• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi değilim nolur düşünemiyorum çocuğumu aldırmalı mıyım

dardaym

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2025
36
-32
1
30
Daha önce evlendim ayrıldım 2 çocuğum var hayatıma biri girdi çok anlayışlı beni düşünen seven Herşeyde yanımda olan biriydi ailemin yanında yaşıyorduk çocuklarımla ama beni istemez gibi tavırları oldu çalışıyordum da aslında herşeyden kavga çıkarmaya laf söylemeye başladılar yok yere işten geldim çocuklara yemek koyucaktım biraz soğumuş diye ısıtayım dedim babam hayır dedi iyi o öyle yenicek dedim yemezler bi anda bana vurdu sen sözümü dinlemiyorsun diye bende ona ağlayarak bağırdım ben bunun için mi geldim buraya siz de bana kaçtığım şeyleri yaşatın diye mi bi beni sığdıramadınız zaten bu eve diyip çıktım sokağa ona yazdım anlattım burda durmuycam iş yerinde kalıcam gerekirse dedim o da direkt gelip alayım mı sizi dedi ve yola çıktı çocuklar ağlıyor anne gidelim dedem seni dövücek diye ben ağlıyorum napıcam diye topladık eşyalarımızı geldi bizi aldı herşeye orda başladık yeniden imam nikahı kıydık kendi istedi resmi nikah için iddet sürem vardı daha biraz tamam dedim 3 4 ay sonra çocukları istememeye başladı

o hiç evlenmemişti ama herşeyi bilerek benimle bi yola çıkmıştı ailemle de tanışmıştı benim için sorun değil diyen biriydi çocukları her gördüğünde aklına benim geçmişim geliyormuş benden değil bi başkasından diyormuş kaldıramıyormuş herşeyi onunla değilde ilk eşimle yaşadığım için bana ağza alınmayacak şeyler söyleyemeye başladı işte sen artıksın 2.el kullanılmışsın ben hiç kimseyle olmadım temizim böyle konuşmalar

Evet şuan 7 hafta 5 günlük hamileyim dün doktora gittik ilk defa görmek için doktor sorular sordu haliyle ilk çocuğunuz mu olucak hayır 3. Dedim orda yok diyecekmişim saygısızlık yapmışım ona ultrasondan çocuğa bile bakmadı gelmedi içerde elinde telefon video izledi

.Evet şuan 7 hafta 5 günlük hamileyim dün doktora gittik ilk defa görmek için doktor sorular sordu haliyle ilk çocuğunuz mu olucak hayır 3. Dedim orda yok diyecekmişim saygısızlık yapmışım ona ultrasondan çocuğa bile bakmadı gelmedi içerde elinde telefon video izledi
İddet süreniz dolmadiysa eski eşinizin üzerine olur bebek bundan haberi var mi beyefendinin.
Ayrica bu sorulari doktorlar sorar kaçı canli doğum kaçı ölüm doktor bilmek ister. Bu adam salak size iyi günler göstermeyecek . Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsunuz. Bu adamla geleceğiniz yok

Çıktık niye bakmadın dedim ne bakıcam sen git çocuklarını anlat benim yanımda rahat rahat dedi hiç konuşmadık yol boyu eczanede durdu git ilaçlarını al dedi inmedim istemiyorum dedim benim mi ilaçlarım oldu şimdi dedim bi daha bulursun da gidersin özele doktora dedi o kadar verdiğim paraya yazık diyor devlete gidersin istersen de doğurmazsın uğraşmıycam senle hak etmiyorsun böyle konuştu eve geldik kapının önünde in eve git dedi doktorun verdiği dosya vardı al dedi almadım indim diye arkamdan indi gözüme baka baka yırtıp attı ultrason görüntüsünü bile çöpe

İddet süreniz dolmadiysa eski eşinizin üzerine olur bebek bundan haberi var mi beyefendinin.
Ayrica bu sorulari doktorlar sorar kaçı canli doğum kaçı ölüm doktor bilmek ister. Bu adam salak size iyi günler göstermeyecek . Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsunuz. Bu adamla geleceğiniz yok
Yok hamilelik olmadan kısa süre önce doldu ama nikah olmadı henüz iş aldım yoğunum hafta sonu bile çalışıyordu diye kaldı

Çok zor bir durum..çocuk aldırmak başlı başına bir şey. Ben kimseye diyemem aldir-aldirma.
Ama siz neden korunmadiniz diye sorarım.
Kimse neden mantığı ile hareket etmiyor anlamıyorum. 2 çocuğunuz var aileniz sıkıntı çıkarıyor başka bir adam ile bir yola emin olmadan çıktınız çocukta var. Yüce Rabbim evlat isteyenlere nasip eylesin.
Size de kolaylıklar diliyorum çok zor bir durum. Bundan sonraki hayatınızda lütfen hata yapmamaya özen gösterin 🥹

Konu suan hamile olup aldırmak istemeniz mi? O olmasa da çocuklarınıza bu gözle bakan biriyle birlikte olmayin. Yarın onlara eziyet eder. Yazik değil mi çocuklarınıza
Bende onlara kıyamıyorum şimdi ailemin yanındalar onlardan ayrıyım gidip görüyorum tatillerde alıyorum yanımda kalıyorlar ama yetmiyor ki bana ihtiyaçları var

Çok zor bir durum..çocuk aldırmak başlı başına bir şey. Ben kimseye diyemem aldir-aldirma.
Kimse neden mantığı ile hareket etmiyor anlamıyorum. 2 çocuğunuz var aileniz sıkıntı çıkarıyor başka bir adam ile bir yola emin olmadan çıktınız çocukta var. Yüce Rabbim evlat isteyenlere nasip eylesin.
Size de kolaylıklar diliyorum çok zor bir durum. Bundan sonraki hayatınızda lütfen hata yapmamaya özen gösterin 🥹
Çok üzülüyorum çok çaresiz hissediyorum aldırsam günah içimde istemiyor olsa diyorum nasıl olucak ben çocuklarımdan ayrı onunla olan çocuğuma mı bakıp büyütücem bana ihanetini de öğrendim yeni biz sevgiliyken eski sevgilisiyle konuşmuş görüşmüş birlikte olmuşlar bana yalan söylemiş ben evlendim ayrıldım diye kirli oldum o bunu benim hayatımdayken yapıp temiz olmuş

Ayril bu adamdan ya off çocuklarından ayri yaşamanın ne anlamı var. Üzüldüm siz çalışıyor musnuz?
Çalışıyordum öncesinde istemedi diye ayrıldım kıskançlığından yine çalışırım kendime güveniyorum ama çocuk konusunda napıcam bilmiyorum

İhaneti öğrendiğim gece mesaj geldi o kızdan gece 2 de napıyosun diye normalde engelli her yerden ama arada yazıp engelliyormuş benimle kavga ettiği zamanlar yazmış hep kısa kısa naber iyi gülücük mesaj bu kadar bazıları yazmak için yazmış sanki dediğine göre ben yanlış yapıyormuşum ona o da buna karşılık bunu yapıyormuş yanlışım çocuklarla ilgili konulara dahil olmam

Kıza yazıcam diyince seni boşarım dedi bana bende böyle bişey için ağzına bile alabiliyorsan yap dedim bişey var belli ki ortada ondan bu kadar tepkin herşeyi öğreneceğim içinmiş 2 defa söyledi boşadım diye bende öğrendim herşeyi asıl ben seni istemiyorum bak devamını da getireyim dedim 3 kere söyledim arka arkaya insan hamileyken böyle yapar mı seviyorum dediği insana

Yani size kötü davranan öldürecek diye yanından ayrıldığınız babanızın yanına nasıl gönderdiniz çocuklarınızı
Çalışıyormuşsunuz kötü muamele gördüğünüz yerden çözüm başka adamın yanına gitmek mi
Neden tam emin olmadan korunmasız beraber oluyorsunuz
Onu geçtim size çocuklarınıza kötü davranan adamın koynuna nasıl giriyorsunuz nasıl mideniz alıyor

Babanız madem kötü tutsaydınız 1+0 bir daire çocuklarınızı koynunuza alıp yatsaydınız huzurluca

Bebeğe gelince bu adamdan bir halt olmaz
Doğurursanız perişan olacak çocuk sayısı 3 çıkacak
Çalışamaz hale gelip iyice muhtaç olacaksınız

İnandım güvendim çünkü hiç böyle değildi ki bana karşı

Back
X