İtiraf etme oyunu

o zaman bende itiraf edeyim :)
geldmi gitmek bilmeyen insalardan hazetmiyorum bir süre sonra konuşcak şey kalmıyor, sıkılıyorum :)
en yakın arkadaşımda geldmi gitmek bilmiyor gece taksi çağırmak zorunda kalıyorum
bize geleceği zaman ekiyorum bazen :17:

İtiraf ediyorum o facede kabul ettiğin kişi benim aslında sandığın kişi değilim :52:

Itiraf ediyorum, sinirlerim tepemde.
kafami dagitmak icin oyun oynuyorum.. daha hos smileyler kullaniyorum. insallah ise yarar.. :8:

İtiraf ediyorum mutsuzum huzursuzum içime otumuş gitmek bilmeyen öfkem,sinirim,kinim var ve bunu kimseye yansıtmadan zorla da olsa mutluluk pozları veriyorum :52:

İtiraf ediyorum tüm aileni hatta sülaleni facede gizlice gözetledim baktım hepsine :52:

itiraf ediyorum, hayatimdaki insanlara aciyorum. benimle ugrasmak zorunda kaliyorlar. asiri dengesiz bi inasanim. bu dengesizliklerim beni bile yorarken onlar nasil yorulmuyor hayreett :15:

İtiraf ediyorum;

Babamla kavga ettigimizde odamin lambasini, sonra da gidip banyonun lambasini ve muslugu açik birakiyorum.
Amaç:
Babam daha çok elektrik ve su faturasi ödesin. :52: :52:

İtiraf ediyorum yaptığım kürler, ekmeği kesmem yemekleri azaltmam işe yaramış şimdilik tam 3 kil vermişim :52:

İtiraf ediyorum, artık kendime katlanamıyorum.

Kendinden sıkılmak... Bu en kötüsü...

İtiraf ediyorum bugün konuşurken sana yalan söyledim dostum çünkü onu unutmadım unutmuş pozları veriyorum sadece acısını içimde yaşıyorum malesef :14:

Back
X