Kayınvalideyle konuşmuş kaynım ben kalmak istemiyorumda sırf merve için kalıyorum onun ihtiyaçları için yoksa ben kendime bakarım demiş. Bunu bana kv. Söylüyor.Gitsin evinde kalsın koskoca adam bi tencere yemek yapamıcak mı ya
Eltimin anneside eltimin 2 yaşındaki kızına bakıyor. Onları düşüncesi buna biz bakalım onada o baksın.Uyumaya evine gidebilir ama eşi bunu nasıl söylesin abisine? Ben diyemem kardeşime git evinde uyu diye. Kaynının düşünmesi gerek bunu. Bir de kız da küçük sanırım akşama kadar evde dediğine göre. Eltinin annesi falan yok mu? Torununa bakacak?
annen başkası için yuvanı bozma diyor ama sen bakmak katlanmak zorunda değilsin yani. eşin de arada dengeyi kuramıyor üstüne bir de seni eziyor böyle bir durumda eşinin dengeyi kurması lazım. sana mutluluk çıkmaz burdan. eziliyorsun. net.Daha önceden burada bir konu açmıştım kaynım ve 11 yaşındaki kızı bizde kalıyor diye. Eltim hastanede oğlu kanser hastası oğlunun yanında kalıyor hastanede bunun içinde kaynım ve kızı bizde kalıyorlardı. 1 aylığına eltim çıktı hastaneden ama çocuğun kan değerleri düşünce tekrar yattı lar 2 gün önce . Ama artık kaynımın hareketlerine katlanamadığımı farkettim. Ayrıca kendi evimde rahat etmek istiyorum artık. Tesettürlüyüm yatana kadar başımda başörtüyle geziyorum. İstekleri bitmiyor kaynımın. Çay getir şunu getir bunu getir. Dün kv. Telefonda konusuyorduk 4 5 ay daha idare et çocuğun ilaçları o zamana biter heralde tahminimce dedi arkasından kp. Arkadan bağırıyor eşşek gibi bakacak mecbur diye. Tam lafımı söyleyecekken kv. Telefonu kapattı. Bende bugün eşime patladım yeter artık evlerine gitsin kalsınlar ben dayanamıyorum dedim. Ben abime evine git kal diyemem dedi. Ozaman beni kaybedersin dedim hayırlısı olsun dedi çok zoruma gitti napıcağımı bilmiyorum küçük bebeğim var. Anneme durumu anlattım başkası için yuvanı bozma diyor. Çok kötüyüm şaşkınım fikirlerinize ihtiyacım var?
Kaç çocuğu var eltinin? Valla durum hassas ortada kanser olan bir çocuk var. İki ucu boklu değnek işte. En mantıklısı kv gelecek bakacak çocuğa da oğluna da.Eltimin anneside eltimin 2 yaşındaki kızına bakıyor. Onları düşüncesi buna biz bakalım onada o baksın.
Babasının yapamayacağı ne yapıyorsun ki sen o kıza? Nasıl ihtiyaçları varmış?Kayınvalideyle konuşmuş kaynım ben kalmak istemiyorumda sırf merve için kalıyorum onun ihtiyaçları için yoksa ben kendime bakarım demiş. Bunu bana kv. Söylüyor.
Eltimin 3 çocuğu var 5 yaşındaki ortanca oğlu hastanede. Eltimde bana çok çektirdi hala da çektirmeye devam ediyor çocuğuna kocasına bakıyorum bir teşekkğr bile eden yok herkes mecbur gözüyle bakıyorKaç çocuğu var eltinin? Valla durum hassas ortada kanser olan bir çocuk var. İki ucu boklu değnek işte. En mantıklısı kv gelecek bakacak çocuğa da oğluna da.
Okula gidiyordu onun dersleri, banyosu kıyafetleri ütüsü vs..Babasının yapamayacağı ne yapıyorsun ki sen o kıza? Nasıl ihtiyaçları varmış?
Önceden de bu konu yüzünden kavga edip evi terketmiştim. Beni annemden geri getirmekten yorulmuş onun için hayırlısı olsun demişkocan onlari tuttuktan sonra kaynininda oyle davranmasi normal. ne demen hayirlisi olsun ya ne kadar basitmis hersey
Tamam hastalık bu. Siz de elinizden geleni yapıyorsunuz. Yatılı kalmaları çok fazla.İnan bende bunu istiyorum akşama kadar kızı yanımda eyvallah , akşam yemeklerini yesinler onada eyvallah ama bari yatarken rahat edeyim be kardeşim. Eşime bunu anlatamıyorum anlamıyor..
Kaynım evde değil 11 yaşındaki kızı evde kaynımla eşim ortak iş yapıyor akşam geliyorlarKp ne münasebetle o lafı edebiliyor? Siz nesiniz Allah aşkına? Bu yüzü nasıl bulabiliyor insanlar?
Kaynın çalışmıyor mu neden bütün gün evde? İnsan az biraz düşünür ya. Eşin diyemiyor mu 'x evde rahat etsin biraz dışarı çık' diye? Nerede büyüyor bu kozalaklar?
Ben o hırsla kayınpederi geri arayıp 'benim için mi peydahladınız siz bakın o zaman oğlunuza' der evden postalardım. Ama siz yapmayın tabi. Baksanıza kardeşi için eşine kapıyı gösteren bir erkek müsvettesi ile evlisiniz..
Kaynım evde değil 11 yaşındaki kızı evde kaynımla eşim ortak iş yapıyor akşam geliyorlar
Kv. Köyde kalıyor buraya 2 saat uzaklıkta çok hayvanları var tavuk inek vs. gelmesine geliyimde burdaki hayvanlar nolacak diyorBenim yeğenim de hastanede tedavi görüyor. Ablam onunla. Büyük yeğenim okula gidiyor ve babasıyla kalıyor. Gündüz babannesi ve dedesi bakıyor. Akşam babası alıp ödevlerine falan yardım ediyor. Ya da orada kalıyorlar. Yani yapılmak istenirse yapılıyor.
Kaynın hazıra konmuş ekmek elden su gölden. Hiç annesine bahane uydurmasın. Eve giderse biliyor ki yemeği sizinle yeseler bile bunun çamaşırı var, ütüsü bulaşığı var, çocuğu okula hazırlamak var. Bir kere anneannesinin 'kardeşleri ayırıp buna ben bakayım ona sen bak' durumu da hiç hoş olmamış.
Eşim diyorki ben abime durumu anlatsam benim ailemden hiç kimse seninle konusmaz zor gününde yanlarında olmadı eda derler herkesin sana bakış açısı değişir diyorEşinin ailesi sorunlu bir aile eşin de sana destek olmuyor. Eski konularına baktım. Anlattığına göre ailen de destek olmuyor. Allah yardımcın olsun.
Kv. Köyde kalıyor buraya 2 saat uzaklıkta çok hayvanları var tavuk inek vs. gelmesine geliyimde burdaki hayvanlar nolacak diyor
O kadar sorunlu bir aile ki kp. De kv. olmadan yapamıyor 1 haftalığına buraya geldi hergün aradı ne zaman gelcen diye. Gerçekten bir çıkmazın içindeyim kendi ailem desen maddi durumları pek yok. Ben burda maddi açıdan rahatım diye yuvanı bozma diyor bizim maddi durumumuz yok boşanırsan çocuğu alırlar diyor korktuğum için gidemiyorumKayinpeder baksin hayvanlara? O ailede her isi kadinlar mi yapiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?