İyi birisi diye evlenilir mi??

1. Zaten 5 ay çok kisa bir süre evlilik karari vermek için.

2. Ayni zamanda bir iliskinin tamam mi devam mi sorusuna yeterici bir zaman. Ters gibi gelebilir ama degil. Kalbin kipir kipir atmadigi birisine evet deme. Evet mantik önemli, hayata bakis açisi, sohbet,.. ancak o kisiyi çekici bulman, onun ile öpüsmen ve daha fazlasi ayni sekilde önemlidir.

Benim esimde özensiz giyerdi, hatta eski fotolara baktigimizda ikimizde kahkaha atiyoruz fakat ben asiktim. Giyim konusunda baya bir degisim var fakat süper harika halen denilmez. Ancak bu benim umrumda degildi, çünkü seviyordum.

Yani sorun sende sadece giyim degil, cidden birseyler eksik. Bence bu çoçuk ile devam etme yani.

Haklısınız.. Sanırım devam edemiycem

5 aydır bir ilişkim var sosyal medya üzerinden tanıştık(buda kafamı karıştırıyor) o İstanbul da ben ankaradayım. Ben kpss çalışıyorum kendisi polis. 24 ve 25 yaşındayız. Çok iyi anlaşıyoruz ve eğleniyoruz konuşurken. duygularını düşüncelerini güzelce açıkça anlatan, benimle ilgili planlar yapan, ailesine beni anlatan, mantıklı,dürüst, sadık bi adam. Ve benimle evlenmeyi çok istiyor.
Aile yapıları, kültür, hayata bakış açımız vs her şey uygun.

Gel gelelim meseleye olumlu yönler bunlardı olumsuz olan ise benim kalbim pır pır etmiyor heyecanlanmıyorum bazı buluşmalarımızda mutlu ayrılmıyorum yanından fiziksel olarak sanki beğenmiyorum(bu tipiyle alakalı değil de daha çok bakımsız, özensiz giyinmesiyle alakalı)

Ama şu yaşıma kadar da ne kimse bana bu kadar katlandı, sevdi ne de ben kimseyle bu kadar anlaşabildim. Karekteri hoşuma gidiyor ama hislerimde eksiklikler var tatmin olmuyorum tam anlamıyla çok aşığım diyemiyorum.

Özellikle evli hanımlar bana yardımcı olun lütfen evlilik kararı nasıl alınır?? Ailem baskı yapıyor yaşın geldi diye(25) bu zamana kadarda adam akıllı olabilir diyeceğim tipler çıkmadı pek karşıma.

Böyle olmaz çok aşık olmam lazım diyip terk mi etmeliyim? Yoksa devam mı etmeliyim??
İnternetten tanışılan ve uzaktan yaşanan ilişkilerin şöyle bir problemi var duyguyu tam olarak geçiremiyoruz karşılıklı.yani sözleri yazsak da telefonda söylesek de o hisler yüzyüze iletişimdeki gibi olamıyor.sizde hem internette tanışma hem uzak mesafe ikisi de var.üstelik 5 ay az bir süre.
Ben aşkın evlilik için şart olduğuna inananlardanım.yaşınız da hiç geç filan değil.muhabbeti sarıyor diye evlenmek bana çok eksik görünüyor daha birsürü parçası var bir evliliğin.sizin saydıklarınız anca dost olmaya yeter gibi

5 aydır bir ilişkim var sosyal medya üzerinden tanıştık(buda kafamı karıştırıyor) o İstanbul da ben ankaradayım. Ben kpss çalışıyorum kendisi polis. 24 ve 25 yaşındayız. Çok iyi anlaşıyoruz ve eğleniyoruz konuşurken. duygularını düşüncelerini güzelce açıkça anlatan, benimle ilgili planlar yapan, ailesine beni anlatan, mantıklı,dürüst, sadık bi adam. Ve benimle evlenmeyi çok istiyor.

Gel gelelim meseleye olumlu yönler bunlardı olumsuz olan ise benim kalbim pır pır etmiyor heyecanlanmıyorum bazı buluşmalarımızda mutlu ayrılmıyorum yanından fiziksel olarak sanki beğenmiyorum(bu tipiyle alakalı değil de daha çok bakımsız, özensiz giyinmesiyle alakalı)

Ama şu yaşıma kadar da ne kimse bana bu kadar katlandı, sevdi ne de ben kimseyle bu kadar anlaşabildim. Karekteri hoşuma gidiyor ama hislerimde eksiklikler var tatmin olmuyorum tam anlamıyla çok aşığım diyemiyorum.

Özellikle evli hanımlar bana yardımcı olun lütfen evlilik kararı nasıl alınır?? Ailem baskı yapıyor yaşın geldi diye(25) bu zamana kadarda adam akıllı olabilir diyeceğim tipler çıkmadı pek karşıma.

Böyle olmaz çok aşık olmam lazım diyip terk mi etmeliyim? Yoksa devam mı etmeliyim??
Gerçekten adamsa evlenilir. Ama hepsi 360 derece dönüyor evlenince. O yüzden iyi analiz et. Aşk dediğin şey de senin için aşk karşı taraf için meşk olabilir. Kavun değil koklanmıyor. Ama şunuda iyi bilir eğer gerçekten nötr hiç birşey hissetmiyorsanda ki bunu söylemek içinde çok erken. Yarın evlenince herşeyiyle yüz göz olcan çekemezsin . O kadar net söylüyorum. Ağzını şapırdatsa batar. Ya da ne biliyim gaz çıkardığını duysan geğirse, daha uç şeyler de olabilir. Ya da basidincen sabah ağzı kokar . Evlilik çoçuk oyuncağı değildir . İyi düşün karar ver. 5 ayda da hemen tanıyamazsın insanı. Bence körü körüne aşık olmaman da iyi birşey. Çünkü çok sevmelte çoğu şeyin görmeden gelinmesine sineye çekilmesine neden oluyor. Eksileri görmek lazım her zaman. Hayat bu sonuçta.

5 ay icinde evlendim ben kiyafetleri sac sekli herseyini degistirdim iki kizim var ve mutluyum.tabii hergun degil kavgada oluyor diyecegim siki paket degistirilir ici onemli

sevmiyorsanız evlenmeyin , seviginin olmadığı bir evlilikte mutluluk olmuyor , inanın bana yaptığı küçücük birşey bile gözünüze batıyor

Ablam her zaman giyinmeyi bilmeyen adamla evlen derdi o aklıma geldi nedense :)
Giyinmeyi bilmeyen adam ablamın gözünde saga sola gözü kaymaz senden baskasına bakmaz amacı (tabiki belirli statüde oldugunu varsayıp) hayatı işi üstüne kuruludur vs gibi düşünceleri vardı
Tek takıldıgın buysa giyim kusam hallolur hatta eşimle alısverişe ben giderim ben secerim kıyafetlerini cok büyük bi zevkle
Ancak sanki sevgindende süphen var gibi
Aşk sart değil ancak sevmek sart
Evlilik zor bi karar sevgiliyken gözüne batmayanlar evlenince hop yeni bi huy gibi gözüne gözüne batıyor
Ha bu arkadasla ayrılıp baska birine asık olurmusun bunun garantiside yok
Bence artılarını eksiklerini yada eksi gördüklerini otur adam akıllı kıyasla hangi kefe daha agır basıyor değiştirilebilir genel gecer seylermi sadece gözüne batan yoksa cidden olmayacak seylermi bi düşün derim

iyi birilerine, aşık olunmaz:)

Allah aşkına 24 yaşındasın,mantık evliliği yapılacak bir yaş olduğunu düşünmüyorum.İnsan biraz heyecanlanmalı.Onu geçtim uzaktan uzaktan o kişinin iyi olduğu anlaşılmaz ki.Ben aynı evde, aynı üniversitede okuduğum adamı tanıyamamışım.Hatta evlenip ben kocamı tanıyamamışım diyen bunca insan varken 5 ayda uzaktan uzağa tanıdığınızı asla düşünmeyin.

1. Zaten 5 ay çok kisa bir süre evlilik karari vermek için.

2. Ayni zamanda bir iliskinin tamam mi devam mi sorusuna yeterici bir zaman. Ters gibi gelebilir ama degil. Kalbin kipir kipir atmadigi birisine evet deme. Evet mantik önemli, hayata bakis açisi, sohbet,.. ancak o kisiyi çekici bulman, onun ile öpüsmen ve daha fazlasi ayni sekilde önemlidir.

Benim esimde özensiz giyerdi, hatta eski fotolara baktigimizda ikimizde kahkaha atiyoruz fakat ben asiktim. Giyim konusunda baya bir degisim var fakat süper harika halen denilmez. Ancak bu benim umrumda degildi, çünkü seviyordum.

Yani sorun sende sadece giyim degil, cidden birseyler eksik. Bence bu çoçuk ile devam etme yani.
Ayyy öyle güzel söylemişsiniz ki bana yol gösterdiniz resmen,:KK200:

içi güzel olsun dışını halledersiniz beraber alışveriş vs. çözülüyor orası eşimin tarzını tamamen değiştirdim ben nişanlıyken . 5 ay çok uzun değil kısa da değil tanımak için biraz daha tanıyın yaşlar müsayit kestirip atmayın derim. bu zamanda kafana ailene uygun birini bulmak da zor. Mesleği de güzel biraz daha şans tanıyın ben de eşimle ilk tanıştığımda aşık olmadım zamanla sevdim .Şimdi onu herşeyden çok seviyorum güzel huylarıyla sevgisi merhametiyle kendine aşık etti beni serseri :)

Sık görüşmediğiniz için öyle saniyosunuz .Görmeyince soguyosunuz gibi geliyor olabilir .Giyim konusunda yönlendirin mesela imkanınız varsa hediye edin birşey veya netten ekran fotosu atıp bu sana çok yakışır vs gibi ...

Birde polis eşi olarak şunu söyleyeyim.Hem çok.gururlu hemde çok zor polis eşi olmak .Gurbete alismanuz gerek ,çoğu gece yalnızsıniz ,görevi vs bitmez ,plan yapmak zordur ,yıllık izinden hep bur olay sonucu cagrildik 2 yıldır tam izin yaptık :) Çocuğumu yalnız buyutuyorum desem yeri evde oldukça ilgileniyor sağolsun ama bir düzen yok yani ...

Ve bu yaşam biçimi sevmeden katlanilmsz o yüzden acele etmeyin sevdiğinize emin olup öyle evlilik yoluna girin derim

Bu konuyu daha önce açmış mıydınız böyle bi konu vardı. Tek sorun buysa Giyimine evlendikten sonra siz müdahale edebilirsiniz beraber yaparsınız alışverişlerinizi
Bende daha çok mantık evliliği yaptım. Daha doğrusu yarı yolda bırakamadım. Hakkınızda hayırlısı

Madem giyiniş tarzı hoşuna gitmiyor Ona Giyim hediye alın ? fark ettirmeden giyim tarzını değiştire bilirsin.. Sosyal medya + 5 ay tanışma çok erken hemen evliliği düşünme iyice bir tanımaya yönel. nedir bu hemen evlilik mevzuları anlamadım...

Evlilik kararı için erkendir yada drgildir bu kişiye göre değişir ama giyim konusunda ben biraz farklı yaklaşıcam
Ya oda seni değiştirmek isterse bunu giyme bu güzel değil diye seni beğenmesr üzülmez misin
İnsanları olduğu gibi kabul edin biraz

Bulusurken heyecanlanmiyorsan,yanindan mutlu ayrilmiyorsan bence olmaz o is
Sorun giyim kusam veya yakisiklilikta degil.eger gercekten hoslansaydin bunlara hic takilmazdin.
Cekim hissetmiyorsun sanirim.ve bu olmayinca evlilik cok zor olur.
Asik olmadigin insanin herseyi zamanla batmaya baslar.
Ten uyumu cekim gucu en onemli etken bence evlilik icin

Ablam her zaman giyinmeyi bilmeyen adamla evlen derdi o aklıma geldi nedense :)
Giyinmeyi bilmeyen adam ablamın gözünde saga sola gözü kaymaz senden baskasına bakmaz amacı (tabiki belirli statüde oldugunu varsayıp) hayatı işi üstüne kuruludur vs gibi düşünceleri vardı
Tek takıldıgın buysa giyim kusam hallolur hatta eşimle alısverişe ben giderim ben secerim kıyafetlerini cok büyük bi zevkle
Ancak sanki sevgindende süphen var gibi
Aşk sart değil ancak sevmek sart
Evlilik zor bi karar sevgiliyken gözüne batmayanlar evlenince hop yeni bi huy gibi gözüne gözüne batıyor
Ha bu arkadasla ayrılıp baska birine asık olurmusun bunun garantiside yok
Bence artılarını eksiklerini yada eksi gördüklerini otur adam akıllı kıyasla hangi kefe daha agır basıyor değiştirilebilir genel gecer seylermi sadece gözüne batan yoksa cidden olmayacak seylermi bi düşün derim
Benim kardesim olabilirmisiniz?
Ablaniz cok hakli

Yaşım geçiyor denilen yaş en azından 37 olmadığı zaman bana bir öfke geliyor.

Cehalet dalga dalga yükseliyor kk sayfalarından.

Back
X