- 27 Ekim 2023
- 8.617
- 24.146
- 268
- Konu Sahibi aralikpapatyasi
Bazı bebekler ağlar, sebep gerekmiyor, biraz daha sabır, iletişim güçlendikçe geçer inşallah, seni sevmiyor değil hep seni istediği için agliyordur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora götürdüm yazdıysan gormedum canım. Ondan öyle yazdimFıtık genel muayenede belli oluyor mudur iyi bir dr buldum cünkü bu detayı atlamamıstır diye düşünüyorum![]()
Merhaba, evde iş güç yapmakla çok uğraşmıyorsunuzdur umarım.Merhaba
Cocuğum asla sakin değil 10 aylık dur durak bilmeden ağlıyor doktor doktor gezdik gözle görülür bir problemi yok. Asla memnun edemiyorum sanki sürekli ama sürekli ağlıyor. uyumuyor artık dayanacak gücüm kalmadı hayatım kalmadı. Kapana kıstırılmış gibiyim eski hayatımı çok özledim dayanamıyorum . Evladım beni sevmiyormus gibi geliyor en basından beri emmedi istemedi beni hiç bir anne evladını sakinleştirimez mi yapamıyorum yetemiyorum ona istemiyor beni dayanamıyorum bu tempoya koşturmaya .. bi yandan calısıyorum bir yandan bakıyorum eşim yapıyor ama yap dersem tabi ya bıktım terapi aldım bu almıs halim siz düşünün ne gecem belli ne gündüzüm
Çok doğru bende doktor doktor gezmistim yaş alınca geçti zamanla tam huysuzluk ve bu kapı zili modu sanırım 2 yaşında takriben neredeyse bitti .Huysuz değilde işte ben dünyaya uyum sağlayamadı zamanla alışacak diye düşündüm belkide öyledir bazı bebekler ne uyurdu ne susardi evde nispeten iyi dışarda çok daha feci .Tabiki evde de hobi olarak ağlıyordu konu komşu doktoru uzmanı o zamanki sitede evime gelip acaba sundanmi bundanmi yataktanmi giysidenmi neler neler yok çocuk ağlıyor sebebi yok emme sorunuda yok diş sorunu yok hasta değil stres de yapsam yapmasamda catlasam da patlasamda ağlıyordu ..Sonunda bir gün bıçak gibi kesildi sanki hiç o değilmiş gibi .O günler çok zordu içindeyken durumun .Geçiyor geçecek böyle gitmez .İyi anne değilim lafiniza çok üzüldüm çocuğunu seven ona elinden geldiği kadar bakan her anne iyidirBazı bebekler ağlar, sebep gerekmiyor, biraz daha sabır, iletişim güçlendikçe geçer inşallah, seni sevmiyor değil hep seni istediği için agliyordur
İskelet sistemi ayakta durmaya hazır değilken ayakta tuttuğu için zararlı. Yürüteç yerine ittirmeli yürüteç alabilirsiniz. Onda çocuk kendi hazırken ittirerek güç alarak ilerliyor çünkü. İki saatte çok. Bizim o dönemki doktorumuz asla yarım saat bile önermem dediBiz de hep onunla büyümüşümüz annem öyle diyo. 2 saatten fazla koymuyorum genelde. Erkek çocuklarına zararlı kiz çocuklarına değil dediler.
Durumunuzu anlamaya çalışıyorum fakat biraz sabırlı olmalısınız. O sizn evladınız, siz doğurdunuz..32 yasındayım anneler var ama onlarda bıkmış kacacak yer arıyorlar nerdeyse. Eşim desen yap dersen yapıyor her şeyi bana soruyor sıfır fikir sahibi, yani anlatacağıma yapmak daha kolay.. bıktım ama tam olarak
Öyle doğru ki benim o kadar şiddetli değildi ama komşumun kızı öyleydi yazık kadın sabahlara kadar ağlıyordu, komşular kaç kere polis çağırdı çocuğa birşey mi yapiyorlar diye, bir gün pat diye kesildi, o krizler kalmadıÇok doğru bende doktor doktor gezmistim yaş alınca geçti zamanla tam huysuzluk ve bu kapı zili modu sanırım 2 yaşında takriben neredeyse bitti .Huysuz değilde işte ben dünyaya uyum sağlayamadı zamanla alışacak diye düşündüm belkide öyledir bazı bebekler ne uyurdu ne susardi evde nispeten iyi dışarda çok daha feci .Tabiki evde de hobi olarak ağlıyordu konu komşu doktoru uzmanı o zamanki sitede evime gelip acaba sundanmi bundanmi yataktanmi giysidenmi neler neler yok çocuk ağlıyor sebebi yok emme sorunuda yok diş sorunu yok hasta değil stres de yapsam yapmasamda catlasam da patlasamda ağlıyordu ..Sonunda bir gün bıçak gibi kesildi sanki hiç o değilmiş gibi .O günler çok zordu içindeyken durumun .Geçiyor geçecek böyle gitmez .İyi anne değilim lafiniza çok üzüldüm çocuğunu seven ona elinden geldiği kadar bakan her anne iyidir
Komşular önce bı kadinla konuşsaymıs Allah'tan benim oturduğum yerdekiler kendileri geldi hiç kızmadım duyarlı olmak iyi birşey nerden bilsinler hemen .Sonra ellerinden geleni yaptılar yaş ile geçiyor işte . Hayatta bazen herşeyin mantıklı yada mantıksız bir sebebi olmuyor bulunacak .Şimdide çok güler yüzlü ve kolay kolay ağlamaz.Hepsini bebeklikte tükettiÖyle doğru ki benim o kadar şiddetli değildi ama komşumun kızı öyleydi yazık kadın sabahlara kadar ağlıyordu, komşular kaç kere polis çağırdı çocuğa birşey mi yapiyorlar diye, bir gün pat diye kesildi, o krizler kalmadı
Kolik miydi doğduğunda? Benim oğlum da çok hassas sürekli ağlıyor ama ben onu anlamaya çalışıyorum ben de aynı sizin gibi hissediyorum 5 yaşında kızım var ilgilenemiyorm resmen çok üzülüyorum ona da zamanla geçeceğini bildiğim için kendimi sıkmıyorumMerhaba
Cocuğum asla sakin değil 10 aylık dur durak bilmeden ağlıyor doktor doktor gezdik gözle görülür bir problemi yok. Asla memnun edemiyorum sanki sürekli ama sürekli ağlıyor. uyumuyor artık dayanacak gücüm kalmadı hayatım kalmadı. Kapana kıstırılmış gibiyim eski hayatımı çok özledim dayanamıyorum . Evladım beni sevmiyormus gibi geliyor en basından beri emmedi istemedi beni hiç bir anne evladını sakinleştirimez mi yapamıyorum yetemiyorum ona istemiyor beni dayanamıyorum bu tempoya koşturmaya .. bi yandan calısıyorum bir yandan bakıyorum eşim yapıyor ama yap dersem tabi ya bıktım terapi aldım bu almıs halim siz düşünün ne gecem belli ne gündüzüm
İnanın fiyatlar hakkında bilgim yok ama çevrenize soruşturabilirsiniz,vardır illaki tanıdıkları birileri,önerirler.Bakıcı ücretlerine çok uzağım acaba yarım gün ne kadar ücret isterler. Birde bebeğim benim yanımda olunca sürekli kucak istiyor bakıcı ayarladım diyelim evden calıstığım için farklı bir odada düzenli beni görmeyecek şekilde Mi planlamalıyım
Her çocuk farklıymış. Kızım biblo gibiydi hala öyle . 6 yaşa getirmiştim ne güzel birlikte tüm aktiviteleri yapardık. Sonra kolik annesi oldum. Bu ışıltılı hayatı ben istedimAynı durumdayım sürekli ağlayıp yüzümü gözümü silip dans ediyorum oyalamaya calısıyorum tam anlamıyla tükendim ne yapacağımı bilmşyorum eşle eskisi gibi bir muhabbetimiz kalmadı zaten konumuz cocuk bazen havadan sudan bahsediyoruz o kadar ama cok bunaldığımı hissediyorum
Mükemmel anne yoktur, mükemmele yakın anne de yoktur.Merhaba
Arkadaş duyusal demek istemiş, duyusal hassasiyeti olabilir ama bu kadar yoğun ağlamayı açıklar mı bilmiyorum. Benim oğlumda da duyusal hassasiyet var hep vardı ama anlattığınız gibi ağlamadı aralıksız hiçYemek yiyor ek gıdayı nispeten. Farklı dokularda biraz temkinli davranıyor ben dokunduğumda güven duyup oda yaklaşıyor tüylü şeylere vs. Dürtüsel problemden kastınız nedir tam olarak bu atladığım bir nokta olabilşr belki
O kocana resti çek önce, haddini bilsin sen zaten bakamazsin falan seni manipüle ediyor, hayrette güzel bakarsın bebeğin ağlamasınin seninle ilgilisi yok bazı bebekler öyledir ve zamanla geçer...helal olsun sana bu zamana kadar hem iş hem çocuk iyi getirmissin ben yapamazdim yani yapabilsem bile yapmazdım...unutma sen bunları yaptın diye kocan helal olsun hem baktı hem çalıştı kredileri ödedik demeyecek, demiyorda zaten hala seni suçluyor..ona açık açık konuş ya iş bölümü yaparız çocuğu sırayla bakarız dinlenirim ya da işi bırakırım ne yaparsan yap de, sakın seni sindirmesine izin verme...biraz dışını göster daha kıymetini bilir emin olO kadarda ağlayan bir bebek dediniz ama buraya yeni taşınmıstık komsumuz kapıyı çaldı bir sorun mu var destek olalım diye düşünün. Kredi borçları vs var yoksa asla calısmazdım ama mümkün değil tek maas bu gidişle ben cıkmadan cıkısım verilecek zaten