bebek işini erteliyorum çok haklısın arabadan önce terapi alsaydık keşke

Ben olsam bana da dokunurdu hem calisicam hem ev isi ortak olmayacak.hem temizlikci almayacak.siz hakli geldiniz bana.

tabii bekleyecekler yardım. Biz çok mu ilgiliyiz bayılarak mı yapıyoruz ev işi yemek. Önceden annelerin çoğu çalışmıyormuş ataerkik toplum yapısını tetiklemiş bu olay. Ama şimdi öyle değil. Bari bizler böyle düşünmeyelim de bizim evlatlarımızın eşleri yan gelip yatmasın bizimkiler de hem iş hem ev arasında hizmetçi gibi dönüp durmasın...

HAY ağzına sağlıkkk canım benimmm

İyids sadece çalışan bayanlarmi yoruluyor yardıma ihtiyacı oluyor.ev hanimlarida evlerinde akşama kadar kosrurmacayla temizlik yemek çocukla geçiyor .

İyids sadece çalışan bayanlarmi yoruluyor yardıma ihtiyacı oluyor.ev hanimlarida evlerinde akşama kadar kosrurmacayla temizlik yemek çocukla geçiyor .
Evet anlayabiliyorum ev kadinlarida evde cok yoruluyolar ama en azindan cocuk uyudugunda iki dk oturup ayagini uzatip yada gozlerini kapatip dinlenme sanslari var calisan kadinin yok
kadin rahatsizdir yada olaganustu bise olmustur kocasindan yardim istesin ama o adam butun gun calisiyo yani oda yoruluyo, o calisirken karisindan yardim istiyomu ki ev hanimi kalkip ondan istesin biraz empati yapsinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…