• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ivir zivir derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Borcamlari bile sattin mi.Oooo suan kafami duvarlara vuruyorum ben neler attim neler sifir etiketli kiyafetler ayakkabilar.

Nerede satiyorsun bunlari ne kadar surede satiliyor mesela ben cok ciddi seyler attim suan paralar geciyor gozumden :KK70:

Çocuk eşyalarını tutumluanne diye bir site var oradan,
Büyük ev eşyaları letgo yada sahibinden,
Kıyafet/ayakkabılar/çantalar letgo yada dolap.com
Borcam vs mutfak gereçleri, Facebook ta bazı ikinci el sayfaları var çoğunlukla oradan
Anahtar nokta parayı almadan göndermemek :)
Satılma süreleri eşyaya göre değişiyor, marka kıyafet çanta çok hızlı elden çıkıyor temiz kullanılmışsa.
Hele etiketi üzerinde diyorsunuz, yarı fiyatına koysanız 3-4 gün ortalama süresi... atmaktan iyidir :)

mutfak eşyalarından hep şanslıydım toplu çıktı elimden. Toplu çıksın diye fiyat ucuz tuttum yada
fincan takımını ve borcam o birlikte alana tuzluk hediye gibi şeylerle bitirdim :)

Ben bekarım bizim evde sürekli ıvır zıvırdan dağınıkk o kadar şey atmama rağmen hala var bizim evde yaşları kocaman olmuş kardeşim annem dağıtıyor bir de düşün kafayı yemek üzereyim

Çocuk eşyalarını tutumluanne diye bir site var oradan,
Büyük ev eşyaları letgo yada sahibinden,
Kıyafet/ayakkabılar/çantalar letgo yada dolap.com
Borcam vs mutfak gereçleri, Facebook ta bazı ikinci el sayfaları var çoğunlukla oradan
Anahtar nokta parayı almadan göndermemek :)
Satılma süreleri eşyaya göre değişiyor, marka kıyafet çanta çok hızlı elden çıkıyor temiz kullanılmışsa.
Hele etiketi üzerinde diyorsunuz, yarı fiyatına koysanız 3-4 gün ortalama süresi... atmaktan iyidir :)

mutfak eşyalarından hep şanslıydım toplu çıktı elimden. Toplu çıksın diye fiyat ucuz tuttum yada
fincan takımını ve borcam o birlikte alana tuzluk hediye gibi şeylerle bitirdim :)
Hemen kopyaliyorum bunlari cok tesekkurler.
Marka olmazmi hemde bir kac kez giyilmis milyarlik kiyafetlerdi simdi magazasina gidip etiketlerine bakip uzulmem lazim izninizle :D

Attim derken temiz bir sekilde copun yanina koydum gerci alana yarasin gule gule giysinler.

Ben heveslendim ama satacak birseyim kalmadi sanirim :)

Buyuk ev esyalarini alici evden mi aliyor mesela buyuk dolap satsam kargo olmaz.

Marka olmazmi hemde bir kac kez giyilmis milyarlik kiyafetlerdi simdi magazasina gidip etiketlerine bakip uzulmem lazim izninizle :KK70:

Attim derken temiz bir sekilde copun yanina koydum gerci alana yarasin gule gule giysinler.

Buyuk ev esyalarini alici evden mi aliyor mesela buyuk dolap satsam kargo olmaz.

ek yapam kuzu zebramo, bebecruz, modacruz.. ve tabiki kk bit pazarı , bebek çocuk 2.el i:KK66:

letgo elden teslim zaten burdada şansına yakınsanız elden teslim..

Marka olmazmi hemde bir kac kez giyilmis milyarlik kiyafetlerdi simdi magazasina gidip etiketlerine bakip uzulmem lazim izninizle :KK70:

Hiç kargoya vermedim buyuk ev eşyası, letgo dan olan zaten elden kendi gelip alıyor, sahibinden satışında mesajla anlaştık eşim ortak bir yere götürdü. Ama açıkçası hiç aşırı büyük satmadık. Ikea dan dolap, şifonyer, çocuk yatağı vs vardı elden çıkardığımız.
Eğer öğrenci evlerinde kullanılacak seylerse ağustos-eylul ayında Çok rahat elden çıkarırsınız..

Kıyafetlerinize üzüldüm ne yalan söyleyeyim :)
Ben düğünlerde giydiğim kıyafetlerden çok sattım, bir de manto/palto vs.. zaten bir kaç kere giymiş oluyoruz dediğiniz gibi... genelde yarı fiyatını kurtardım.
Hatta çantalar yarıdan fazlasına gidebiliyor içinizi yakmak gibi olmasın :))
Satılmayan olduğunda (dediğiniz ayarda ise satılmayan olmaz zaten...) fiyatı biraz daha indirirsiniz olur biter :)
Bundan sonrası için aklınızda bulunsun :)

Atın. Az eşya çok huzur derim hep

Bende şimdi salondaki su takımına taktım atsam mı diye sene de 1 kere kullanıyorum senede 2 kere temizliyorum

Hiç kargoya vermedim buyuk ev eşyası, letgo dan olan zaten elden kendi gelip alıyor, sahibinden satışında mesajla anlaştık eşim ortak bir yere götürdü. Ama açıkçası hiç aşırı büyük satmadık. Ikea dan dolap, şifonyer, çocuk yatağı vs vardı elden çıkardığımız.
Eğer öğrenci evlerinde kullanılacak seylerse ağustos-eylul ayında Çok rahat elden çıkarırsınız..

Kıyafetlerinize üzüldüm ne yalan söyleyeyim :)
Ben düğünlerde giydiğim kıyafetlerden çok sattım, bir de manto/palto vs.. zaten bir kaç kere giymiş oluyoruz dediğiniz gibi... genelde yarı fiyatını kurtardım.
Hatta çantalar yarıdan fazlasına gidebiliyor içinizi yakmak gibi olmasın :))
Satılmayan olduğunda (dediğiniz ayarda ise satılmayan olmaz zaten...) fiyatı biraz daha indirirsiniz olur biter :)
Bundan sonrası için aklınızda bulunsun :)
Manto ayy onlarida attim abiye attim gozumun onunden geciyorlar hepsi :) Suan bende acidim acikcasi abiyemi dusunuyorum suan :D

Suan evde avize falan var satilirmi acaba onlar hatta koctasta falan hala ayni model var fiyatinida ordan koyarim cok heves ettim hic anlamiyormusum ben bu islerden nelerim yok yere gitmis.

Evde duruyor zaten sitede dursun satilsin cok guzelmis.

Satilirmis benim kiyafetler cok guzel utulu utulu koydum torbaya gitti :D

Ne atmasi millet satiyo satiyo ben o vitrin bardaklarinin tanesi 20 tl civarinda almistim herseye para gozuyle bakmaya basladim ben :KK70:

burda bit pazarında satış yaparsan sakın parayı yatırmadan yollama bişey aklında olsun..
karı koca bi dolandırıcılar var burda milletten alıp sahibinden satmışlar gerçi yakalanıp hapse girdiler ama çıktıktan sonra gelip yüzsüz yüzsüz gene konu açtı.. yeni üyelere dikkat..

burda bit pazarında satış yaparsan sakın parayı yatırmadan yollama bişey aklında olsun..
karı koca bi dolandırıcılar var burda milletten alıp sahibinden satmışlar gerçi yakalanıp hapse girdiler ama çıktıktan sonra gelip yüzsüz yüzsüz gene konu açtı.. yeni üyelere dikkat..
Aaaa ben daha satmayi akil edemiyorum millet ticarete dokmus.Ay yok burdan satmam zaten burada kiyafet bebek esyasi gider bende onlar yok :)

Ama her yerde dikkat ederim saol parasiz is yapmam.

kitap varsa kütüphaeye yada köy okullarına ver kullanmadığın eşyaları ihtiyaç sahiplerine ver

Ne atmasi millet satiyo satiyo ben o vitrin bardaklarinin tanesi 20 tl civarinda almistim herseye para gozuyle bakmaya basladim ben :KK70:
Annemden korkumdan o işlere pek giremedim ama millet çeyizinde kullanılmayan tülbent, havlu vs bile satıyor valla...
bizimkiler bazanın altında jelatinli poşetlerinde bekliyor :D
Kendi çocuklarımın çeyizi diye kullanırım bu gidişle, istemezlerse 20-30 sene sonra bir tatil beldesinde tezgah açacağım el emeği, vintage bilmem ne ayağına orada satarım :D

Annemden korkumdan o işlere pek giremedim ama millet çeyizinde kullanılmayan tülbent, havlu vs bile satıyor valla...
bizimkiler bazanın altında jelatinli poşetlerinde bekliyor :KK70:
Kendi çocuklarımın çeyizi diye kullanırım bu gidişle, istemezlerse 20-30 sene sonra bir tatil beldesinde tezgah açacağım el emeği, vintage bilmem ne ayağına orada satarım :KK70:
Onlarda gozumun onunden gecti ama bende satamam :D
Lifte koy yanina promosyon yaparsin :D

Kalabalığa hiç gelemem bişey gözüme gereksiz geldiyse atarım şüphede kaldığım şeyi 3 5 gün saklrım hiç ihtiyacım olmadıysa kesin atarım sadece mobilya ağırlıklı evim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X