- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.781
- 158
Kızlar güncelleme yaptim okurmusunuz yoruma ihtiyacim var
Canim ramazanya ondan görüşemiycez kız zaten pesinde koşuyor orasi kesin eminim bu çocukta zaten onla muhabbeti hiç yok degil oda kesin ama aradaki muhabbet ne boyutta bilmiyorum lad söze gelince benim hakkimdada yapmadigim seyleri cok konustular bende gitmek istiyorum bakalim görecez cok merak ediyorum neler olcakOkudum bu iste bir is var.
Karsindaki neden burada laf soz olur diyor ki kendinden emin olan insan lafa soze bakmaz veya o tarz hareketleri mi var korkuyor??
Arkadas olarak gorup gormedigini anlaman lazim cay kahve teklifi yapmis bayrama kadar gorusmeyeceksiniz galiba laf soz olayindan mi gorusmek istemiyor bilemedim.
Kizla gorusmesi yalan degildir arkadaslarinin yalan aticagini zannetmiyorum.
Kiz pesinden kosuyor ondan olabilir ama bu arkadas da istememezlik yapmiyor gibi geldi.
Sen gozlerini dort ac ve bekle bakalim ne olucak zaten her sey ortaya cikar ama iyi gozlemle.
nence duysun hoşlanmasın bakalım bu kadar zıplarsa sonu ne olacak.numaralarinizi alon bir birinizin.ve bence o kizdan bahsedin ve bütün şüphelerinizden kurtulun kiz mı gelin güvey oluyor erkek mi kızlar peşine kuyruga girmek istiyor.öğrenmiş olursunuz sonuçta diger kiz hep dediklerini sizin duymanızı sağlıyor.o yüzden dersiniz bu çocuğa sen avlanacak av misim diye en azından gonul konusunda kapisi size ya acik kalir ya kapanir.Zaten o cocuk ilk geldigi günden beri pesinde kız sonunda basardi demekki sadece garibime giden orda burda demesi cocuk duysa bence bu durumdan hoşlanmaz
Aldik canm muhabbetimiz bi telde olsun aninda sorcamnence duysun hoşlanmasın bakalım bu kadar zıplarsa sonu ne olacak.numaralarinizi alon bir birinizin.ve bence o kizdan bahsedin ve bütün şüphelerinizden kurtulun kiz mı gelin güvey oluyor erkek mi kızlar peşine kuyruga girmek istiyor.öğrenmiş olursunuz sonuçta diger kiz hep dediklerini sizin duymanızı sağlıyor.o yüzden dersiniz bu çocuğa sen avlanacak av misim diye en azından gonul konusunda kapisi size ya acik kalir ya kapanir.
Evet canim çok acikca diycem muhabbetin ilerlemesini bekliyorum dün bana biseyi bahane etti ilk defa mesaj atti ama konusma uzamadi bekliyorumki ilerlesin muhabbettr sorayimBence kız çocuktan hoşlanıyor ve seninle konuştuğunu arkadaşlarından öğrenmiş ve senin ondan uzaklaşmanı istiyor mesela kızla o dediğin çocuk konuştukları zaman gördün mü bence bi bak hal hareketlerine çocuk normal konuşuyor sa kız çoğunlukla gülen vs biriyse bence konuşmayı da başlatan kızdır ama yinede senin yerinde olsam o çocukla konuşurken derim gülerek aaa şu kızla da aranız baya iyi diye duydum falan cevabınından doğruyu anlarsın bence
Aynen olabilir bide bazı insanlar karakter olarak ortamda istenen olmayı sever çocuk da dikkat çeken biriyse kız bana bakmalıydı düşüncesinde olabilir sizinle konuşmasını gururuna yedirememiş bu yola başvurmuş olabilir neden bilmiyorum içimden bi ses kızın konuşma başlattığını aslında çocuğun onda gözü olmadığını söylüyorEvet canim çok acikca diycem muhabbetin ilerlemesini bekliyorum dün bana biseyi bahane etti ilk defa mesaj atti ama konusma uzamadi bekliyorumki ilerlesin muhabbettr sorayim
Insallah oyledir canm :)Aynen olabilir bide bazı insanlar karakter olarak ortamda istenen olmayı sever çocuk da dikkat çeken biriyse kız bana bakmalıydı düşüncesinde olabilir sizinle konuşmasını gururuna yedirememiş bu yola başvurmuş olabilir neden bilmiyorum içimden bi ses kızın konuşma başlattığını aslında çocuğun onda gözü olmadığını söylüyor
Yaklaşık 5 aydir tanıdığım bi çocuk var kizlar ondan okadar hoşlandim beğendimki anlatamam hep oyle uzakdan uzağa bakardik birbirimize .Bana yani ulasmasida cok kolay küçük bi yerdeyiz ara ara caliştigim yere gitti geldi muhabbet ettik gayette hoş konuştuk ama adim atmadigi icin dedimki hayatinda biri vardir belkide ama son iki gündür de iyce bu durum artik flörtlesme gibi olmaya basladi ama birbirimizde numaralarimiz da yok yada baska iletisim araci bugün bi öğrendimki burda bi kiz benim arkadaşlarima demiski o cocugu ayarladim ondan cok hoslaniyorum numarasinida aldim konusuyoruz ya okadar sinir oldmki ben kendime kızdım kendi kendime anlam cikarmisim gecmesi lazim bu durumun niye bu kadar kötü oldumki ben cok gereksiz böyle olmam cok etkilendim ondanmi boyleyimki acep
Güncelleme yapmak istedim bu çocuk günler sonra yanima geldi uzun süredir sağlık iznindeydim beni cok merak ettiğini söyledi hatta ulasmaya çalıştığını derken muhabbet ilerledi ben i bayramdan sonra kahve içmeye davet etti ve numarami istedi bu arada tayin istediğini burasi küçük yer oldugu icin cok laf söz olduğunu söyledi çok farkli güzel konuştu ancak bugün yine arkadaşlar geldi ve bunlarin ikisini yine görüştüğünü söylediler ay ne sacma biseydeyim kizlar benmi çocuğu yanlis anliyorum sizce tamamen arkadascada benmi anlam yüklüyorum
Kesinlikle haklısınız burda önemli olan cocuk nasıl bi karakter herkeslemi görüşeyim havasinda öyle olduğunu öğrendiğim an aninda zate iletişimi keserim şöyle birsey var arkadaslarim o kizla iş arkadasi benle değil ve arkadaslarima bu durumu hiç anlatmadim onlarda ki yorumda şu evet görüşüyorlar ama kız demiski bunlara ben çok hoşlaniyorum onda şuan birsey yokda suan konusuyoruz demisAdamın niyetinin senle arkadaşlık kurmak istemediği açıkça flortlesmek istediği belli. Ama nasılsa hayatımda kimse yok diye her çiçekten bal toplarım kafasında mi yoksa o iş arkadaşın olan kızlar kendi kendilerine mi gelin güvey oluyorlar orayi çözemedim. Kahve içmeye gidersen çocuğun ağzını bir ara derim
Kesinlikle haklısınız burda önemli olan cocuk nasıl bi karakter herkeslemi görüşeyim havasinda öyle olduğunu öğrendiğim an aninda zate iletişimi keserim şöyle birsey var arkadaslarim o kizla iş arkadasi benle değil ve arkadaslarima bu durumu hiç anlatmadim onlarda ki yorumda şu evet görüşüyorlar ama kız demiski bunlara ben çok hoşlaniyorum onda şuan birsey yokda suan konusuyoruz demis
Tamam canim yazicamO zaman kız hoşlandığı için ilk adımı atıp şansını deniyor olmasi yüksek ihtimalbu yüzden kizin israri ile konusuyor olabilirler. Ya da sadece kiz konusuyordur etrafa konusuyoruz diye anlatıyordur. Karakutu burada çocuk. Gelişmeleri yazarsin
Buranin küçük yer laf söz olmasi durumlari konularini ben açtim konuyu pat diye getirmedi işin açiği egerki dediginiz gibi 2.maddedeki karakterse yapcak birsey yok tabi iletisimi hemen keserim artik şahislar için de üzülmüyorum biliyomusunuz karsima hep karaktersizlrin cikmasina üzülüyorumÇocuk burası küçük yer çok laf söz oluyor demesi kafa karıştırıcı bir durum;
1) diğer kız kendi kendine gelin güvey olup etrafta laf çıkartılması, arkadaş olarak konıştuğu halde
2) birden fazla kızla konuşmak istiyor ama küçük yer diye yapamıyor
Umarım 1dir
İnşallah doğru insanı kalbiniz daha fazla kırılmadan bulursunuz. Yanlış insanlar, doğru insanları daha iyi tanıyalım diyedir:)Buranin küçük yer laf söz olmasi durumlari konularini ben açtim konuyu pat diye getirmedi işin açiği egerki dediginiz gibi 2.maddedeki karakterse yapcak birsey yok tabi iletisimi hemen keserim artik şahislar için de üzülmüyorum biliyomusunuz karsima hep karaktersizlrin cikmasina üzülüyorum
Yani siz çocukla iletişime geçtiğinizde gelip anlatıyolar.İnşallah doğru insanı kalbiniz daha fazla kırılmadan bulursunuz. Yanlış insanlar, doğru insanları daha iyi tanıyalım diyedir:)
Ama niyeyse ben o kızlara güvenemedim. Hepte çocukla iletişime geçildiğinde gelip size çocukla diğer kız konuştu diye anlatıyorlar.
Yeni bir gelisme var gibi bence bu çocuğun hayatinda bu kizda değil baska biri var gibi baska biri derken sanki unutamadığı durumunda paylasmis cok sasirdim hüzünlü şarkılar felan hayirdir yazdim cevap vermedi bakalim ne diycekBence "böyle bir durum var mı, duydum da" diyerek açık açık sorun. Karşıdakiler uyduruyor olabilir.
Ne dediYeni bir gelisme var gibi bence bu çocuğun hayatinda bu kizda değil baska biri var gibi baska biri derken sanki unutamadığı durumunda paylasmis cok sasirdim hüzünlü şarkılar felan hayirdir yazdim cevap vermedi bakalim ne diycek
Canm bunun sorunu işyeriyle ilgiliymis onlari anlatti o yüzden gitmek istiyorumus bende buranin halkindan dolayi sandim kendi iş arkadaşlarıyla alakali anlaycagin ben kpss ye hazirlaniyorum onu konustuk bana yardimci olabilceğini söyledi felan ama hala bana nasil yaklasiyor anlayamiyorum çözemedim zamanla cozecem artikNe dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?