canım ben de huzursuzdum. şindi biraz daha iyiyim. umarım sen de iyisindir. bekleyiş verdiği sıkıntıdandır gördüklerin. umarım hepsinin tersi çıkar.
amiiinnn. inaşllah çok sağolasın. rabbim seninde yüzüne gülsün tez zamanda. maddi manevi toparlanmamız lazım. umarım eşinle de aranız düzelir. evinizin rızkı bereketi artar.
güzel haberlerini almayı allah nasip etsinnn... 40 yaş topiğinde okudum.adet belirtileri var diyordun. umarım stresdendir. kendimizi dinleye dinleye bir hal olduk. ben de dün adet oldum. az az geliyor ama olsun. benim rahim de yapışıklıklar var. rahim hem ince hem de düzensiz demişlerdi. neyse senden iyi haberler alalım inşallah.
amiiinnn. inaşllah çok sağolasın. rabbim seninde yüzüne gülsün tez zamanda. maddi manevi toparlanmamız lazım. umarım eşinle de aranız düzelir. evinizin rızkı bereketi artar.
Amin canım çok sağolsın inşallah her şey düzelir yoluna girer...
çok sağol gayem..işallah canım işallah..allahım dileyen isteyen herkese versin..seninde tedavin hayırlı olsun..sonu bebişli olsun işallah..hayırlı haberlerini bekliyoruz..
canım bende de rahim duvarında incelme sorunu vardı..ocak şubat mart aylarında bol nar olduğu için ben günde iki bardak sıkıp içtim normale dönmüştü..nisanda ve mayısta bulamadım tekrar incelmeye başlamıştı..ben bu tedavimde..adet olmadan 5 gün çnce günde iki tane estrofem içtim..adetten iki üç gün sonrada normal ev yapımı nar ekşisini organik nar suyuna kattım bol bol içtim ve çok şükür endo da sorun olmadı kalınlık iyidi..hatta doktor bana estrofem bile vermedi..transferden sonra bant verdi onu kullanıyorum..denemeni tavsiye ederim..ama nar ekşisi tanıdığın bildiğin halis muhlis ev yapmı olması lazım ..) canım işallah güzel dileklerin için amin canım işallah..allhım senin de hayırlı haberler vermeni nasip etsin işallah..
nar ekşisi dediğin çokiyi oldu. ben de o şekilde bulabilirim. burada antakya yöresinin nar ekşisini satan bir yer var. aklıma direk orası geldi. bu meyve sularına da pek güvenemiyordum.
demek içmediğin zaman tekrar incelme gördün. yani bir kere bozuldu mu ayarlar düzelmesi pek kolay olmuyor galiba. arkadaslarım iki de bir ped değiştirmeye gittiler mi özeniyorum yahuuubenim de canım var ben de insanım hehehe.
ben de öyle anladım gayem07... bu aydan itibaren deneyeceğim... inşallah bana da faydası dokunur... ummuseleme de onaylar umarım.
benim arkadaş IVF herbal supportu ısmarlamış...önümüzdeki aydan itibaren ona da başlarım inşallah!!!
nar ekşisi dediğin çokiyi oldu. ben de o şekilde bulabilirim. burada antakya yöresinin nar ekşisini satan bir yer var. aklıma direk orası geldi. bu meyve sularına da pek güvenemiyordum.
demek içmediğin zaman tekrar incelme gördün. yani bir kere bozuldu mu ayarlar düzelmesi pek kolay olmuyor galiba. arkadaslarım iki de bir ped değiştirmeye gittiler mi özeniyorum yahuuubenim de canım var ben de insanım hehehe.
nar ekşisi ve nar suyu rahim kalınlığına mı iyi geliyor? birlikte mi içiliyor ? adet söktürücü etki mi yaratıyor? çok soru sordum kusura bakmayın..
amiiin inşallah... pozitif düşüncelerimle ile nar suyunu karıştırayım diyorum. bu rüyalar beni rahat bırıakırsa elbette...
amiiin inşallah... pozitif düşüncelerimle ile nar suyunu karıştırayım diyorum. bu rüyalar beni rahat bırıakırsa elbette...
çok doğru söylemişsin .. ne kadar olumlu düşünerek olumlu sinyaller yollarsak evrene beklentilerimiz de o kadar olumlu olur... positive düşündüğünde rüyalarının seyri de değişecek...
sürekli karmaşa içinde olunca rüyalarda öye oluyor mecbuuurr..:))
yumurta kalitesini şu artırır diye birşey kesinlikle yokmuş ancak deneniyor birçok şey ama kesinlik yok birçok doktora sordum şudur denilmiyor bazılarına iyi geldi bazılarına etki etmedi yani belki o ayın yanıtı oluyor yada iyi geliyor bilinmiyor
benim ilk tüp bebekte embriyo gelişiminde sorun oldu, ikincide 3-4 ay bazı destekler aldım ve az ilaçla 5 yumurta toplandı ve 3. gün 2 tane 8 hücreli embriyom oldu ama besonuç kimyasal gebelik.. şimdi 3. için hazırlanıyorum ne kullanmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum
akapunturun olumlu etkileri oluyormuş ama bunada zaman ayırmak gerekir yaşadığım yerde yok malesef
yumurta kalitesini şu artırır diye birşey kesinlikle yokmuş ancak deneniyor birçok şey ama kesinlik yok birçok doktora sordum şudur denilmiyor bazılarına iyi geldi bazılarına etki etmedi yani belki o ayın yanıtı oluyor yada iyi geliyor bilinmiyor
benim ilk tüp bebekte embriyo gelişiminde sorun oldu, ikincide 3-4 ay bazı destekler aldım ve az ilaçla 5 yumurta toplandı ve 3. gün 2 tane 8 hücreli embriyom oldu ama sonuç kimyasal gebelik.. şimdi 3. için hazırlanıyorum ne kullanmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum
akapunturun olumlu etkileri oluyormuş ama bunada zaman ayırmak gerekir yaşadığım yerde yok malesef[/QUOTE
Yok cnm inanma buna örnek benim. Hem yumoşlarım kaliteli değildi hemde sayı azdı 4-5 ay kullandıklarımla hem kaliteli oldu hemde sayı arttı. Dr. Lar bunu kabul etmezler çünkü kalitesiz yumoşları yüZünden tüp yaptıran hanımlar da çok o zaman herkes bizim gibi yaparsa normal yoldan gebe kalırlar bunu da dr lar istemezler.
merhaba ozlemo248 hoşgeldin aramıza.
ben de ynz06'ya katılıyorum. benim de ilk tedavimde transfer olmamıştı. yumurtalar buyuk birkısmı boştu digerleri de yola devam etmedi. hemen arkasından 2. deneme oldu onda 2 tane transfer oldu ama sonuc negatif. 3. denemede çok düzenli olmamakla beraber takviyeler kullandım (omega3,coenzim-10 ve folik asit). doktor sen bilirsin dediği için çekine çekine kullandım. binbir düşünceler araya girdi. ama şunu söyleyeyim yumurtlar boş çıkmadı. ama bir tanesi devam etti. sonuç negatif.
bu tecrubeler sonrasında en az 3 ay düzenli kullanmak gerektiğini düşünüyorum. larginine max gibi bir multi vitamin olablir mesela. arı sütü ve omega3 de çok iyi geldiği söyleniyor. bu ivf herbal support için iyi şeyler söyleniyor o yüzden almaya karar verdim ben de. yine de içime kurt düşmedi değil. yabancı forumalrda cok aradım. burada kullanan bir kaç arkadas sağolsun yardımcı oldular. tecrübelerini paylaştılar. bir tanesi hamile diğer kullanan arkadas da umarım hamile kalır sağlıkla. umarım ben de faydasını görürüm ve buradan yazmak nasip olur.
akupunktura gittim ben. ama para yetiştiremedim tüp bebeğin sonuna kadar gidemedim. sectiğin kişi iyi bir akupunkturcu olmalı. özellikle bu konuda. o yüzden sor soruştur. benim gittiğim izmir de isim yapmış biri idi. devam etseydim daha doğru şeyler söyleyebilirdim ama devam edemedim. şimdi ne desem yanlış olur.
bence önemli olan şey süreklilik. düzenli olmak.
bilmem siz ne dersiniz?
Yok cnm inanma buna örnek benim. Hem yumoşlarım kaliteli değildi hemde sayı azdı 4-5 ay kullandıklarımla hem kaliteli oldu hemde sayı arttı. Dr. Lar bunu kabul etmezler çünkü kalitesiz yumoşları yüZünden tüp yaptıran hanımlar da çok o zaman herkes bizim gibi yaparsa normal yoldan gebe kalırlar bunu da dr lar istemezler.
benim ilk tüp bebekte embriyo gelişiminde sorun oldu, ikincide 3-4 ay bazı destekler aldım ve az ilaçla 5 yumurta toplandı ve 3. gün 2 tane 8 hücreli embriyom oldu ama sonuç kimyasal gebelik.. şimdi 3. için hazırlanıyorum ne kullanmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum
akapunturun olumlu etkileri oluyormuş ama bunada zaman ayırmak gerekir yaşadığım yerde yok malesef[/QUOTE
merhaba ozlemo248 hoşgeldin aramıza.
ben de ynz06'ya katılıyorum. benim de ilk tedavimde transfer olmamıştı. yumurtalar buyuk birkısmı boştu digerleri de yola devam etmedi. hemen arkasından 2. deneme oldu onda 2 tane transfer oldu ama sonuc negatif. 3. denemede çok düzenli olmamakla beraber takviyeler kullandım (omega3,coenzim-10 ve folik asit). doktor sen bilirsin dediği için çekine çekine kullandım. binbir düşünceler araya girdi. ama şunu söyleyeyim yumurtlar boş çıkmadı. ama bir tanesi devam etti. sonuç negatif.
bu tecrubeler sonrasında en az 3 ay düzenli kullanmak gerektiğini düşünüyorum. larginine max gibi bir multi vitamin olablir mesela. arı sütü ve omega3 de çok iyi geldiği söyleniyor. bu ivf herbal support için iyi şeyler söyleniyor o yüzden almaya karar verdim ben de. yine de içime kurt düşmedi değil. yabancı forumalrda cok aradım. burada kullanan bir kaç arkadas sağolsun yardımcı oldular. tecrübelerini paylaştılar. bir tanesi hamile diğer kullanan arkadas da umarım hamile kalır sağlıkla. umarım ben de faydasını görürüm ve buradan yazmak nasip olur.
akupunktura gittim ben. ama para yetiştiremedim tüp bebeğin sonuna kadar gidemedim. sectiğin kişi iyi bir akupunkturcu olmalı. özellikle bu konuda. o yüzden sor soruştur. benim gittiğim izmir de isim yapmış biri idi. devam etseydim daha doğru şeyler söyleyebilirdim ama devam edemedim. şimdi ne desem yanlış olur.
bence önemli olan şey süreklilik. düzenli olmak.
bilmem siz ne dersiniz?
Cnm vitaminlere bends inanalardanim AMA cok doktora sordum net bir ilac yok dendi.. Bende sastim artik, vucutta birseyler eksik AMA NE hangisi iyi gelicek bilemiyoruz belkide Bu bizim yaratilsimizdan kaynakli genetik ozelligimiz bilemeyiz insallah oyle degildir..omega 3 uzun zamandir kullaniyorum vucudun uretemedigi birsey faydasi var mutlaka birseylere,dong quai iciyorum adetin 1. Gunu baslayip 13. Gun birakiyorum, reissi mantar diye birsey var bunun kapsulu cayi jahvesini kullaniyorum,hayit suyu iciyorum AMA suara azalttim balparmagin Ari sutu falan karisikbali var onu yiyorum 1 tatli kasigi, ogutilmus uzum cekirdegini birakmistim tekrar basliycam daha neyapmaliyim bilmiyorum cok bunaldim artik rabbim umarim aratmaz daha fazla...akapuntura surekli gidemem acikcasi yasadigim yerde yok..insallah yaptiklarim sifa olur bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?