İyi birisi diye evlenilir mi??

Ben aşik olarak evlendim ama aşik oldugum icin degil karakterini begendiyim icin evlendim.
Aşik bite bilir ama guzel karakterden kimse bikmaz.

Biz aynı şehirde yaşıyorduk ama tanistigimizde eşim şırnak askerdi ve bizim aile kültürlerinin tamamen farklı olmasına rağmen küçük çatışmalar dışında çok sorun olmadı ikimizinde ailesi çocuklar seviyorsa yapcak bisey yok evlendirc3z kafasindalardi isteme söz nişan kına düğün hersey örf adete göre yapıldı tabiki iki aile arasında farklı fikir görüşler oluyor ama konuşarak çözülüyor hersey

Ailesini sevememekten korkuyorum içime sinmeyen insanlar olursa mutsuz olmaz mıyım evlilikte

25 “yaşın geçiyor” yaşı değil öncelikle. Bana katlanıyor diye bir ömür geçirebilir misiniz? İnsan sevdiği insana bile gün geliyor tahammül edemiyor, yaptığı fedakarlıklar gözüne batıyor. Şark hizmeti yapacaktır. Siz tam olarak ısınamadığınız biri için şehrinizi, düzeninizi bırakabilir misiniz? Sevmediğiniz biriyle evlenmeyin. Ayrıca 5 ay evlilik kararı için erken bence.

Iyide benim sevdiğim tipler de kıymet bilmez değer vermez oldu bu zamana kadar inancım kalmadı ki hem sevdiğim hem sevildiğim birirsiyle karşılaşacağıma

Ailesini sevememekten korkuyorum içime sinmeyen insanlar olursa mutsuz olmaz mıyım evlilikte
Önemli tabi ama bende mesela çok sevmiyorum ama saygıda kusurda etmiyorum hoşlanmadığım şeyleri tatlı dille söylüyorum ve tabu en önemlisi eşim ailesi ve benim aramdaki o ince çizgiyi çok iyi koruyor ne beni ailesine ezdiriyor nede ailesinin bize müdahele etmesine izin veriyor yabi aradaki mesafeyi hep eşim ayarlıyor yani aslında bu konular sizlerin aranızdaki iletişime bağlı bende kaynanamda mesafeyi seviyoruz ne çok samimi ne çok soğuğuz söze bağlı

Ben aşik olarak evlendim ama aşik oldugum icin degil karakterini begendiyim icin evlendim.
Aşik bite bilir ama guzel karakterden kimse bikmaz.

Aklım diyo ki işte bu karekter adam gibi adam. Ama bi yandan da daha iyisi olabilirdi hissi var kendimi tam anlamıyla ikna edemiyorum bazen kafam karışıyor

Iyide benim sevdiğim tipler de kıymet bilmez değer vermez oldu bu zamana kadar inancım kalmadı ki hem sevdiğim hem sevildiğim birirsiyle karşılaşacağıma
Sizi anlayabiliyorum ama sırf kıymet biliyor diye evlenilmez. İnanın pişman olursunuz. Her hareketi batmaya başlar.

Aklım diyo ki işte bu karekter adam gibi adam. Ama bi yandan da daha iyisi olabilirdi hissi var kendimi tam anlamıyla ikna edemiyorum bazen kafam karışıyor
O zaman bir az daha tanimaya calisin. Belki isinirsiniz, gonlunuzce olur.

Bence tanıyın daha. 5 ay çok erken ohooo. Ben ilk zamanlar hiç beğenmediğim birini zaman geçtikçe çok beğenebiliyorum mesela. Hatta kusurları bile güzel geliyor tipsiz ama seviyorum napiyim falan diyebiliyorum :halay:

Onun ilgisi sadece hoşuna gidiyor ama ilerde evlendiğinde gerçek yüzünü gösterdiğinde ben bununla mi evlenmisim diyeceksin
Eee zaten duygun yok var ama pir pir değilsin

Gerçeklerle karşılaştığında bisanabilecek misin sırf yaşım geldi diye evlenmek saçma

Kesinlikle ask evliliği ki bazen aşık olduğun adamı bile taniyamiyirsun evliliğinde

Benim de aklıma bu geldi siz acaba bu çocuğu eskiden sevgili olunan biriyle mi kıyaslıyorsunuz
Bilmiyorum, ama tahminim şu yönde. Daha önce birini çok sevmiş, aşık olmuş ve karşısındaki kişi bu kişinin canını çok yakmış. Kız ise diğer sevdiği kişi tarafından pek önemsenmemiş ve eleştirilmiş bazı yönlerden (kültürel, fiziki vs)
Şuan ki kişi ise kıza değer veriyor ve bunu hissettiriyor. Tabii bunlar tahmin, ne kadarı doğru bilemiyorum ..

Birincisi; 5 aylık ilişkide evlilik kararı almak için çok erken.

İkincisi; 25 yaş korkman gereken bi yaş değil. Daha yolun başı :) Evlilik için acele edilesi bi yaş değil..

Üçüncüsü ve en önemlisi; iyi birisi diye evlenilmez!!!
Duygularını iyice bi ölç, tart istersen..

Severek evlendim
Sonra o adamın içinden bir canavar ruh hastası çıktı
Şimdi ki aklım olsaydı mantık evliliği yapardım
Canımı zor kurtardım
Fakat bunlar kişiden kişiye değişir
Daha 5 aylık ilişki biraz daha sabırlı olun ve iyice tanıyın

5 ayda herkes melek be canım.
Sen onu cay kaşığı tingidatirken goreceksin asıl evde.
Direk soruna yanit verecek olursam da sirf iyi biri diye sevisebilecek misin fiziksel begenmiyorken.
5ayda belli olmaz o iyilik kötülük

Back
X