- 5 Aralık 2025
- 36
- -32
- 1
- 30
Daha önce evlendim ayrıldım 2 çocuğum var hayatıma biri girdi çok anlayışlı beni düşünen seven Herşeyde yanımda olan biriydi ailemin yanında yaşıyorduk çocuklarımla ama beni istemez gibi tavırları oldu çalışıyordum da aslında herşeyden kavga çıkarmaya laf söylemeye başladılar yok yere işten geldim çocuklara yemek koyucaktım biraz soğumuş diye ısıtayım dedim babam hayır dedi iyi o öyle yenicek dedim yemezler bi anda bana vurdu sen sözümü dinlemiyorsun diye bende ona ağlayarak bağırdım ben bunun için mi geldim buraya siz de bana kaçtığım şeyleri yaşatın diye mi bi beni sığdıramadınız zaten bu eve diyip çıktım sokağa ona yazdım anlattım burda durmuycam iş yerinde kalıcam gerekirse dedim o da direkt gelip alayım mı sizi dedi ve yola çıktı çocuklar ağlıyor anne gidelim dedem seni dövücek diye ben ağlıyorum napıcam diye topladık eşyalarımızı geldi bizi aldı herşeye orda başladık yeniden imam nikahı kıydık kendi istedi resmi nikah için iddet sürem vardı daha biraz tamam dedim 3 4 ay sonra çocukları istememeye başladı