• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtiraf...

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Bu zamana kadar kimseye anlatamadığım gerçekleri anlatmak istiyorum artık.

Ben eşimi hiç bir zaman istemedim ve istemediğimi de sürekli söylüyordum, bundan 4 sene önce eşim bana tecavüz etti onla evlenmek zorunda kalıyım diye, hala aklıma geldikçe deli oluyorum, şimdi diyeceksiniz ki neden ailene söylemedin,o kadar dar görüşlü bir ailem var ki böyle bişey dediğim an beni öldürürlerdi, 19_20 yaslarındaydım o zamanlar cahildim korkaktım kimseye anlatamıyordum çünkü kendime yediremiyordum kabullenemiyordum şuan ki aklım olsaydı eğer yeminle onu bin kere cezaevine attırrırdım,

Aileme herkese karsı gelip evlenmek zorunda kaldım o yüzden ailemin eşimi araştırmasına zaman bile kalmamıştı,Eşimin imam olan babası adi insan da her şeyi biliyordu nikahımı ne de o utanmaz adam kıydıydı,evlenip ayrılcam gözüyle bakıyordum ,evlendikten bir hafta sonra ayrılmak istedim ailem kesinlikle dedi, kesinlikle ayrılamazsın o evden cenazen çıkmalı diyince aileme de küstüm 4 sene boyunca çektirdiler bana, ta ki babamın hastalığından sonra benim değerini anladılar ve arkamda oldular.

Yeni seyler daha öğrendim eşim olacak o adi benden önceki karısıylada zorla birlikte olmuş öyle evlenmiş , sonra eşim kaç kere nişanlanıp ayrılmış, ve beraber olmadığı kız kalmamış,bunları duydukça öfkem kinim kat kat arttı, nefret ediyorum keşke diyorum zamanında gidip polise anlatsaydım her şeyi de cezasını alsaydı diyorum bunu hala kabullenemiyorum , gençliğimi çaldı her seyimi çaldı benden bugün emniyete gidip bunları da anlatcam, beni yargılayın diye acmadım bu konuyu lütfen sadece destek istiyorum, ailem sonuna kadar arkamda onlara güvenerekten bu kadar şey yapıyorum iste..ben hiç iyi değilim artık çok Yoruldum:(

Aileniz neden sizi tecavüze ugradiniz diye öldürmek istesin ki ?
Aileniz bu kadar dar görüşlü mü ?
Yani kızımız tecavüze uğramış bunu öldürelim mantığında olduklarını pek düşünmüyorum.
Bilmiyorum ama çok çok yanlış dusunmussunuz.
O köpeğe gelince şikayet etmeyi dusunseniz diyeceğim ama evlilik yapmışsınız bu adamla ispatı kolay olmaz sanırım ama yine de deneyin, vazgeçmeyin.
Allah belasını versin bu tiplerin.

Son düzenleme:
Bosaniyormusunuz?
Çocuk varmı? Gerçekten çok kötü bi durum. Size karşı nasıl davraniyordu?
Allahım böyle insanları kahretsin Ne diyim.

Bu zamana kadar kimseye anlatamadığım gerçekleri anlatmak istiyorum artık.

Ben eşimi hiç bir zaman istemedim ve istemediğimi de sürekli söylüyordum, bundan 4 sene önce eşim bana tecavüz etti onla evlenmek zorunda kalıyım diye, hala aklıma geldikçe deli oluyorum, şimdi diyeceksiniz ki neden ailene söylemedin,o kadar dar görüşlü bir ailem var ki böyle bişey dediğim an beni öldürürlerdi, 19_20 yaslarındaydım o zamanlar cahildim korkaktım kimseye anlatamıyordum çünkü kendime yediremiyordum kabullenemiyordum şuan ki aklım olsaydı eğer yeminle onu bin kere cezaevine attırrırdım,

Aileme herkese karsı gelip evlenmek zorunda kaldım o yüzden ailemin eşimi araştırmasına zaman bile kalmamıştı,Eşimin imam olan babası adi insan da her şeyi biliyordu nikahımı ne de o utanmaz adam kıydıydı,evlenip ayrılcam gözüyle bakıyordum ,evlendikten bir hafta sonra ayrılmak istedim ailem kesinlikle dedi, kesinlikle ayrılamazsın o evden cenazen çıkmalı diyince aileme de küstüm 4 sene boyunca çektirdiler bana, ta ki babamın hastalığından sonra benim değerini anladılar ve arkamda oldular.

Yeni seyler daha öğrendim eşim olacak o adi benden önceki karısıylada zorla birlikte olmuş öyle evlenmiş , sonra eşim kaç kere nişanlanıp ayrılmış, ve beraber olmadığı kız kalmamış,bunları duydukça öfkem kinim kat kat arttı, nefret ediyorum keşke diyorum zamanında gidip polise anlatsaydım her şeyi de cezasını alsaydı diyorum bunu hala kabullenemiyorum , gençliğimi çaldı her seyimi çaldı benden bugün emniyete gidip bunları da anlatcam, beni yargılayın diye acmadım bu konuyu lütfen sadece destek istiyorum, ailem sonuna kadar arkamda onlara güvenerekten bu kadar şey yapıyorum iste..ben hiç iyi değilim artık çok Yoruldum:KK43:
Adamın her yeri pislik inşallah mapusa düşer
Ama maalesef hukuk kanita bakar ama geçen sizi dövdüğü için darp raporu aldıysaniz mahkeme açabilirsiniz

Ayrilmak istiyorsaniz elinizden gelen herseyi yapin.Bu adamdan bir an once kurtulun.Aileniz arkanizda olduktan sonra hic kimseden korkmayin.Allah yardimciniz olsun.

Bu kadar öfkeli olman a bir kez DAha hak verdim , avukat bul ona da anlar bunları , inş darp raporun da vardır , kıyamam sana ya çok zorlanıyorsun şu dönemlerde , hıncını alacağın her yolu dene

Geçmişe dönüp keşke demenin anlamı yok. Önünüze bakın. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Gençliğim gitti falan demeyin. Anladığım kadarıyla 24 yaşındasınız. Daha çok gençsiniz herşeyin başındasınız.

ailen arkadanda olsa da olmasa da ayrılmalısın, böyle ömür mü geçer, insan nasıl mutlu olur

Empati kurmak bile cok aci. Ne kadar imkansiz bir durum gibi geliyor tecavuze ugramis kizini yargilayacak olan bir aile. Ama dogrudur, inanirim. Allah yardimciniz olsun. Bu iskenceden en yakin zamsnda kurtulursunuz insallah.

ah neler çektin sen böyle. o adamdan şaşırmadım zaten kendisi de ailesi de rezil insanlar. kimse seni yargılamaz. yargılayamaz. şerefsiz ya Allah onu bildiği gibi yapsın. böyle insanlar topluma zarar. canım kanıtlayabilir misin onu bilmiyorum. iftira diyebilirler

Pislik herif
Ne demek ya.
İşte bu zihniyet.kızlık zarım gitti evlenmek zorundayım YAZIK..

Aradan dört sene geçmiş ve evlenmişsin.
Emniyette bir şey çıkacağını düşünmüyorum.
Dava dosyada işe yarayabilir ancak.

Üzgünüm , çok üzücü bir durum :(

Back
X