IVF herbal support

çok sağol canım.. evet o dediklerini yapıcam işallah vitaminler zaten hep var kullanıyorum..allahım hepimizin yardımcısı olsun..

merhaba yüreği güzel arkadaşlarım... ben henüz tüp bebek tedavisinde değilim sadece tedaviye hazırlık dönemindeyim .. geçen ay bir kistim oluşmuş onun tedavisini görüyorum şu anda.. nasipse eylül ya da ekim ayında tedavi sürecine girebileceğimi söyledi doktorum.. şu an istesem bile tedavi başlamayacağını rahimi ve yumoşları hazırlayıp başlamamın doğru olduğunu söyledi.. nasılsa bunca zaman bekledim biraz daha beklerim :) bu arada bir daha ki kontrole gittiğimde doktoruma IVF Herbal Support ı soracağım. ona göre sipariş vereceğim...
Wannacım dualarım seninle canım ... inşallah hayırlısıyla sorunsuz hamilelik dönemi geçirirsin tatlım... benim için bu forumda değer verdiğim 2 3 dostlarımdan birisin... öpüyorum sizi...Allah' emanet kalın..

canım bu iki ayda vucuduna bakım yapmış olursun..bende ekim kasımmı bulucam hayırlısı allahtan..bende ibrahim saraçoğluna bi ulaşmak istiyorum amh artırıcı kürü kullanıyım diyorum..allah emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde versin işllah...

Amin canım ....hemen hemen aynı döneme gelecek tedavi süreçlerimiz canım :) Hepimizin hakkında hayırlısı olsun ... Amh artırıcı kürü ilk kez duyuyorum.. detyalı bilgiyi edindiğinde paylaşabilir misin bizimle?

tabiki canım paylaşırım..paylaşımlar çok önemli..kullanıp fayda görenler olmuş..işallah ibrahim hocaya ulaşabilirim kendisiyle konuşmak daha iyi olacaktır..

tabiki canım paylaşırım..paylaşımlar çok önemli..kullanıp fayda görenler olmuş..işallah ibrahim hocaya ulaşabilirim kendisiyle konuşmak daha iyi olacaktır..

teşekkürler canım :)) buradaki paylaşımlardan öğrendiğim o kadar çok şey oldu ki.. eve bir oltrasyon aleti aldı mı kendi kendime tüp tedavisi bile uygulayabileceğim nerdeyse

Yok cnm sanmıyorum sayı sonradan artmıştır yoksa şukadar toplandı şu kadar döllendi demexlerdi be kadar toplandıysa onu söylerlerdi sanki senin 6 tane toplanmıştı değil mi

Cnm benim bu tedavide 10 yumurta gelişmişti 5 toplandı demek boşmuş,ilk tedavimde 17 toplanmıştı, gecen gittim baktırdım 5-6 sağda 5-6 solda dedi yani sayıda hiç sıkıntı olmadı benim...gurgandaki tedavide dozum 150 dozdu...sayı değilde kaliteli olsun önemli olan nasip artık inşallah rabbim nasip eder

Arkadaşlar bu ıvf support gerçekten fayda gören olmuş mu?? Spariş verdikten ne kadar sure sonra elinize ulaştı???

O zaman istenilen büyüklükte olmadığı için diğer beş tanesi toplanmamış olabilir yada dediğin gibi boş olmuş olabilir ama 5 tane toplandı denildiyse büyümemiştir toplandaydı boş çıktı denirdi

Arkadaşlar bu ıvf support gerçekten fayda gören olmuş mu?? Spariş verdikten ne kadar sure sonra elinize ulaştı???

ozlemcim wanna'nın soylediği üzere 3 kişi var, ivf kullandıktan sonra hamile kalan yani. ancak kullanıp da mutlu sonuca ulaşamayan da var.

nimse arkadaşımız ismarlamış ama gümrükten almak için doktordan yazı almış. ben bir arkadaşım aracılığı ile aldım. arkadaşıma 1 haftada ulaştı. hemen gönderiyorlar. şimdi bana gelmesini bekliyorum. ben buradan gelişmeleri yazıcam elbette.

ben bu siteye soru sormştum. durumumu anlatıp hangisini kullanmalıyım diye. reduce fsh and improve egg quality olanını tavsiy ettiler... benim de kalite problemi var. fsh'ın durumu hakkında bilgim yok. Rabbim şifa versin... ben tüp bebek tedavisi ile başlanan embryo implantationı da istedim. eşimi ikna etmem biraz zaman aldı. pahallı oluyor. hak veriyorum.

wanna nın dediği gibi kullandıktan bir iki ay sonra tedavi olmak istiyorum (inşallah!!!)... bu arada sorularıma yanıt verdiğin için çok teşekkür ederim.

benim 4. tedavi olacak. maddi açıdan zor oluyor haliyle. o yüzden hemen kullanmaya başlamayabilirim. karar veremedim bir türlü.
:26::26::26:

inşallah bu sefer her şey daha güzel olacak arkadaşım... yediğin içtiklerin şifa olsun sana geri dönüşleri göbişinde bebişlerin olsun ....

merhaba arkadaşlar bende saraçoğluyla görüştüm..kürlerini deneyicem işallah..işallah hepimizi için hayırlı olsun gayem sen bi ay sonra tedaviye başlıycaksın işallah çok başarılı geçsin canım..nimse sen neler yapıyorsun istersen bi ara derim saraçoğlunu..herşeyi yapıyoruz canım..bils73 seninde işallah aldığın kür iyi gelir..bizi haberdar et canım..

selam kızlar,

40 yaş topiğinde hamile haberlerini okudum. ohh be içim açıldı... valla içim kıpır kıpır oldu. yüzüm güldü. mutlu hissetim kendimi... gelsin bu vitaminler de içeyim yaw... ummuseleme nasıl saraçoğlu ile konuşmak. ben çok heyecanlanırdım herhalde. neler söyledi neler tavsiye etti. içine sindi mi...

gayem 1 ay sonra tedavi mi planlıyorsun. ayy inşallah işlerin su gibi akar gider.

dün hamile birini gördüm göbüşünü seve seve gidiyordu. Allah bize de nasip etsin göbüşü seve seve büyütelim. kucağımıza almak büyütmek nasip olsun. inşallaaaah...

merhaba güzel bayanlar :)
benim tedaviye başlamam Ekim ayını bulabilir de geçebilir de...doktorum ne zaman ok verirse o zaman başlayacağım.. hem işimiz gereği yazın tedaviye başlayamam çünkü eşim çok yoğun ... eşim olmadan da olmuyor bu iş :)) turizm sektöründe olduğumuzdan ancak kışa planlarımızı gerçekleştirebiliyoruz maalesef... Doktora gitmeden evvel karar vermiştik eğer zaman kaybeden bir an önce tedaviye geçilmesine gerek duysaydı el mecbur başlayacaktık... Doktor en 4 ay hazırlık dönemimiz olsun dedi.. tüm sorunları çözelim o şekilde tedaviye başlansın dedi. 3, tedavim olacağından sorunların üzerine gidelim dedi.bu aralar reglimle beraber tekrara kontrolüm olacak.. bakalım kullandığım ilaç etkisini göstermiş mi ...

ummuseleme , inşallah bu ara süreçte meleğin tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden çıkıp gelsin... kürler şifa olsun canım... gelişmelerden bizi de haberdar et...
Blisscim yakın zamanda inşallah bizlerde tadacağız o muhteşem duyguyu... ben inanıyorum... inanmak istiyorum

gayem ben de yaz yerine kışın tedaviyi tercih ederim. yazın sıcakta iğneler vs zor oluyor gerçekten. hem işiniz yogunsa gidip gelmeler stress yaratıyor. senin doktorunu sevdim. onden hazırlık yapıyor. problemleri çözelim diyor. ben son gittiğimde hop tedaviye başladık. karga tulumba. emek veriyor oluşunu sevdim. umarım iyi bir doktordur. ekim kasım süper bence.

Son düzenleme:
meraba arkadaşlar..bils gelen vitaminlerini iç bakalım şifa olsun.ne kadar uyguluyacaksın..evet canım bizim topikte hormonsuz bebeğimiz yolda geliyor..:)) hamileler artıyor..işallah isteyipte kalamayan kalmasın..gayem sende işallah bu dönemde vucuduna bakım yaparsın ..bende en az 4 ay tüp deneyemem bu dönemde kürleri kullanıcam işallah..daha sparişi vermedim..yarın vericem işallah..zaten şu an adet dönemi..adet bitince başarım işallah..hepimize şifa olsun..en önemliside bebişere kavuşmada vesile olsun..

günaydın bayanlar... inşallah Allah gönlümüze göre nasip eder bebeklerimizi.. inşallah Allah In mucizelerinden birini bizler de yaşarız.. o kadar çok duyuyoruz ki... doktorların tedaviyle bile şanslarının binde bir olduğunu söyleyenlerin bir kaç ay sonra kendiliğinden hamile kalmalarını duyuyorum ... içimi öyle bir umut kaplıyor ki... kendi kalmışım gibi seviniyorum.. vallahi hormonlusunu da razıyım.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…