- 1 Ekim 2015
- 274
- 320
- 33
- Konu Sahibi Hare Frankie
-
Cok tesekkur ederim ama gucumun tukendigini hissediyorum artik. Hayatimdan tamamen hepsi ciksin istiyorum. Gercekten yoruyorlar.Soyleyecek soz bulamadim bnde 23 yasindayim inan cok guclu bir kizsin senn yasadklarn benm.basima gelseydi napardim hc bilemiyorum Allah yardimcin olsun Rabbim karsina hayirli insanlar cikarsin
Çok üzüldüm benim babam varda yok olması beni okadar üzmüyorda annemde öyle olsaydı hayat çekilmez olurdu.boşver takılma Nasır bağlar bi müddet sonra gerçi anneye hep ihtiyaç duyar insan ama sakın ola kimseye inanıp güvenmeden erken yaşta evlenme.ayaklarının üstünde dur.geleceğini kendin kur annen kaç yaşına gelmiş değişmez artık Allah yargıcın olsun annen olmasada Allah var derdini ona söyle o yardım eder sanaHepinize merhaba. Oncelike bilgi vereyim 23 yasindayim universite sondayim ailemden uzak bir sehirdeyim. Annem babam uzun yillardir ayri ve dogru duzgun gorusmuyoruz bilenler biliyor. Annemle 2 aydir hic konusmadik. Dun beni aradi numaran bende yoktu kardesin (2.evliliginden olan kizi) seni ozlemis aradik dedi ve cocuga verdi. Sonra kapattik telefonu. Ve dunden beri facebookta herseyimi begenip yorum yapiyor. Iste mezun olunca gel sen ben baban (babam degil onun kocasi) birlikte oluruz falan. O kadar uzuluyorum ki insanlara iyi anne imaji yaratmak icin yaptigi bariz. Yoksa bir anne cocugunu aylarca aramadan merak etmeden duramaz. Beni deli eden insanlara karsi boyle gosteris yapmasi. Silemiyorum da. Cunku hayatimdan silsem durup dururken olmuyor. Tum bunlar birikmislik ve ben hep sustugum icin simdi yine susuyorum. Ananem falan hepsi ayni yerde koloni gibi yasamak istemiyorum. Zaten bu duruma gelme nedenimiz de onlar. Annem evlendiginden 8 yasindaydim ve bana o artik evli kocasiyla basbasa kalicaklar annene gitme vb. Demeleri annemin de ses cikarmamasiydi. Hepsinden nefret ediyorum.
Babam da ondan farkli bir adam degil ki.. bilmedigim biseyin eksikligini yasayamam anneme ihtiyacim yok artik ama neden disariya karsi boyle anlayamiyorum.Çok üzüldüm benim babam varda yok olması beni okadar üzmüyorda annemde öyle olsaydı hayat çekilmez olurdu.boşver takılma Nasır bağlar bi müddet sonra gerçi anneye hep ihtiyaç duyar insan ama sakın ola kimseye inanıp güvenmeden erken yaşta evlenme.ayaklarının üstünde dur.geleceğini kendin kur annen kaç yaşına gelmiş değişmez artık Allah yargıcın olsun annen olmasada Allah var derdini ona söyle o yardım eder sana
Okul bitince garanti bir mesleğin falan mı olacak. Birde bunları senin yüzüne değil de sosyal medyada mı paylaşıyor. Öyle ise ben çok kizardimHepinize merhaba. Oncelike bilgi vereyim 23 yasindayim universite sondayim ailemden uzak bir sehirdeyim. Annem babam uzun yillardir ayri ve dogru duzgun gorusmuyoruz bilenler biliyor. Annemle 2 aydir hic konusmadik. Dun beni aradi numaran bende yoktu kardesin (2.evliliginden olan kizi) seni ozlemis aradik dedi ve cocuga verdi. Sonra kapattik telefonu. Ve dunden beri facebookta herseyimi begenip yorum yapiyor. Iste mezun olunca gel sen ben baban (babam degil onun kocasi) birlikte oluruz falan. O kadar uzuluyorum ki insanlara iyi anne imaji yaratmak icin yaptigi bariz. Yoksa bir anne cocugunu aylarca aramadan merak etmeden duramaz. Beni deli eden insanlara karsi boyle gosteris yapmasi. Silemiyorum da. Cunku hayatimdan silsem durup dururken olmuyor. Tum bunlar birikmislik ve ben hep sustugum icin simdi yine susuyorum. Ananem falan hepsi ayni yerde koloni gibi yasamak istemiyorum. Zaten bu duruma gelme nedenimiz de onlar. Annem evlendiginden 8 yasindaydim ve bana o artik evli kocasiyla basbasa kalicaklar annene gitme vb. Demeleri annemin de ses cikarmamasiydi. Hepsinden nefret ediyorum.
Haklısın.Bir de benim icime oturanlar. Bana dedi ki evlenecek yasa gelmissin ve ben farketmedim. O kadar uzucu ki.
Sadece sosyal medyada. Gecen sene aglamisti bir kere yanimda sana annelik yapamadim diye hepsi bu. Diger her gordugumde cok iyi anneymis gibi davrandi insanlarin yaninda. Yoksa yilda 1 kere gidiyorum yanina ve kalkip yemek bile yapmaz. Ama gitmezsem kiyameti kopartir. Hep sorunlu.Okul bitince garanti bir mesleğin falan mı olacak. Birde bunları senin yüzüne değil de sosyal medyada mı paylaşıyor. Öyle ise ben çok kizardim
Biri lafmı etti acaba.benim kaynanamda torunuyla alakası yok ama internete resimlerini koyup durur gösterişten muhatap olmayın boşverin annedir nede olsa kaç ay karnında gezdirmiş Allah doğru yola getirsin inşallahBabam da ondan farkli bir adam degil ki.. bilmedigim biseyin eksikligini yasayamam anneme ihtiyacim yok artik ama neden disariya karsi boyle anlayamiyorum.
Bu saaten sonra duzelmesini zaten beklemiyorum. Disarida laf ettirmemek icin boyle yaptigini dusunuyorum.Biri lafmı etti acaba.benim kaynanamda torunuyla alakası yok ama internete resimlerini koyup durur gösterişten muhatap olmayın boşverin annedir nede olsa kaç ay karnında gezdirmiş Allah doğru yola getirsin inşallah
Bence koy mesafeni. Heleki sosyal medyada böyle gövde gösterisi yapmasına asla izin verme. Arkadaşlarım cevrem hepsi görüyor yedi düvel e duyurmanin mantığı ne de. Gerçekten çok sinir bozucu. Bu aileden sana hayır yok belli. Kendi yoluna bak derim mezun olunca. Çünkü yanlarına gidersen bir sorun yaşayıp tekrar hayatı nı başa sarmak zorunda kalabilirsin allah yardimcin olsun.Sadece sosyal medyada. Gecen sene aglamisti bir kere yanimda sana annelik yapamadim diye hepsi bu. Diger her gordugumde cok iyi anneymis gibi davrandi insanlarin yaninda. Yoksa yilda 1 kere gidiyorum yanina ve kalkip yemek bile yapmaz. Ama gitmezsem kiyameti kopartir. Hep sorunlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?