- 23 Temmuz 2019
- 169
- 244
- 18
- 35
Teşekkür ederim efenim. Her zaman ki halim.vay be bayan x....cok mantikli konustunuz...bu arada nickinize bayildim.
Önemli tabi ama bende mesela çok sevmiyorum ama saygıda kusurda etmiyorum hoşlanmadığım şeyleri tatlı dille söylüyorum ve tabu en önemlisi eşim ailesi ve benim aramdaki o ince çizgiyi çok iyi koruyor ne beni ailesine ezdiriyor nede ailesinin bize müdahele etmesine izin veriyor yabi aradaki mesafeyi hep eşim ayarlıyor yani aslında bu konular sizlerin aranızdaki iletişime bağlı bende kaynanamda mesafeyi seviyoruz ne çok samimi ne çok soğuğuz söze bağlı
Canim.benim atışlarıyla kuş tutsalar kendi annenin babanın yerine koyamassin insanın kendi ailesi gibi hiç kimse olamaz durum sadece karşılıklı sen saygını sevgini koru baktın karşı taraf iyi ne âlâ baktım değil ona gire tavrını koyarsinKimse kendi ailesinin yerine koymuyor kolay kolay illaki ama idare ediliyor bi şekilde gördüğüm kadarıyla.
Dünya yakışıklısı olup, mükemmel giyinse, deli gibi aşık olsan ama seni evlenince adam yerine koymasa, 2 gün sonra hevesi kaçsa, dövse sövse kıymet bilmese, değer vermese hiç birinin anlamı olmaz sevdiğin şeylerin. Burada milyon tane örneğini okuyoruz deli gibi aşıktık sonu hüsran diyenlerin. Evlilikte aşk yerini sevgiye bırakıyor zaten. Öyle her gördüğünde için pır pır etmiyor. Bazen tipsizliğini seviyosun, sen birazcık uyuyabil diye, bebeği sallarken pijamayla atletle saç baş dağınık uyyakalışını seviyosun. Sustur şu çocuğu, uyut artık şunu diye karizmatik bağırışını değil. Velhasıl Allah herkesin yolunu kıymet bilenlere çıkarsın giyim kuşam halledilir.
Canim.benim atışlarıyla kuş tutsalar kendi annenin babanın yerine koyamassin insanın kendi ailesi gibi hiç kimse olamaz durum sadece karşılıklı sen saygını sevgini koru baktın karşı taraf iyi ne âlâ baktım değil ona gire tavrını koyarsin
Amcası dayisi olmuşsa nabicaksin evlenince sana ne gibi bir yarari var sen esin olacak kişiye annesine ve babasına bak benim eşimin amcası okumamis adamı senede 1 kere yada hic görmüyoruz cokta önemli degil sen esim diyeceğin kişiyi arastir tanımaya çalış ayrıca şöyle bisey var eşini seviyorsan hersey biz geliyor tiris geçiyorYahu bende öyle pis bi fikir varki nefret ediyorum bu düşüncemden resmen görüştüğüm kişinin tüm yakın ailesini araştırıp bakıyorum sosyal hesaplarına vs beğenmeyince içim burkuluyor işte aman bu ne iş yapıyor amcası dayısı okumuş mu düzgün yaşamları var mı bunlar bile beni etkiliyor
Fiziksel beğeni önemli ama zamanla değişiyor en azından ben eşimi olumlu yönde etkiledim herzaman temiz bir adamdı ama saçını bile taramayan adamdı. Mesela hafif kirli sakal seviyorum ay böyle çok yakışıklı diye diye adamı kirli sakallı yaptımsonra bu sana çok güzel olur bu çok havalı diye diye üstünü başını sonra bakım konusunda da şunu bi sürsene bununla yüzünü bir yıkasana şunu bi sıksana diye diye güneş kremi bile süren bir adam ortaya çıktı. çok abarttım galiba ki geçen kendi kendine yüz temizleme jeli almış eee napalım kocalarımızı iyi yönde etkileyelim değil mi daha çok içimiz ısınır
Beğeni geçicidir güzel ahlak kalıcıdır tabi bakımlı yapmak bizim tatlı dilimizden geçer
Dediğim gibi temiz bir adamdı zaten ama ben hep eşimin ahlakını sevdim önce sonra diğer şeyler geldi.Teşekkür ederim yorumunuz için ❤
Ama peki evlilik kararı alırken itmedi mi sizi beğenmediğiniz şeyler görünce
Sevmiyosun cünkü o yüzden kararsızlıkların. Benimde vardı böyle bi ilişkim ön dişleri yamuktu hep kafaya takıyodum ama gerçek sevgi bunları görmez işte.Hissetmiyorum değilim bazen çok seviyorum bazen bi şey görüyorum hemen kafam karışıyor çok fazla kararsızlık ve gel gitlerim var diyorum ya bana hiç bu kadar katlanan çıkmadı diye.
Farklı sehirlerdesiniz, internetten tanistiniz. Yani sadece mesajlaştiniz bu durumda iyi birisi mi bilemezsin ki
ne yaptınız sonra ayrıldınız mı?Sevmiyosun cünkü o yüzden kararsızlıkların. Benimde vardı böyle bi ilişkim ön dişleri yamuktu hep kafaya takıyodum ama gerçek sevgi bunları görmez işte.
Başka bi sebepten dolayı ayrıldım aşırı kıskanclıgından.ne yaptınız sonra ayrıldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?