- 29 Ağustos 2014
- 5.222
- 17.554
- 448
- 33
Kızlar evet evi terk ettim bavulumla evden çıkarken abiside bakkala sigara almaya gidiyordu noluyor dedi eşim geçiştirdi bişey yok sen git dedi. Abiside ben eve geçecem dedi evine geçti. Az önce eşim beni aradı rahatladın mı diye . Ben de sen nerdesin dedim abimi aldım eve geçiyorum dedi hangi eve dedim bizim eve nereye olacak dedi biz artık sırt sırta vereceğiz kendimize yeteriz dedi. Benim gitmemden memnun olmuş gibi konuşuyor ve telefonu kapatırken de beni yavrumdan ayırdın sana hakkımı helal etmiyorum dedi.
kocan hakli burda gaza gelme ortada aci bir durum var sabret disini sk bugunlerbgecer ama adin kalir Allah seni imtihan ediyorEşim diyorki ben abime durumu anlatsam benim ailemden hiç kimse seninle konusmaz zor gününde yanlarında olmadı eda derler herkesin sana bakış açısı değişir diyor
Hep mutlu ol inşallah...Kızlar eşim abisiyle konuşmuş. Abiside gayet anlayışlı karşılamış. Ben evimde kalırım sıkıntı yok zaten bende rahat değildim sırf merve anne yokluğu hissetmesin diye kalıyodum demiş. Abisi ile eşim annemgile geldi beni almak için ben ilk başta gelmem falan dedim abiside bunun için yuvanı bozmaya değmez hadi gel gidelim dedi. Eşyalarımı topladım geldim evimdeyim şu an. Eşim bana karşı biraz soğuk ama umarım bunlarda gecer yasananlardan dolayı diye üstüne gitmiyorum. Abiside benden merveye mukayet olmamı rica etti banyosunu yaptırmamı elbiselerini ütülememi yemeğini hazırlamamı. Şu an abiside bana küs değil ve bana hak veriyor. Yatarken evime gecerim ikimizde rahat edelim dedi. Yani bütün bu olanların tek suçlusu eşim. Oturup güzelce durumu arz etmiş olsaydı bütün bunlar olmayacaktı. Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim inşallah herşey daha güzel olur.
Özürümü diledim o da benden diledi. Ben yaptığı mı yanlış olarak görmüyorum ki burda ki bayanların % 90ı da görmüyor. Ben evlendim 2.5 yıl oldu evlendiğimizin ertesi günü küçük kaynım yerleşti. O askere gitti tam oh bee diyeceğim vakit bu kaynıö geldi yerleşti. 7 ay zaten sesimi çıkarmadım. Ama artık bunalmıştım..Seni üzmek istemem ama yaptin olmamis yanlissin.
Kaynin zor durumda Oglu kanser hastasi böyle bi durumda senin bu harektlerin gercekten abes kaciyor. Ben babami kaybettim beyintümorunden o anda baska birisini düsünemiyorsun kafan dolu cünki.
Kaynin yalniz kalmak istemiyor olabilir buda normal.
Eger gercekten aileni düsünüyorsan özür dilemen gerekli.
Ne gaza gelmesi. 7 aydır bakıyor kadın suyuna kadar ayagına götürüyor. Yemek yapmam demiyorki gelsin yemeğini yesin evinde kalsın. Essek gibi bakacak mantığındalar cok bile katlanmış.kocan hakli burda gaza gelme ortada aci bir durum var sabret disini sk bugunlerbgecer ama adin kalir Allah seni imtihan ediyor
Haklısın zaten. Sen bakmam demiyorsun ki en ufak takdir görme kac senedir yaptiklarin gözardı edilsin. Kaynının çocuğu hasta olabilir sende zaten gelmesin banane demeden bakmişsin. Tek istegin yemek yesin evine geçsin çokmu zor. Annesi var bide bu adamın essek gibi bakacak diyede laf edilsin. Ben kendi ailemde o kadar kalsa istemem. Adam değilki hasta olan hasta bakıma muhtaç olur ki bence oda ilk etapta sana düsmez ama hadi bakarsın koskoca adam.Özürümü diledim o da benden diledi. Ben yaptığı mı yanlış olarak görmüyorum ki burda ki bayanların % 90ı da görmüyor. Ben evlendim 2.5 yıl oldu evlendiğimizin ertesi günü küçük kaynım yerleşti. O askere gitti tam oh bee diyeceğim vakit bu kaynıö geldi yerleşti. 7 ay zaten sesimi çıkarmadım. Ama artık bunalmıştım..
Konunu okuyordum canım,ama bir fikir verememiştim.Çözüm bulduğunuza sevindim.Erkekler konuşmaya korkuyorlar böyle şeyleri.Bir adım attığın iyi oldu bak.Abi durumu gördü ve gerekeni yaptı geçte olsa...Kızlar eşim abisiyle konuşmuş. Abiside gayet anlayışlı karşılamış. Ben evimde kalırım sıkıntı yok zaten bende rahat değildim sırf merve anne yokluğu hissetmesin diye kalıyodum demiş. Abisi ile eşim annemgile geldi beni almak için ben ilk başta gelmem falan dedim abiside bunun için yuvanı bozmaya değmez hadi gel gidelim dedi. Eşyalarımı topladım geldim evimdeyim şu an. Eşim bana karşı biraz soğuk ama umarım bunlarda gecer yasananlardan dolayı diye üstüne gitmiyorum. Abiside benden merveye mukayet olmamı rica etti banyosunu yaptırmamı elbiselerini ütülememi yemeğini hazırlamamı. Şu an abiside bana küs değil ve bana hak veriyor. Yatarken evime gecerim ikimizde rahat edelim dedi. Yani bütün bu olanların tek suçlusu eşim. Oturup güzelce durumu arz etmiş olsaydı bütün bunlar olmayacaktı. Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim inşallah herşey daha güzel olur.
Kızlar eşim abisiyle konuşmuş. Abiside gayet anlayışlı karşılamış. Ben evimde kalırım sıkıntı yok zaten bende rahat değildim sırf merve anne yokluğu hissetmesin diye kalıyodum demiş. Abisi ile eşim annemgile geldi beni almak için ben ilk başta gelmem falan dedim abiside bunun için yuvanı bozmaya değmez hadi gel gidelim dedi. Eşyalarımı topladım geldim evimdeyim şu an. Eşim bana karşı biraz soğuk ama umarım bunlarda gecer yasananlardan dolayı diye üstüne gitmiyorum. Abiside benden merveye mukayet olmamı rica etti banyosunu yaptırmamı elbiselerini ütülememi yemeğini hazırlamamı. Şu an abiside bana küs değil ve bana hak veriyor. Yatarken evime gecerim ikimizde rahat edelim dedi. Yani bütün bu olanların tek suçlusu eşim. Oturup güzelce durumu arz etmiş olsaydı bütün bunlar olmayacaktı. Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim inşallah herşey daha güzel olur.
abi ile ilgili sorunun çözümüne sevindim velhasıl askerden gelen kayıncık nolicek?Kızlar eşim abisiyle konuşmuş. Abiside gayet anlayışlı karşılamış. Ben evimde kalırım sıkıntı yok zaten bende rahat değildim sırf merve anne yokluğu hissetmesin diye kalıyodum demiş. Abisi ile eşim annemgile geldi beni almak için ben ilk başta gelmem falan dedim abiside bunun için yuvanı bozmaya değmez hadi gel gidelim dedi. Eşyalarımı topladım geldim evimdeyim şu an. Eşim bana karşı biraz soğuk ama umarım bunlarda gecer yasananlardan dolayı diye üstüne gitmiyorum. Abiside benden merveye mukayet olmamı rica etti banyosunu yaptırmamı elbiselerini ütülememi yemeğini hazırlamamı. Şu an abiside bana küs değil ve bana hak veriyor. Yatarken evime gecerim ikimizde rahat edelim dedi. Yani bütün bu olanların tek suçlusu eşim. Oturup güzelce durumu arz etmiş olsaydı bütün bunlar olmayacaktı. Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim inşallah herşey daha güzel olur.
O da ocakta askerden geliyo yaza doğru nişanlanacak. En azından bi 3 ay nefes alırım ..abi ile ilgili sorunun çözümüne sevindim velhasıl askerden gelen kayıncık nolicek?
Öyle olacak ama bu kaynımın bana öteki kadar bir zararı yok yemeğini yer odasına çekilir kulaklığıno takar kendi dünyasında yani. Bişey alacağı zaman kendisi gider alır benden hiç bişey istemez ütüsü dışında.nişanlanıp evlenene kadar sen mi bakacaksın küçük kayına da?
Bu konularda ben çok veriliyordu,Öyle olacak ama bu kaynımın bana öteki kadar bir zararı yok yemeğini yer odasına çekilir kulaklığıno takar kendi dünyasında yani. Bişey alacağı zaman kendisi gider alır benden hiç bişey istemez ütüsü dışında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?