İyi değilim .

holoc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
44
6
28
İstanbul
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum yani mesela diğer arkadaşlarım gibi güzel değilim erkekler onlara davrandıkları gibi davranmazlar bana mesela onlar gibi iyide giyinemiyorum çünkü durumumuz yok aslında bunlara pek takmazdım ama şimdi en iyi arkadaşımlada küstük ve ciddi bi küsme bu ve zaten sınıfta kavgalı olduğum bi kız vardı onu yanına aldı buda beni kötü hissettiriyo ailevi problemlerimizde var ve sadece anne kız kavgasından ibaret değil ne düşünüceğimi ne yapıcağımı bilmiyorum buraya niye yazdığımıda bilmiyorum ama şuan çok kötü hissediyorum ve belki ne yapmam gerektiğini benden daha iyi bilen biri çıkar diye yazıyorum sanırım .

14 yaşında tıpkı senin gibiydim. Güzel olmadığıma inanırdım ve hayatım boyunca hiçbi erkeğin beni beğenmeyeceğini düşünürdüm. Bunun için de çok üzülürdüm.
Üniversiteye başladığımda herşey öyle değişti ki kendime bakmaya başladım. Bakımla birlikte güzelleştiğimi gördüm ve çevremde benimle ilgilenen bir sürü erkek oldu. Şimdi de nişanlıyım.
Yani inan bana ilerde bugünleri hatırlayıp boşuna üzülmüşüm diyeceksin. Hem bu yaşlarda sevgilinin olması bende hiç iyi olmaz. Çünkü sadece aşkı düşünür mantıklı karar veremezsin. İlerde çevrende pek çok erkek olacak ve sen aralarından senin kafana uygun mantıklı ve aşık olduğun birini seçeceksin.

bu yaşta herkeste olur bu tip şeyler sıkma canını, ben de en iyi arkadaşımla lise 2 de kavga ettim tam 5 sene sonra barıştık
o yaşta hepimize oldu, erkeklerin ilgisini çekmek hele en zoruydu lisede hiç erkek arkadaşım olmadı
bu güzel günlerinin kıymetini bil, problemler hep olur ama bu dönemlerde gözümüzde büyütürüz her şeyi..
bu arada seni seven giyimine kuşamına bakmaz, seni sen olduğun için sever

14 yaşındayım .

Kıyamam ben sana
6-7 sene sonra gör asıl güzelliğini sen. Merak etme.
Bakımlı bir kız olmaya gayret et kafi.

O yaşlarda arkadaş küslükleri dünyanın sonu gibi gelir.
Ama geçicidir meraklanma.

Ailevi problemlerine yorum yapamıyorum net bilgim olmadığı için.

14 yaşında buralara da fazla girme.
Psikolojini etkilemesin burası.

14 yaşındayken mağazaların vıtrın camında kendı yansımamı görücem dıye çabuk çabuk geçerdım önlerınden oderece sevmezdım kendımı geeçcek bunlar takma kafanı

Ah canım beniiim..
ilk başta ne anlatmak istediğini anlamadım ama yaşını okuyunca geçmişe döndüm
ve evet bende tıpkı senin gibiydim :)
kimse beni beğenmiyor gibi hissediyordum. Ve sanki kasıtlı olarak okulun en popüler kızlarıyla takılıyordum. Hani bilirsin
yaşından kat kat büyük görünmeye çalışan küçük kadınlardan.
Şimdi üniversitedeyim saçımada bakıyorum,cildimede dikkat ediyorum
kiloma önem veriyorum.. ve beğeniliyorum.
yaşının tadını çıkar.. Her zaman temiz ol. Çok makyajlı olmak bakımlı olmak anlamına gelmiyor.

bende öylelerle arkadaşım zaten

14 yaşındaki halim le şu anki halimi görsen ben ben olduğuma inanmazsın. Seni beyenmelerine değil başarılı olmaya çalış. Derslerinde mesela. Ara sıra buraya yaz her zaman sana yardımcı olmaya çalışırız. Daha bir suru arkadaş insan geçecek hayatından. Ben senin çok güzel ve hayatında başarılı olucagından eminim. Sarılıyorum sana kocaman.

Çok sağol gerçekten beni çok mutlu ettin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…