Eşim diyorki ben abime durumu anlatsam benim ailemden hiç kimse seninle konusmaz zor gününde yanlarında olmadı eda derler herkesin sana bakış açısı değişir diyor
Eşim diyorki ben abime durumu anlatsam benim ailemden hiç kimse seninle konusmaz zor gününde yanlarında olmadı eda derler herkesin sana bakış açısı değişir diyor
Kayinpeder baksin hayvanlara? O ailede her isi kadinlar mi yapiyor?
Aynen öyle yükün büyüğü kayınvalidemde kp. Tarla işlerine bakar kv ise hayvanlaraŞimdiye kadar yaptıklarınıza saysınlar. İnsanoğlu nankördür çünkü. Elalemin ne diyeceğini düşünürseniz adım atamazsınız..
Köy yerinde yükün büyüğünü kadın çeker malesef. Hayvanlarla genelde kadınlar ilgilenir..
Aynı şeyi düşündüm. Sen şimdi kalkıp evi terk etsen herkes müşkül durumdaki insanlara sırtını döndü diyecek.Eşim diyorki ben abime durumu anlatsam benim ailemden hiç kimse seninle konusmaz zor gününde yanlarında olmadı eda derler herkesin sana bakış açısı değişir diyor
Aynen öyle yükün büyüğü kayınvalidemde kp. Tarla işlerine bakar kv ise hayvanlara
Aynen arkadaşın da dediği gibi 2 ucu b*klu değnek ne yapacağımı şaşırdım. Ama 7 ayı geçti çok bunaldım. Bide 3 ay sonra askerdeki kaynım gelecek o zaman 6 nufusa birden nasıl yetişeceğim. Eşime söyledim askerdeki kardeşin gelince napacağım ben dedim yapacak bir şey yok bende böyle olmasını istemem ama mecburuz dedi geçiştirdi onlar hep bir arada kalmaya alışmışlar ama ben çekirdek ailede büyüdüm alışık değilim çok kötü durumdayımAynı şeyi düşündüm. Sen şimdi kalkıp evi terk etsen herkes müşkül durumdaki insanlara sırtını döndü diyecek.
O niye sizde kalıyor? Çok saçmaAynen arkadaşın da dediği gibi 2 ucu b*klu değnek ne yapacağımı şaşırdım. Ama 7 ayı geçti çok bunaldım. Bide 3 ay sonra askerdeki kaynım gelecek o zaman 6 nufusa birden nasıl yetişeceğim. Eşime söyledim askerdeki kardeşin gelince napacağım ben dedim yapacak bir şey yok bende böyle olmasını istemem ama mecburuz dedi geçiştirdi onlar hep bir arada kalmaya alışmışlar ama ben çekirdek ailede büyüdüm alışık değilim çok kötü durumdayım
3 kardeş aynı işi yapıyorlar biri eksik olsa iş aksıyor böyle söylüyorlarO niye sizde kalıyor? Çok saçma
Daha önceden burada bir konu açmıştım kaynım ve 11 yaşındaki kızı bizde kalıyor diye. Eltim hastanede oğlu kanser hastası oğlunun yanında kalıyor hastanede bunun içinde kaynım ve kızı bizde kalıyorlardı. 1 aylığına eltim çıktı hastaneden ama çocuğun kan değerleri düşünce tekrar yattı lar 2 gün önce . Ama artık kaynımın hareketlerine katlanamadığımı farkettim. Ayrıca kendi evimde rahat etmek istiyorum artık. Tesettürlüyüm yatana kadar başımda başörtüyle geziyorum. İstekleri bitmiyor kaynımın. Çay getir şunu getir bunu getir. Dün kv. Telefonda konusuyorduk 4 5 ay daha idare et çocuğun ilaçları o zamana biter heralde tahminimce dedi arkasından kp. Arkadan bağırıyor eşşek gibi bakacak mecbur diye. Tam lafımı söyleyecekken kv. Telefonu kapattı. Bende bugün eşime patladım yeter artık evlerine gitsin kalsınlar ben dayanamıyorum dedim. Ben abime evine git kal diyemem dedi. Ozaman beni kaybedersin dedim hayırlısı olsun dedi çok zoruma gitti napıcağımı bilmiyorum küçük bebeğim var. Anneme durumu anlattım başkası için yuvanı bozma diyor. Çok kötüyüm şaşkınım fikirlerinize ihtiyacım var?
Yaz tatilinde parça parça gitti 2 günküğüne 3 günlüğüne ama şimdi okul açıldı gitme gibi bir imkan yokAh tatlım bunların hepsi bahane, o zaman yaz tatilinde kızı kaynanana göndersekerdi kaynın da evinde otursaydı siz de 3 ay rahat etseydiniz. Isteyen coban tutar hayvana baktırır ama kimse rahatından ödün vermemiş
Ne zaman geçeceği belli değil canım kanser tedavisi uzun sürüyor 7 ay oldu ama sonu ne zaman belli değil çocuğun değerleri bir düşüyor bir yükseliyor bşr bakmışsın iyi bşr bakmışsın kötüye gidiyor. Sonu belli olsa keşke amasenden iyi eşşek mi olur deseydın keske terbiyesiz
boşver bacım sen allah için bak bu genler geçecek amaaaaaa bu tedavi bittikten sonra sınırını belirle herkes haddini bilsin .
hee buarada o kocanın cezasınıda 1 aydan başlat ,
ben bir türlü anlayamadım yorumları okudum ama kaynının kendi evi yok mu ?Ne zaman geçeceği belli değil canım kanser tedavisi uzun sürüyor 7 ay oldu ama sonu ne zaman belli değil çocuğun değerleri bir düşüyor bir yükseliyor bşr bakmışsın iyi bşr bakmışsın kötüye gidiyor. Sonu belli olsa keşke ama
Annemin evine gidiyim gitmesine ama onlarda kıt kanaat geciniyor üstelik tek kişi çıkıp 2 kişi gidince çok yüklenmiş olacağım. Çok şükür mesleğim var çalışırım ama annemde çalışıyor bebeğime kim bakacakkaynın nasıl emredebiliyor ya çay ver vs diye ayıp ama suç eşinde tamamen
hele ki kp sanki düşmanına emrediyor eşşek gibi bakacak diye annenin evine git bir haftalığına
hizmetçi bulmuşlar resmen
Kendi evi var yan apartmandaben bir türlü anlayamadım yorumları okudum ama kaynının kendi evi yok mu ?
peki neden akşamları kendi evinde kalmıyor onu merak ettim eşşek kadar adam ?Kendi evi var yan apartmanda
Kızı var 11 yaşında okula gidiyor ödevleri çamaşırları yemeği bana yüklediler anlayacağın..peki neden akşamları kendi evinde kalmıyor onu merak ettim eşşek kadar adam ?
Kendi evi var yan apartmanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?