IVF herbal support

canım bende de rahim duvarında incelme sorunu vardı..ocak şubat mart aylarında bol nar olduğu için ben günde iki bardak sıkıp içtim normale dönmüştü..nisanda ve mayısta bulamadım tekrar incelmeye başlamıştı..ben bu tedavimde..adet olmadan 5 gün çnce günde iki tane estrofem içtim..adetten iki üç gün sonrada normal ev yapımı nar ekşisini organik nar suyuna kattım bol bol içtim ve çok şükür endo da sorun olmadı kalınlık iyidi..hatta doktor bana estrofem bile vermedi..transferden sonra bant verdi onu kullanıyorum..denemeni tavsiye ederim..ama nar ekşisi tanıdığın bildiğin halis muhlis ev yapmı olması lazım ..) canım işallah güzel dileklerin için amin canım işallah..allhım senin de hayırlı haberler vermeni nasip etsin işallah..

çok sağol gayem.. işallah canım işallah..allahım dileyen isteyen herkese versin..seninde tedavin hayırlı olsun..sonu bebişli olsun işallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

teşekkür ederim güzel temennilerin için arkadaşım .. Hayırlısıyla öncelikle senin meleğinin müjdesini alalım; sonrasında arkanızdan peş peşe bizler de gelelim ...

nar ekşisi dediğin çokiyi oldu. ben de o şekilde bulabilirim. burada antakya yöresinin nar ekşisini satan bir yer var. aklıma direk orası geldi. bu meyve sularına da pek güvenemiyordum.
demek içmediğin zaman tekrar incelme gördün. yani bir kere bozuldu mu ayarlar düzelmesi pek kolay olmuyor galiba. arkadaslarım iki de bir ped değiştirmeye gittiler mi özeniyorum yahuuu benim de canım var ben de insanım hehehe.

nar ekşisi ve nar suyu rahim kalınlığına mı iyi geliyor? birlikte mi içiliyor ? adet söktürücü etki mi yaratıyor? çok soru sordum kusura bakmayın..

ben de öyle anladım gayem07... bu aydan itibaren deneyeceğim... inşallah bana da faydası dokunur... ummuseleme de onaylar umarım.

benim arkadaş IVF herbal supportu ısmarlamış...önümüzdeki aydan itibaren ona da başlarım inşallah!!!

şifa olsun bliss73 :) ben de 15 güne kadar kontrolüm olacak tekrardan ... doktoruma danışıp onay verirse sipariş vereceğim.. hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun... emeklerimizin karşılığında sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz inşallah..

canım aynen sorun varsa devam ediyor malesef..:) ama ben faydasını gördüm..bende adanadayım..komşum bahsetti nar ekşisi yapıyorum istermisin diye bende anlattım durumu..bak sen şöyle yap dedi nar ekşisini sulandır birazda şeker kat iç..bende hem öyle hemde organik nar suyuna katarak bol bol içtim tavsiye ederim..nar olmadığı zaman nar ekşisi..:)) işallah faydasını görürsün..

nar ekşisi ve nar suyu rahim kalınlığına mı iyi geliyor? birlikte mi içiliyor ? adet söktürücü etki mi yaratıyor? çok soru sordum kusura bakmayın..

canım rahim duvarını kalınlaştırıyor..yani incelme sorunu yaşayalara iyi geliyor..adet söktütürmü bilmiyorum canım evet birlikte ama suladırıpta içilebiliyor..

amiiin inşallah... pozitif düşüncelerimle ile nar suyunu karıştırayım diyorum. bu rüyalar beni rahat bırıakırsa elbette...

amiiin inşallah... pozitif düşüncelerimle ile nar suyunu karıştırayım diyorum. bu rüyalar beni rahat bırıakırsa elbette...

çok doğru söylemişsin .. ne kadar olumlu düşünerek olumlu sinyaller yollarsak evrene beklentilerimiz de o kadar olumlu olur... positive düşündüğünde rüyalarının seyri de değişecek...

benim gibi sende rüyaların etkisinde çok kalıyosun saırım..:)) bende öyleyim..eşime bile her gün sorarım ne gördün diye..:)) şu sıralar benimde öye tam anlam veremediğim rüyalar..iç bakalım caanım yarasın..:))

çok doğru söylemişsin .. ne kadar olumlu düşünerek olumlu sinyaller yollarsak evrene beklentilerimiz de o kadar olumlu olur... positive düşündüğünde rüyalarının seyri de değişecek...

sürekli karmaşa içinde olunca rüyalarda öye oluyor mecbuuurr..:))

ben de pozitife geçiş yapıyorum binbir zahmetle sonra zırt negatife doğru hızlı bir zikzag. normalmiş.

gayemin dediği gibi pozitife devam edince herşeyin seyri değişecek.

o yüzden arada geçiş yapabiliriz. kendimizle mücadele etmek duygularımızı bastırmak yerine "tüm duygularımı sevgiyle kabul ediyorum. olumlu olmayı korkularımdan vazgeçmeyi seçiyorum" demek lazımmış.

yumurta kalitesini şu artırır diye birşey kesinlikle yokmuş ancak deneniyor birçok şey ama kesinlik yok birçok doktora sordum şudur denilmiyor bazılarına iyi geldi bazılarına etki etmedi yani belki o ayın yanıtı oluyor yada iyi geliyor bilinmiyor
benim ilk tüp bebekte embriyo gelişiminde sorun oldu, ikincide 3-4 ay bazı destekler aldım ve az ilaçla 5 yumurta toplandı ve 3. gün 2 tane 8 hücreli embriyom oldu ama sonuç kimyasal gebelik.. şimdi 3. için hazırlanıyorum ne kullanmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum
akapunturun olumlu etkileri oluyormuş ama bunada zaman ayırmak gerekir yaşadığım yerde yok malesef

Yok cnm inanma buna örnek benim. Hem yumoşlarım kaliteli değildi hemde sayı azdı 4-5 ay kullandıklarımla hem kaliteli oldu hemde sayı arttı. Dr. Lar bunu kabul etmezler çünkü kalitesiz yumoşları yüZünden tüp yaptıran hanımlar da çok o zaman herkes bizim gibi yaparsa normal yoldan gebe kalırlar bunu da dr lar istemezler.

Canim nasilsin? Gorusemedik gecen birkac isim duydum hosuma gitti Sana alternatif oldum diye yazacaktim unuttum aklima gelirse isimler yazarim gene..masallah Sana fazla kalmamis hayirlisiyla gelir insallah kuzunm..sorma ilaclardan bunaldim artik

Ynz06 cnm SEN quenzimi hangi marka kullandin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…