IVF herbal support

Ynz06 cnm SEN quenzimi hangi marka kullandin???

Mrb cnm teşeklür ederim iyiyim sen de iyisin inş. Ben q10 u solgardan kullandım günde 1 adet 200 mg olanı. İlaç kullanmaktan üşenme ve sıkılma hatta takibini kendin yap ger adetin 2. Günü dr a git foliküllerini saydır artışı gördükçe zaten daha çok heyecanlanıyor ve daha sadık kalıyorsun tedaviye. Ben öyle yaptım her ay gittim 5-7 arasındayken sayı 9 a sonra 11 e sonra 13 e yükseldi en sonunda 15 olmuş tedavide ). Mutlaka kendin takip et merkeze de yavaş yavaş karar ver acele etme önce kendini düzelt mucx

canım bugün test günün.. İnşallah bugün bizlere meleğinin güzel haberini müjdeleyeceksin...Allah yardımcın olsun canım benim...

ayy çok sağolun güzel dilekleriniz için işallah deyiyeyim..pek olumlu olmasamda..hayırlısı diyorum..hbaer bekliyorum azcam işallah...

Bende solgarinkini aliyim ozaman
Cnm Ben en son gittigimde adetlme 1 gun vardi 11-12 folikul gorundu sayida sikinti yokta kalite iyi degil sanirim

malesef negatif..( işallah sizlerden güzel haberler gelsin..benim benim bekleme sürem demkki devam ediyor.yılmakyolk yola devam..desteklerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum..

malesef negatif..( işallah sizlerden güzel haberler gelsin..benim benim bekleme sürem demkki devam ediyor.yılmakyolk yola devam..desteklerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum..

Cnm aynen dediğin gibi durmak yok !!! Son negatif denemen olur inşallah
Hemen bi kamp hayatı ardından bi deneme daha ,başaracaksın Allah'ın izni ile

Cnm aynen dediğin gibi durmak yok !!! Son negatif denemen olur inşallah
Hemen bi kamp hayatı ardından bi deneme daha ,başaracaksın Allah'ın izni ile

işallah canım .sende kucağına al işallah..sorunsuz hamilelikler diliyorum..allahım her isteyene tattırsın işallah..

hepimizin yaşadığı ve genellikle kahrolarak karşılık verdiği bu üzüntüye karşı duruşun bana örnek oldu. dogru olan budur. kendini sev bol bol. takdir et. böylelikle üzüntün geçer gider, sana hasar bırakmaz inşallah.

rabbim seni tatlı güzel sağlıklı bebişlerle öyle sevindirsin ki bunlar aklının ucuna bile gelmesin.

bu arada arkadaşıma benim herballer gelmiş... ehi ehi..

Bliss e katılıyorum, bu dik duruşun bana da örnek olsun canım...umarım bekleme sürecindeyken meleğin kendiliğinden çıkıp gelir...Allah'ın mucizelerine çok tanık oluyoruz... bizim mucizelerin da vakti ve zamanı var demek ...inanıyorum ki bizlerde en kısa sürede bu mucizeelri bir bir yaşıyacağız..
sevgiyle kal arkadaşım..

hadi bakalım şifa olsun arkadaşım ... bol bol kaliteli yumoşların olsun sağlıklı bebişler olarak sana geri dönsün

Merhaba arkadaşım ıvf herbal supportu duyunca hemen yazmak istedim.. Banada doktorum bunu vermişti ama kullanmak nasip olmadı daha bazı sebeblerden dolayı kullanamadım diyelim... Semin doktorum kimdi tedavini kiminle yürüttün canım.. Hamilesin anladıgım kadarıyla Allah saglıkla kucagına aldıgın günleri de gösterir inşallah... Bir de Amh kaçtı senin..

Bende solgarinkini aliyim ozaman
Cnm Ben en son gittigimde adetlme 1 gun vardi 11-12 folikul gorundu sayida sikinti yokta kalite iyi degil sanirim

Yok cnm sanmıyorum sayı sonradan artmıştır yoksa şukadar toplandı şu kadar döllendi demexlerdi be kadar toplandıysa onu söylerlerdi sanki senin 6 tane toplanmıştı değil mi

Wannableyy bu mesaj sana..

Cnm benim doktorum özellikle bu desteği kullanmamı önermedi fakat kendisi (Emre karatekelioğlu/istanbul tüp bebek )
Alternatif tıbba asla karşı değil kullanmak istiyorsanız neden olmasın deneyin diye beni hep yüreklendirdi...benim bizzat tanıdığım ve bu desteği kullanıp hamile kalan +bebeğine kavuşan 2 kişi var benimle toplam 3
Benim Amh epey düşüktü 1in altındaydı...folikül gözlenmeyen aylarda olmuştu doktor çıkışı yollarda ağladığım çok olmuştur
Güzel dileklerin için teşekkür ederim Rabbim inşallah sana ve mücadele eden herkese nasip eder...dualarımdasınız hepiniz

Blisss adet dönemi başlamadı ilaç elime ulaştığı an kullanmaya başladım bitene kadar da devam ettim...evet bu ürünün bir de implantasyon yani tutunmayı artırıcı destegi var ben onu kullanmadım... 2l testte evet ense kalınlığı ölçülüyor ense kalınlığında sorun çıkmadı maalesef kan testinde yasa bağlı risk çıktı periantolog ile randevumuz var inşallah testlerimiz temiz çıkar...sonrasında da heyecan bitmiyor maalesef

Gayem seni de öperim slm ederim

Son düzenleme:
selam arkadaşlar.. bils73 ne güzel gelmiş ürünlerin işallah şifa olsun canım sana bebişini kavuşmanda vesile olsun işallah..ben ne yapsam bilemedim..ibrahim saraçoğlunun amh kürü var bi konuşmak istiyorum kendisiyle işallah..
gayem tedaviye başlıyorsun sanırım nasıl gidiyor başarılı geçsin sana bebişler olarak dönsün işalalh.. gelişmelerinde haberdar et bizi..wanna işallah kucağına aldığın günleride gör canım..neler tavsiye edersin bizlere ne yapalım önerilerini bekliyoruz canım...

Ummuselememmm inşallah su şüreci sağlıkla atlatırız , allahım inşallah isteyen herkese özellikle bu kadar emek harcayan kocaman yürekli kadınlara nasip etsin...
Aslında en büyük tavsiye pes etme (!) bu yolda çaba harcayan mücadeleyi bırakmayan kadınların çoğu başarıyor ,yeter ki mücadeley bırakmasınlar ve Allah'tan istesinler buna çok inanıyorum
Sonrasında omega3 quenzim biosteron hayıt çayları ,yeşil çaylar ,soğan kürleri,incir kürleri.....bu dönemi bi sonraki tedavi için hazırlanmaya ayır ummuselememm getirtebiliyorsanda ıvf herbal support kullan .

Gayem tedavin hayırlı olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…