İyi değilim..

Eltimin anneside eltimin 2 yaşındaki kızına bakıyor. Onları düşüncesi buna biz bakalım onada o baksın.

Senin konunu okumuştum.Uzun zamandır sende kalıyor kaynın ve kızı hatırlıyorum.Sağlık sözkonusu olduğu için herkes sana sabret demişti ama bence sen fazlasıyla sabrettin arkadaşım.Kaynın gerçekten çok yüzsüzmüş.Suyunu çıkardı bence işin.KV den niye gelmiyor başlarına?Ana gibi dursun oğluyla torununun başında.Evi çekip çevirsin.Gerekirse kv kp birlikte gelsinler kaynının evinde kalsınlar.Ama anlattığından anlaşılan o ki böyle babadan ( kp ) böyle düşüncesiz haddiz evlatlar yetişmiş işte.

annen başkası için yuvanı bozma diyor ama sen bakmak katlanmak zorunda değilsin yani. eşin de arada dengeyi kuramıyor üstüne bir de seni eziyor böyle bir durumda eşinin dengeyi kurması lazım. sana mutluluk çıkmaz burdan. eziliyorsun. net.

Eltimin anneside eltimin 2 yaşındaki kızına bakıyor. Onları düşüncesi buna biz bakalım onada o baksın.
Kaç çocuğu var eltinin? Valla durum hassas ortada kanser olan bir çocuk var. İki ucu boklu değnek işte. En mantıklısı kv gelecek bakacak çocuğa da oğluna da.

Kp ne münasebetle o lafı edebiliyor? Siz nesiniz Allah aşkına? Bu yüzü nasıl bulabiliyor insanlar?
Kaynın çalışmıyor mu neden bütün gün evde? İnsan az biraz düşünür ya. Eşin diyemiyor mu 'x evde rahat etsin biraz dışarı çık' diye? Nerede büyüyor bu kozalaklar?

Ben o hırsla kayınpederi geri arayıp 'benim için mi peydahladınız siz bakın o zaman oğlunuza' der evden postalardım. Ama siz yapmayın tabi. Baksanıza kardeşi için eşine kapıyı gösteren bir erkek müsvettesi ile evlisiniz..

Kaç çocuğu var eltinin? Valla durum hassas ortada kanser olan bir çocuk var. İki ucu boklu değnek işte. En mantıklısı kv gelecek bakacak çocuğa da oğluna da.
Eltimin 3 çocuğu var 5 yaşındaki ortanca oğlu hastanede. Eltimde bana çok çektirdi hala da çektirmeye devam ediyor çocuğuna kocasına bakıyorum bir teşekkğr bile eden yok herkes mecbur gözüyle bakıyor

Eşinin ailesi sorunlu bir aile eşin de sana destek olmuyor. Eski konularına baktım. Anlattığına göre ailen de destek olmuyor. Allah yardımcın olsun.

kocan onlari tuttuktan sonra kaynininda oyle davranmasi normal. ne demen hayirlisi olsun ya ne kadar basitmis hersey
Önceden de bu konu yüzünden kavga edip evi terketmiştim. Beni annemden geri getirmekten yorulmuş onun için hayırlısı olsun demiş

İnan bende bunu istiyorum akşama kadar kızı yanımda eyvallah , akşam yemeklerini yesinler onada eyvallah ama bari yatarken rahat edeyim be kardeşim. Eşime bunu anlatamıyorum anlamıyor..
Tamam hastalık bu. Siz de elinizden geleni yapıyorsunuz. Yatılı kalmaları çok fazla.

Kaynım evde değil 11 yaşındaki kızı evde kaynımla eşim ortak iş yapıyor akşam geliyorlar

Artik bakmak istemiyorum, haydi bana eyvallah dedin mi bak kaynana nasil geliyor kayninin basina. Kimse rahatindan feragat etmeyecek hersey sizin basiniza patlayacak. Hizmetci muamelesi goruyorsunuz maalesef ustelik degerde verilmiyor yaptiklariniza mecbur gozuyle bakiliyir evet

Kaynım evde değil 11 yaşındaki kızı evde kaynımla eşim ortak iş yapıyor akşam geliyorlar

Benim yeğenim de hastanede tedavi görüyor. Ablam onunla. Büyük yeğenim okula gidiyor ve babasıyla kalıyor. Gündüz babannesi ve dedesi bakıyor. Akşam babası alıp ödevlerine falan yardım ediyor. Ya da orada kalıyorlar. Yani yapılmak istenirse yapılıyor.

Kaynın hazıra konmuş ekmek elden su gölden. Hiç annesine bahane uydurmasın. Eve giderse biliyor ki yemeği sizinle yeseler bile bunun çamaşırı var, ütüsü bulaşığı var, çocuğu okula hazırlamak var. Bir kere anneannesinin 'kardeşleri ayırıp buna ben bakayım ona sen bak' durumu da hiç hoş olmamış.

Kv. Köyde kalıyor buraya 2 saat uzaklıkta çok hayvanları var tavuk inek vs. gelmesine geliyimde burdaki hayvanlar nolacak diyor

Eşinin ailesi sorunlu bir aile eşin de sana destek olmuyor. Eski konularına baktım. Anlattığına göre ailen de destek olmuyor. Allah yardımcın olsun.
Eşim diyorki ben abime durumu anlatsam benim ailemden hiç kimse seninle konusmaz zor gününde yanlarında olmadı eda derler herkesin sana bakış açısı değişir diyor

Kayinpeder baksin hayvanlara? O ailede her isi kadinlar mi yapiyor?
O kadar sorunlu bir aile ki kp. De kv. olmadan yapamıyor 1 haftalığına buraya geldi hergün aradı ne zaman gelcen diye. Gerçekten bir çıkmazın içindeyim kendi ailem desen maddi durumları pek yok. Ben burda maddi açıdan rahatım diye yuvanı bozma diyor bizim maddi durumumuz yok boşanırsan çocuğu alırlar diyor korktuğum için gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…