• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtiraf...

çocuğunuz var mı?
Allah yardımcınız olsun kolay değil gerçekten

madem karar verdiniz ailenizde arkanızda kurtulun biran önce

şimdiye kadar iyi dayanmışsın ama polisten bir şey çıkmayabilir.olay zaman aşımına uğramış olabilir.umarım bundan sonra her şey istediğin gibi olur.

Keşke en başta şikayetçi olsaydınız sizden öncede vukuatları varmış. İnşallah gerekli cezayı alır. Bu karektersiz insanın başkasının canını yakmayacağı ne malum. Allah yardımcınız olsun.

BDV giripte senin konu açtığını her gördüğümde içimde birşey cız ediyor. Allah yardımcın olsun.
Acılar ve mutluluklar kalıcı değildir. Kalk ayağa ve yürümeye devam et:KK200:

KOCAMIN İLGİSİZLİĞİ

Konumu açmakla açmamak arası nda çok kararsız kaldım ama açmak istedim yine de..benim sorunum bu eşimin ilgisizliği konuya nerden başlasam bilmiyorum , Biz eşimle çok zor şartlar altında çok büyük fedakarlıklar yaparak evlendik ama gerçekten çok büyük fedakarlıklar yaptık ve birbirimizi çok sevdik bir çok engeller aştık uzun konu buralara girmek istemiyorum şuan diyorum ki eşim hiç bir engele degmezmiş:KK43:

bu konu sahibi bana biraz garip geldi öyle çelişkili konular açmışki
bu konusuda 30 mayısta açmış uzun uzun yazmış ,

Sizi takip ederdim cokta konunuza denk gelip yazmisligim var ancak suradaki uye profilinizin gidishattini biraz inceleyip son donemdeki konulariniza falanda bakinca benim icin gercekligini yitirmis bir uyesiniz sanki artik suyunu cikarttiniz gibi eger hasta bir babaniz varsa rabbim kalici sifalar versin insallah bedenine agri eziyet vermesin deyip gitmek icin geldim sizin icin soyleyecek birseyim yokkk

KOCAMIN İLGİSİZLİĞİ

Konumu açmakla açmamak arası nda çok kararsız kaldım ama açmak istedim yine de..benim sorunum bu eşimin ilgisizliği konuya nerden başlasam bilmiyorum , Biz eşimle çok zor şartlar altında çok büyük fedakarlıklar yaparak evlendik ama gerçekten çok büyük fedakarlıklar yaptık ve birbirimizi çok sevdik bir çok engeller aştık uzun konu buralara girmek istemiyorum şuan diyorum ki eşim hiç bir engele degmezmiş:KK43:

Hadi buyur burdan yak:işsiz:

KOCAMIN İLGİSİZLİĞİ

Cunku suyunu cikartti artik tutturamiyor o kadar cok konu actiki kendide hatirlamiyor hepinizle eglendim oh issizdim is bulana kadar bos vaktimi eglenerek gecirdim simdi is buldum naniiiik deyip gitmese bari :))) nickini hatirlamiyorum ama vardi boe biri

Her yolu dene. İyi, dişli bir avukat bul. Evlendiğin için süreç daha zor olacaktır ama sonuçta o mahlukat hesap verecek mi verecek.
Eski karısını bul. İstiyorsa davaları birleştirin. Hatta tecavüz ettiği başka kadınlar varsa onlara da ulaşmaya çalış..
İnşallah iyi bir hakime denk gelirsiniz de en ağır cezayı alır pislik.

KOCAMIN İLGİSİZLİĞİ

Biraz önce direk konuya yorum yaptım.
Hadi bakalım buna cevap ver Toprak111 Toprak111

Ne zaman kk da bir konu populer olsa bu uye o konuyu kendi yasamis gibi acip, bunu yuzune vuranlara hakaret edip konusunu kapattirir, sonra kaldigi yerden devam eder :olamaz:

Kimsenin sizi yargılamaya hakkı yok. Denemekden zarar çıkmaz, belki eskiler araştırılır, aynı şikayetleri olanlar da sizinle birlik olursa elbet bir sonuç çıkacaktır.

Rabbim yardımcınız olsun. İnşallah o pislik de, tüm sizin maduriyetinizi bilip sessiz kalanlarda Allah'dan belalarını görürler tez zamanda.

Davanızdan vazgeçmeyin.

Eski konulara baktım tek tek.Kesinlikle tecavüzcüsüyle zorla evlenmiş bir kadın psikolojisi değil bu.Kocam beni çok seviyor,üstüme titriyor,büyük aşkla evlendik,ne fedakarlıklar yaptık vs..Kocası melek bir kanadı yok.Şimdi de şeytan bir çatalı yok.Bir de çocuk için tedavi deyip tüyü dikmiş.
Ayıp.Bunlar yüzünden gerçekten böyle şeyler yaşayanlar bile fake olmakla suçlanıyor burda.Vallaha ayıp ya.

Biraz önce direk konuya yorum yaptım.
Hadi bakalım buna cevap ver Toprak111 Toprak111

Eski konulara baktım tek tek.Kesinlikle tecavüzcüsüyle zorla evlenmiş bir kadın psikolojisi değil bu.Kocam beni çok seviyor,üstüme titriyor,büyük aşkla evlendik,ne fedakarlıklar yaptık vs..Kocası melek bir kanadı yok.Şimdi de şeytan bir çatalı yok.Bir de çocuk için tedavi deyip tüyü dikmiş.
Ayıp.Bunlar yüzünden gerçekten böyle şeyler yaşayanlar bile fake olmakla suçlanıyor burda.Vallaha ayıp ya.

Aaa nasıl yani? Adama iftira mı?

Belki başta sevdiği bir adam da olsa, bu evliliğe mecbur bırakmak için kadının rızası olmadan basit bir yakınlaşmayı ileriye götürmüş olabilir. O da kendini adama mecbur hissedip ailesini karşısına alarak evlilik yapmıştır falan?

Back
X