Seni cok iyi anliyorum,benim de en sevdigim arkadasim oyle,tam derin bir mevzu konusurken " aaa o araba niye durdu,,aa su duvarin rengi bej mi,bla bla bla hic alakasiz bir seye takilir sinir eder,,artik bulusalim dedigi zaman diyorum ki "bak eger dikkatini sohpetimize vereceksen bulusalim"..bi kere beni evine cagirmisti,ustune basa basa ancak saat 13 de gelebilirim,sabah cocuk kursa gidiyor kurstan alip gelebilirim dedim,o gun sabah ariyor diyor ki kahvalti hazir nerde kaldin? Canim benim dedim ben sana demedimmi boyle boyle?,aldigim cevap su ; sen bugun gerginsin,bisey mi oldu canini sıkan..olurmusun oldururmusun??
Amma dertliymisim ben de yaa...
Bir dahakine sen de aynısını yap, ne duruma düştüğünü anlasın. Sinir oluyorum böyle insanlara. Mesela ben pür dikkat dinliyorum sonuna kadar, bazı arkadaş(!)lar da iki lafında sıkılır. Ben görüşmüyorum öyle insanlarla.
Bazi insanlar malesef boyle,herkesi oldugu gibi kabul etmek lazim ama ben arkadasimla bulustugumda telefonumu bile sessize alirim ki muhabbet bolunmesin diye,karsiligi boyle olunca insan kendini kotu hissediyor
Heh işte ben de böyle yapıyordum, nişanlı olduğum zaman telimin sesini kısıyordum ki onunla ilgilendiğimi bilsin. Ama o ne yaptı? Yüzünü bile görmediği, telefonda tanıştığı biri için tam 3 saat bekletti, evlerinde yatılı misafir olduğum halde... Çocuk bunu bıraktı sonra...
O senin arkadasin degil o zaman, sen onun arkadasisin.
En nefret ettigim insan tipidir. Cevremde vardi bunlardan 2-3 tane, hepsini sildim hayatimdan.
Kafam cok rahat ve sinirlerim bozulmuyor artik.
seninki dinlemese bile yanında bulunuyomuş bari ,, benim arkadaşım ben tam bişey anlatırken yeni tanıştığı erkek arkadaşını görünce (sevgili değil normal arkadaş) aa b..... naber diye bırakıp gitti beni =)
sonuç: artık görüşmüyorum..
Benzeri bir olay benim de başıma gelmişti..Benim o zamanlar üzüntülü günlerimdi..Gel anlat dedi..Ben de anlatıyordum..Erkek arkadaşı geldi,hoop yanına gitti..Ben öyle kalakaldım..Hiç olmazsa A..geldi canım sonra devam edelim deseydi...Sonuç : Eski günlerin hatırına birbirimizim face listesindeyiz sadece...40 yılda 1 merhaba ,nasılsın..Görüşmek vs yok..Evine davet ediyor ama yok...Ben dersimi aldım...:)
peki sen naptın hala yakın arkadaşın kı o kişi ?
bu konuyla ilgili ben de bi başlık açmayı düşünmüştüm.dostum dediğim insanlar aynen söylediğin gibi.ben pür dikkat dinlerken onlar ya hep sözümü keserler ya da dinlemiyomuş gibi görünüyolar.sinir oluyorum!
ben de onlara aynısını yapmaya karar verdim.anlasınlar bakalım nasıl oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?