Zaten eşiniz sizden ayrılmayı kafasına koymuş yoksa bu kadar kolay izin vermezdi gitmenize.Nasılsa yeni hanım bulurum bize de bakar kafasında.Sakın dava vs açmaya kalkmayın bekleyin bakalım ne yapacaklar.Ayrıca eltinizi de arayıp bize anlattıklarınızı anlatın,en azından gece kendi evlerinde kalabilirlerdi ben de insan evladıyım de.
Ama size şu kadarını söyliyeyim eltiniz çok kötü kalpli bir kadınmış sonuçta eşini uyarabilir gece evde kalın diye isteyen evinin temizliğini vs sini bile yapar yani baba olarak haftada bir gece de o kalsın yanında eltin evine gitsin çamasırını ütüsünü vs. sini bile yapar.Hayır yani 7/24 hastanede kalması her şeyi size yüklemesi ne kadar büyük kötülük.Bu nasıl bir acımasızlık anlayamıyorum.
Kızlar evet evi terk ettim bavulumla evden çıkarken abiside bakkala sigara almaya gidiyordu noluyor dedi eşim geçiştirdi bişey yok sen git dedi. Abiside ben eve geçecem dedi evine geçti. Az önce eşim beni aradı rahatladın mı diye . Ben de sen nerdesin dedim abimi aldım eve geçiyorum dedi hangi eve dedim bizim eve nereye olacak dedi biz artık sırt sırta vereceğiz kendimize yeteriz dedi. Benim gitmemden memnun olmuş gibi konuşuyor ve telefonu kapatırken de beni yavrumdan ayırdın sana hakkımı helal etmiyorum dedi.
Çünkü erkekler dünyaya bir kere geliyor,eltisinin derdi başından aşkın zaten bir de sorumsuz ve şuursuz kocasıyla mı uğraşsın kadın.. neden kadınlar kendi içlerinde tartışsınlar ki? koca koca adamlar doğru olanı görsün ve uygulasın bir zahmet...
Vallahi de billahide yüz verdik ayıya .... kendi evleri var zaten canımay allah kimsenin başına getirmesin. çok zor. bi yandan eminim hasta evlatları var diye üzülüyosunduır bi yandan katlanamayıp azap duyuyosundur. ama acıma acınacak hale gelirsin gibi bi söz var yaa bazen insan çileden çıkıyo. o kadar uzun sure nolursa olsun birinin evinde kalınmaz. hadi maddi imkansızlık falan diyelim. insanın en azından boynu yerden kalkmaz bu kadar hizmet ediliyo evlerini açtılar diye. ayrı bi yere çıksalar sen de onlara yemek yaparsın toparlarsın falan olmuyor mu?
Vallahi de billahide yüz verdik ayıya .... kendi evleri var zaten canım
Evi var yan apartmanda oturuyorlar ama ne amaçla ki bizde kalıyorlar. Onu söyleyende kp.
Kızlar evet evi terk ettim bavulumla evden çıkarken abiside bakkala sigara almaya gidiyordu noluyor dedi eşim geçiştirdi bişey yok sen git dedi. Abiside ben eve geçecem dedi evine geçti. Az önce eşim beni aradı rahatladın mı diye . Ben de sen nerdesin dedim abimi aldım eve geçiyorum dedi hangi eve dedim bizim eve nereye olacak dedi biz artık sırt sırta vereceğiz kendimize yeteriz dedi. Benim gitmemden memnun olmuş gibi konuşuyor ve telefonu kapatırken de beni yavrumdan ayırdın sana hakkımı helal etmiyorum dedi.
hizmetçiyle olur mu hiç,hizmetçiye para vermek zorunda ,ee hizmetçi hafif meşrep değilse evin erkeği ile sevişemez ama konu sahibi ücretsiz ev temizleyip üstüne eri canı çektimi emrine amade olur mu hiç sendeKimseye kızma da eşine kız.
Telefonlarına cevap vermeye bile değmez.
Bir hizmetçi onların bütün sorununu çözer aslında.
Eşinin sana hiç ihtiyacı yok.
Vay arkadaş dünya kadar iyiliğin olsa tek kalemde silinir.
Cidden insanoğlu için kendini virgül yapmayacaksın.
Şu konuya cidden isyan ettim!!
hizmetçiyle olur mu hiç,hizmetçiye para vermek zorunda ,ee hizmetçi hafif meşrep değilse evin erkeği ile sevişemez ama konu sahibi ücretsiz ev temizleyip üstüne eri canı çektimi emrine amade olur mu hiç sende
o zaman söyle yapın kız artık buyumus temızlıgı onunla yapın, çamaşırı sız yıkayın ona astırın, bulaşığa yardım etmesını saglayın, babasınada hızmet etmeyın sofrayı hazırlayın cagırın o kadar....Kızı var 11 yaşında okula gidiyor ödevleri çamaşırları yemeği bana yüklediler anlayacağın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?