S
seLen__02
Ziyaretçi
- Konu Sahibi seLen__02
-
lise öğrencisiyim .. 16 yaşındayım !!.
dün akşam saatlerinde Ah erkekLer !! kısmına beni sewiyor mu diye bi konu açmıstım .. çıktığım cocuğun beni sevdiğinden emin olmadığı ondan oncede 2 yıl boyunca birini sevdiğimi fakat o çocuğun aslında beni hiç sevmemiş olmasından dolayı erkeklere güvenmediğimi falan belirtmiştim ..
o sevgisinden emin olamadığım cocuğun zaten bir sevgisi yokmuş !!. beni sevmiyormuş...
önüne gelen her güzel kızla cıkıp ayrılıyormuş..
2 defa aşık oldum .. ikisindede içim acıdı ..
şuan içimde fırtınalar kopuyor sanki.. daha küçüksün unutursun gbi cümleler kuracaksınız belkide ama unutamam !!
cunku bu benim hayatım n guzel gunleriydi .. 2 defa darbe yedim ben hayattan . 2 defa !!
şimdi nasıL qüvenecem insanlara?
tekrar nasıL aşık olaCam ?!
büyüdüğümde nasıl biriyle evlenme cesaretini gösterecem ?!!
Neden heP ben ?! Nedeeeen ?!
iÇim acıYor ... ölmek istiyorum ! senağlama
Canım sorabilir miyim acelen ne? Bundan 2 yıl önce de birini sevmiştim diyorsun. Yani 14 yaşında. Ortaokuldayken... Ne bu acele? O yaşta biz sokakta ip atlardık. Arkadaşlarımızla birlikte bebeklerimize elbiseler dikerdik,evcilik oynardık. Niye herşeyi zamanında yaşamıyorsunuz? Şuanda senin için en önemli şey derslerin olmalı. Ailenin senden tek beklentisi yani. Sonra bu giden günlerini çooookkk ararsın. Herşey zamanında güzel. Daha ileriki yaşlarda seni gerçekten seven,değer veren bay doğruyla karşılaşacaksın. Bu yaşta zaten doğru kararlar veremezsin. Hep duygularınla konuşursun.
Canım kardeşim sana tavsiyem bırak bu işleri derslerinle ilgilen,yaşını yaşa. Unutulmayacak kimse yoktur. Rabbim unutma yetisini vermiş insanlara.
valla kardes bu yasta neden böyle seyler yyasarsinizki daha kucuksunuz Allah korusun basiniza kotu seyler gelmesin bulise öğrencisiyim .. 16 yaşındayım !!.
dün akşam saatlerinde Ah erkekLer !! kısmına beni sewiyor mu diye bi konu açmıstım .. çıktığım cocuğun beni sevdiğinden emin olmadığı ondan oncede 2 yıl boyunca birini sevdiğimi fakat o çocuğun aslında beni hiç sevmemiş olmasından dolayı erkeklere güvenmediğimi falan belirtmiştim ..
o sevgisinden emin olamadığım cocuğun zaten bir sevgisi yokmuş !!. beni sevmiyormuş...
şuan içimde fırtınalar kopuyor sanki.. daha küçüksün unutursun gbi cümleler kuracaksınız belkide ama unutamam !!
cunku bu benim hayatım n guzel gunleriydi .. 2 defa darbe yedim ben hayattan . 2 defa !!
lise öğrencisiyim .. 16 yaşındayım !!.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?