- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Kızlar 22 aylık ve 2,5 aylık kızım var bilenleriniz vardır. Bugüne kadar açtığım birçok konunun dışında yazacaklarım. Çünkü bakıyorum da aslında onlar çokta sorun dert değillermiş. Bunları yazarken ağlıyorum çünkü şu son 10 gündür kızımdan yana çok olumsuz şeyler yaşıyorum ve olmak istemediğim birisi oluyorum. Amacım sen mükemmelsin iyisin vs bunları duymak değil lütfen gerçekten yardımcı olabilecek olanlar yazsın buna ihtiyacım var. 22 aylık kızım çok ciddi değişti 10 gündür bambaşka bir çocuk. Koltuk tepelerine çıkıyor bize tokat vuruyor tükürük çıkarıp tükürüyor kardeşinin beşiğini devirecek kadar sallıyor oyuncak atıyor uyumuyor uyumamak için aşırı direniyor hemde aşırı ben bunları görmeye alışkın değilim. Diğer küçük bebeğimde olduğu için tahammülüm biraz düşmeye başladı derken iyice düştü sanki. 2 gündür kızıma davranışları yüzünden bağırıyorum çünkü onunla konuştuğumda beni asla dinlemiyor hemde asla. Gülüyor kıs kıs gibi. Ben ne yapacağım bilmiyprum mesela bu akşam kardeşinin yüzüne vurdu iki kez küçük kızım o kadar ağladı ki o anki stresle kızıma bağırdım napıyorsun sen o sana zarar vermedi neden vurdun ona dedim ama bağırdım kendimi kötü hissediyorum ve sanırım bu bağırma durumu artacak ama bu olması gereken değil biliyorum ama konuşarak üstesinden gelemiyorum. Allah aşkına ben onu kötü yetiştirmek istemiyorum şımarık çocukları hiç sevmem kızım neden böyle yapıyor. Ne yapacağız daha yolun başındayım ne olur bir şey deyin. Geçecek mi düzelecek mi