İyi değilim..

edatpc6

O bir anne :) ;).
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
287
199
18
Daha önceden burada bir konu açmıştım kaynım ve 11 yaşındaki kızı bizde kalıyor diye. Eltim hastanede oğlu kanser hastası oğlunun yanında kalıyor hastanede bunun içinde kaynım ve kızı bizde kalıyorlardı. 1 aylığına eltim çıktı hastaneden ama çocuğun kan değerleri düşünce tekrar yattı lar 2 gün önce . Ama artık kaynımın hareketlerine katlanamadığımı farkettim. Ayrıca kendi evimde rahat etmek istiyorum artık. Tesettürlüyüm yatana kadar başımda başörtüyle geziyorum. İstekleri bitmiyor kaynımın. Çay getir şunu getir bunu getir. Dün kv. Telefonda konusuyorduk 4 5 ay daha idare et çocuğun ilaçları o zamana biter heralde tahminimce dedi arkasından kp. Arkadan bağırıyor eşşek gibi bakacak mecbur diye. Tam lafımı söyleyecekken kv. Telefonu kapattı. Bende bugün eşime patladım yeter artık evlerine gitsin kalsınlar ben dayanamıyorum dedim. Ben abime evine git kal diyemem dedi. Ozaman beni kaybedersin dedim hayırlısı olsun dedi çok zoruma gitti napıcağımı bilmiyorum küçük bebeğim var. Anneme durumu anlattım başkası için yuvanı bozma diyor. Çok kötüyüm şaşkınım fikirlerinize ihtiyacım var?

Eltine çok üzüldüm çocuğunun canı ile uğraşıyor. Kv gelemiyor mu? Valla ne desem bilemedim aynı durumda kardeşim olsaydı hiç bir yere yollamazdım eşime de laf söyletmezdim aynı şeyi kardeşi için de yapardım. Kaynının çay getir falan diye emirler vermesi de hiç hoş değil ama oğlu hasta olduğu için psikolojisi bozuk olabilir.

Evi var yan apartmanda oturuyorlar ama ne amaçla ki bizde kalıyorlar. Onu söyleyende kp.
Hizmet ettirecek kadın istiyorlardı,
Ne biçim görüşlü bir aileye denk gelmişiniz,
Düşman başına resmen.
Başkası için yuvanı bozma diyen annede de sıkıntı var,eşinizde de.
Allah yardımcınız olsun.

kv kp e söyle.
gelip kendi özoğullarına eşşek gibi baksınlar.

eşine de hayırlısı böyleymiş madem. biraz da ben birilerine yük olayım de annenlere kafa dinlemeye git.

evi terketmediğini biraz kafanı dinleyeceğini söyle.
bakalım kim hizmet edecek onlara?

Esek gibi bakacak mı? Ben olsam çocuğu alır ailemin yanına giderim
Annemi arayıp durumu söylediğimde başkası için yuvanı bozma dur evinde dedi. Eşim ailem tarafından sevilir sayılır hiç bir saygısızlığı yoktur aileme o yüzden annemler ayrılmamı istemiyor

Annemi arayıp durumu söylediğimde başkası için yuvanı bozma dur evinde dedi. Eşim ailem tarafından sevilir sayılır hiç bir saygısızlığı yoktur aileme o yüzden annemler ayrılmamı istemiyor

Annenlerin ne isteyip istememesi değil, senin gördüğün muameleye katlanmak isteyip istememen konu. Aman kocamdan ayrılmayayım diye çekeceksen çek

Madem öyle yemek işi falan zor diye düşünüyorsa yemeğini yesin gitsin evine canım. Herkesin bi düzeni var
İnan bende bunu istiyorum akşama kadar kızı yanımda eyvallah , akşam yemeklerini yesinler onada eyvallah ama bari yatarken rahat edeyim be kardeşim. Eşime bunu anlatamıyorum anlamıyor..

Eşiniz garip,ailesi garip,anneniz garip.
Hikayede normal hiçbir şey yok.
Siz kimsenin 7/24 hizmetçisi olamazsınız,eşek gibi bakacak ne demek ne tür iğrenç bir laf bu ?
Eşinizin ''hayırlısı olsun''una zaten yorumum yok,eşim bana bunu söylese çok kırılırdım.
Annenize eşinizin söylediğini de dediniz mi bari,ona rağmen mi ''başkası yüzünden'' dedi ?

uzak olsalar haklısın da evleri yanyanaymış zaten.
beraber yesin içsin de evinde uyusun en azından.
bir de burada abisine her hizmete yapan kardeş değil 'el kızı'
koca akşamdan akşama.

uzak olsalar haklısın da evleri yanyanaymış zaten.
beraber yesin içsin de evinde uyusun en azından.
bir de burada abisine her hizmete yapan kardeş değil 'el kızı'
koca akşamdan akşama.
Uyumaya evine gidebilir ama eşi bunu nasıl söylesin abisine? Ben diyemem kardeşime git evinde uyu diye. Kaynının düşünmesi gerek bunu. Bir de kız da küçük sanırım akşama kadar evde dediğine göre. Eltinin annesi falan yok mu? Torununa bakacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…