Yok ama diger kiz benim kurumumda degilkiAcaba diğer kuz için mi geliyordu oraya ?
Aklıma bu geldi
Kız hızlı çıkmış
Böyle hissetmeniz normal. Zamanla unutursunuz boş verin.
Hımm pardon iyi okumamışımYok ama diger kiz benim kurumumda degilki
Zaten o cocuk ilk geldigi günden beri pesinde kız sonunda basardi demekki sadece garibime giden orda burda demesi cocuk duysa bence bu durumdan hoşlanmazYada o kız o çocuğu çok beğeniyor, ve sizin ona ilginizin farkında olduğu için sizi saf dışı bırakmak adına böyle birşey demiş olabilir...
Ama ben adama hayatta diyemezdimki numarani vererken kalkan yol alır tam sana olmuş yanii ,
belki kız yalan söylüyordur
Yani ben onun yaptiğini yapmazdim ama suan olsa yine yapamam erkek ilk adimi atmaliYemeyenin malını yerler diyorum bende
Daha cok üzülürsün o zaman hic bana göre degil erkek ilk adımi atmalı muhabbeti :)Yani ben onun yaptiğini yapmazdim ama suan olsa yine yapamam erkek ilk adimi atmali
Ya aşk olsun ben burda üzülüyorum sizin dediğinize bak .Siz karsilik almissiniz ama bunun karsiligini alamamak berbat evet üzülüyorum ama elbet daimi üzülcek degilim umarim siz cok mutlu olursunuz ama esiniz birgun bunu basiniza kalkarsa üzülmezsiniz insallahDaha cok üzülürsün o zaman hic bana göre degil erkek ilk adımi atmalı muhabbeti :)
Esimin pesinden ne koştum be12 senedir birlikteyiz ama naber
12 sene diyorum hala başına kakarsa diyorsunYa aşk olsun ben burda üzülüyorum sizin dediğinize bak .Siz karsilik almissiniz ama bunun karsiligini alamamak berbat evet üzülüyorum ama elbet daimi üzülcek degilim umarim siz cok mutlu olursunuz ama esiniz birgun bunu basiniza kalkarsa üzülmezsiniz insallah
Yani daha önce mesela yasadigim iliskilerde ilk adimi karsi taraf atti ama sonrasinda cok mücadele ettim malesef istemediler adamlar kacti resmen cok hassasim yasadigim berbat iliskilerden herkes iste sizin gibi sansli degil masallah diyelim bu arada :)12 sene diyorum hala başına kakarsa diyorsunayrıca eşimde ilk beni reddetmişti ama şimdi iyiki uğraşmışsın diyor biraz cesaretli olun aşkda ve savaşta herşey mübahtır
Hem ben ne dedim ki alındın acaba az cesaretli ol birşey olmaz
Insallah dediginiz gibi olurAmaan bosverin kiz sizin cocugu kapmis olsun yarin oburgun daha iyi biri tarafindan siz kapilan olursunuz kapilan olmak pesinden kosulan olmak herzaman daha degerlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?