Iyi anne rolleri..

Asiri sinir bozucu.. mezun olunca kalk gel gibi tuhaf laflari var. Cocuguna baktiracak. Hep uzak olmak istiyorum tatil olunca bile gitmek istemiyorum.. kocasi orda sevgilisi mi var neden bizi istemiyor demis elin adamina rezil ediyosun beni dedi. Boyle sacmalik olamaz.

Seni bilmem de bana tam rest cekmelik. Annelik yapmayan kişinin bukadar konuşma hakkı yok vermem o hakkı ona

hazır büyümüş okumuş kızın etinden sütünden yününden faydalanmak istiyor annen bence son zamanlarda ki ilgisi bundandır

Canım uzak dur annenden her zaman canını sıktığı belli.evlen demiyorum ama ilerde sende yuva kurunca onemsemiyorsun onları esine çocuğuna bağlaniyorsun.benim mutlu bir evliliğim var ama annem durmadan huzurumuzu bozuyordu şimdi ben onu silmeden o beni şildi uzulmuyorum çünkü surekli aileme zarar veriyordu.şimdi rahatim ve mutluyum.

Mesleğın inş güzelidir ne okudun . Sakın evlenme hemen çalış birikim yap valla otuzdan önce evlenme bacım

Be çok ıyı tanı evlencen kişiyi ölç tart şimdi boşluğa düşüp kapılma birine erkek ler gösteremiyorlar kendılerını saklıyorlar

Canım ya gerçekten çok üzüldüm ama sende artık belli bir yaşa gelmişsin bu zamana kadar yanında olmayan bir anneye şimdi o kadar ihtiyaç duymazsın heralde. Alışmışsındır çünkü. Bir anne nasıl 2 ay çocuğunu aramaz merak etmez aklım almıyor. Neyse umarım sen iyi bir evlilik yapıp iyi bir anne olursun canım..

Böyle anneye ihtiyacınız yok. Mezun oluyorsunuz masraflarınız bitiyor. Bir de işe girdiniz mi tamam. Yolmalık görmüş olsa gerek. Kardeşiniz çocuğu da siz değil misiniz? Boşverin siz kendi hayatınıza bakın. Dilerim güzel bir hayat yaşarsınız. İyi bir erkek çıkar karşınıza mutlu huzurlu bir aileniz olur. Arkasına bakmadan giden anneniz için siz arkanıza bakmayın... Resmen telefonda kardeşiniz sizi özlemiş demiş kendi özlememiş. Bilemedim.

bazı insanlar anadan bencil olarak dünyaya geliyor ne yazık ki,anlattıklarınıza göre anneannenizinde annenizden kalır yanı yokmuş ne bir büyük gibi yönlendirmiş akıl vermiş ne de sahip çıkıp sarıp sarmalamış..demek ki ne saygıyı ne de sevgiyi haketmiyorlar işte sırf bu yüzden uzak durabildiğiniz kadar uzak durun, yaz okulum var diyin,gönüllü öğretmenlik yapıyorum diyin ya da babanızla ortak bir bahane bulun onu söyleyin çünkü hiç hoşuma gitmedi elin adamının ''sevgilisi mi var ki bizi istemiyo'' deme cürretini kendisinde görmesi.

Yazık, Allah yardımcın olsun.
Ben anlamıyorum bu tarz insanları.
İnsan evladını bir başka erkek için neden ve niçin kendisinden uzaklaştırır.
Hele ki 8 yaşında tam da anne-baba ihtiyacı olduğu zamanda.
Hele ki "o artık evli evine gitme" diye peşkeş çekenler de cabası...

Bence aen cok guclüsün ve hakli olarak kırgın ama bence kendi hayatina odaklan senin yanında olmayıp eşi ve 2.çocuģuna senden daha fazla deger veren anneyi anlayamıyorm...kendini üzme bosver hayatnda basarilar ve bırak annen kocacigiyla başbaşa kalsin

Cok tesekkur ederim hepinize ama ben zaten hayatimdan tamamen cikarmak istiyorum. Benim derdim bana annelik yapmasi yapmamasi degil. Umrumda bile degil. Benden uzak dursun istiyorum sadece. Oyle degisikler ki kucukken bir ara ananemde kaldim 6 ay kadar mecburiyetten. Sonra yillarca gorusmedik. Simdi gorustugumuzdw Hare seni biz okuttuk diyor. Oysa ananem babami arayip abartmiyorum hare peynir istiyor kizina al bizimkinden veremem diyordu. Hepsi gosteris icin yapiyor simdi.

İki ay hic konusmadiniz mi?Nasil annen var?insan evladini hic merak etmez mi?ben soklardayim suan...ailesinden şikayet edeni duydumda bu kadar ilgisizini ilk defa okuyorum...
Ben cocukken evlenince yillarca aramadigi da oldu. Sorun mukemmel bir anne havasinda simdi.

O adama ne bee. Üzerine vazife olmayan şeylere karışmasın bi zahmet. Gitmezsen gitmezsin onun üstüne mi düştü kendi baban dururken. Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah karşına hep iyi insanlar çıkar.

Allah yardımcın olsun ne güzel okumuşsun ayaklarının üzerinde dur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…